Gobertas išvengs sankcijų iš NBA

2020-03-13 08:55
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pirmuoju koronavirusu apsikrėtusiu NBA žaidėju tapęs Rudy Gobertas išvengs sankcijų dėl savo veiksmų. „Yahoo Sports“ praneša, kad lygos vadovybė neketina bausti ar suspenduoti prancūzo.

Jutos „Jazz“ centrui prieš trečiadienio rungtynes su Oklahomos „Thunder“ buvo atliktas koronaviruso tyrimas, kurio rezultatas buvo teigiamas.

Pirmadienį Gobertas, norėdamas ironiškai pasijuokti dėl kilusios panikos, po spaudos konferencijos demonstratyviai lietė ant stalo buvusius mobiliuosius telefonus ir mikrofonus. 

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,0
Pelno taškų: 111,0
Taiklumas: 47,5%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 132
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Donovan Mitchell

Pasitvirtinus Goberto susirgimui, vėliau buvo atlikti tyrimai visai „Jazz“ komandai bei aptiktas antrasis koronaviruso atvejis – jis nustatytas klubo gynėjui Donovanui Mitchellui.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, remdamasis savo šaltiniais, skelbė, jog Gobertas rūbinėje nesilaikė atsargumo bei „lietė tiek komandos draugus, tiek jiems priklausančius daiktus“.



Komentarai:

djgaffer
Ir taip jau baudą iš koronos gavo,tai ten kad pinigais nubaustų,nieko nepakeistų.Ne pinigai ir baudos dabar svarbiausia,o kaip saugoti savo sveikatą.
2020-03-13
+11
Atsakyti
Ernestas
lopas jis yra , perauges muzikas
2020-03-13
+8
Atsakyti
Vardas
Vis kiša rankas kur nereikia.
2020-03-13
+5
Atsakyti
Kentas
Bananu duot ir istrent atgal i varlyna 😃😃
2020-03-13
+21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.