Jameso šou ikisezoninėse rungtynėse: asmenukė su fanais ir jauna sirgalė ant suolo

2015-10-08 08:26
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

LeBronas Jamesas tryško gera nuotaika per pirmąsias ikisezonines Klivlando „Cavaliers“ runtynes. Nors jo ekipa 96:98 (23:25, 17:25, 26:17, 30:31) nusileido Atlantos „Hawks“, svarbiausia buvo ne rezultatas.

Jamesas vienu metu ant komandos suolo pasikvietė jauną žiūrovę, pasipuošusią „Cavaliers“ ir LeBrono atributika. Mergaitė ant suolo sėdėjo greta Jamesas, pasišnekučiavo su juo ir J.R. Smithu, o po to džiūgaudama grįžo pas iš nuostabos klykiančius draugus.

Po dvikovos Jamesas su šia mergina padarė asmenukę.

Ne mažiau LeBronas nustebino ir kitą gerbėją, kai, laukdamas teisėjų sprendimo ant sekretoriato staliuko, paėmė iš jo telefoną ir padarė asmenukę su būriu fanų.

Ši dvikova buvo žaidžiama Sinsinatyje – mieste, kuris neturi NBA komandos.

Jamesas aikštėje praleido 22 minutes, per kurias pelnė 8 taškus (2/10 dvit., 1/3 trit., 1/2 baudų), atkovojo 7 ir perėmė 3 kamuolius bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Cavaliers“ žaidė be traumas besigydančių Kyrie Irvingo ir Kevino LOve'o, o taip pat be Tristano Thompsono, kuris dar derasi dėl naujo kontrakto.

„Hawks“ komanda mačui registravo 19 žaidėjų ir iš jų išbandė net 18.

„Cavaliers“: J.R. Smithas 15, Timofejus Mozgovas 13, Austinas Daye 12, Jaredas Cunninghamas 10.

„Hawks“: Jeffas Teague'as 17, Alas Horfordas 15, Kentas Bazemore'as 12, Walteris Tavaresas 11.

Jameso dėmesys fanams:

https://www.youtube.com/watch?v=E_wsGE06g-0

https://www.youtube.com/watch?v=HG3Y4jkeli8



Komentarai:

kesto
balvonai jus
2015-10-08
+6
Atsakyti
kesto
tiketina kad vercia tai daryti kontrakto sutartis :)
2015-10-08
-3
Atsakyti
jonceblembaNesuprantu as cia tu lojanciu priedurniu. Kai snarglys budamas eidavau i Zalgirio rungtynes, laimes pilnos kelnes budavo kai koks Gustas ar Butleris pasirasydavo i mano knygute. Dar net dabar ja turiu kazkur. Jeigu butu bet kuris zaidejas su manim nusifotkines ar ant suolo pakvietes, kad ir priessezoninese rungtynese, iki dabar as ta turbut prisiminciau kaip geriausia diena gyvenime. Dabar vienas geriausiu visu laiku zaideju su vaikais taip graziai elgiasi ir vistiek netinka kazkuo. Toks jausmas kad jum patiem gyvenime laimes truksta kad taip gali vienas zaidejas nepatikt.


Teisingas komentaras. Jei galeciau 10 + uzdeciau :) Respect.

SWAT093O kokia esmė stengtis tokiam kaip James? Cia labiau straipsnis ne apie rungtynes, bet rungtynės is James pusės. Jam gi viskas aisku, sezone zais, cia tau ne rinktinė kur reikia optimalia forma turėt pacioj pradzioj jau nes viskas vyksta menesi. Ar ne eurolygos kur daug ka lemia vienos rungtynes, ten tu rungtyniu dafiga, ir nera prasmes per preseason slifuot visokiu deriniu ar dar kazko. Cia stengiasi tie kurie nori islikt komandoje o ne keliaut i d-league, zaidejai atsigave po traumu ir naujokai. Visiem kitiem giliai px tas preseason, tik proga paprikolint su ziurovais nes dauguma rungtyniu vyksta net ne namuose.


Teisingas komentaras. Jei galeciau 10 + uzdeciau :) Respect.
2015-10-08
+1
Atsakyti
Viskas
paprasta. Sirgaliai ji megsta ir jis supranta ko jie nori.
2015-10-08
-10
Atsakyti
Nesuprantu as cia tu lojanciu priedurniu. Kai snarglys budamas eidavau i Zalgirio rungtynes, laimes pilnos kelnes budavo kai koks Gustas ar Butleris pasirasydavo i mano knygute. Dar net dabar ja turiu kazkur. Jeigu butu bet kuris zaidejas su manim nusifotkines ar ant suolo pakvietes, kad ir priessezoninese rungtynese, iki dabar as ta turbut prisiminciau kaip geriausia diena gyvenime. Dabar vienas geriausiu visu laiku zaideju su vaikais taip graziai elgiasi ir vistiek netinka kazkuo. Toks jausmas kad jum patiem gyvenime laimes truksta kad taip gali vienas zaidejas nepatikt.
2015-10-08
-2
Atsakyti
AnonimasŠitas straipsnis atskleidė visa ikisezoniniu rungtynių prasmę. Čia rungtynes nueina į paskutini planą.


O kokia esmė stengtis tokiam kaip James? Cia labiau straipsnis ne apie rungtynes, bet rungtynės is James pusės. Jam gi viskas aisku, sezone zais, cia tau ne rinktinė kur reikia optimalia forma turėt pacioj pradzioj jau nes viskas vyksta menesi. Ar ne eurolygos kur daug ka lemia vienos rungtynes, ten tu rungtyniu dafiga, ir nera prasmes per preseason slifuot visokiu deriniu ar dar kazko. Cia stengiasi tie kurie nori islikt komandoje o ne keliaut i d-league, zaidejai atsigave po traumu ir naujokai. Visiem kitiem giliai px tas preseason, tik proga paprikolint su ziurovais nes dauguma rungtyniu vyksta net ne namuose.
2015-10-08
+11
Atsakyti
1
jus nesuprantat, tik stumt mokat. :D sitas mazas epizdas tiems vaikams daug reiskia, kalbes ir prisimins metu metus, dar ypac kaip nufilmuota. gal kaikuriuos paskatins sunkai dirbt ir tap krepsininkais
2015-10-08
-2
Atsakyti
Anonimas
Šitas straipsnis atskleidė visa ikisezoniniu rungtynių prasmę. Čia rungtynes nueina į paskutini planą.
2015-10-08
-2
Atsakyti
Teko girdėti kad Lebronas šildosi saltibarscius .

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-08
-6
Atsakyti
Ar man vieninteliam sitam straipsnyje truksta game recap? Du video kur daro selfie ir dar kazka su vaiku, o recap'o krepsinio naujienu portalas nesugeba ideti :)
2015-10-08
+3
Atsakyti
Hha
Klounas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-08
+6
Atsakyti
xlas
LeDebil tu blemba rimtai..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-08
+7
Atsakyti
TDaY is here my boys!
LeBrick, LeFlop, LeSteroid, LeChoke, LeQueen, LeDoping

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-08
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.