3x3 LKL: rotaciją privalantis keisti „Žalgiris“ ir finalo bei MVP prognozės

2022-05-25 16:24
Nuotr.: BNS, LKL | BasketNews iliustracija
Nuotr. BNS, LKL | BasketNews iliustracija

Tinklalapyje BasketNews startuoja nauja rubrika 3x3, kurioje įvairiais klausimais savo nuomonę pateiks mūsų žurnalistai. Šiuos straipsnius matys tik BN+ nariai.

Kiekvieną trečiadienį trys BasketNews žurnalistai atsakys į tris aktualius klausimus.

Rubriką pradedame su šių dienų didžiausia aktualija – LKL finalo serija, jos favoritais ir kandidatais laimėti MVP apdovanojimą. Priedas prie to – kokia rotacija Kauno „Žalgiris“ turėtų remtis serijoje dėl trečiosios vietos?

Apie tai savo nuomonę pateikia tinklalapio žurnalistai Jonas Lekšas, Lukas Katilius ir Lukas Malinauskas.

Ką prognozuojate LKL finalo serijoje?

Jonas Lekšas: „Prognozuoju lygiausią kovą per pastarąjį dešimtmetį, o tokių serijų baigtį nuspėti yra labai sunku. Paskutinį kartą finalo serijoje vicečempionai daugiau nei kartą laimėjo 2014-aisiais, kai Klaipėdos „Neptūnas“ dukart įkando Kauno „Žalgiriui“. Šį kartą manau, kad serijoje mažiausiai prireiks šešių mačų.

Tiek „Rytas“, tiek „Lietkabelis“ turi istorinį šansą, kurio gali ateityje nebepasitaikyti, arba vėl reikės laukti labai ilgai. Be abejo, abiejų klubų žaidėjai tai puikiai supranta. Bus daug pasverta ant psichologinio ir emocinio fono, kur šioje vietoje „Lietkabelis“ yra aukščiausiame įmanomame taške, bet ilgose serijose viskas labai greitai gali pasikeisti.

„Rytas“ turi įvairiapusiškesnę sudėtį, bet jų žaidimas finale labai priklausys nuo Speedy Smitho, kuris antroje sezono pusėje tapo tikru komandos lyderiu ir puolimo varikliu.

Norėdami straipsnį skaityti toliau, tapkite BN+ nariu.



Komentarai:

Siaip
uz nuomone renka pinigus :D 5 eurai ir pasakau savo nuomone kokie rytoj bus orai
2022-05-25
-8
Atsakyti
Anonimas
liuks basketnews politika kati paskutini eura is bet ko dabar jau ir dauguam str tik kai susimoki :)
2022-05-25
-3
Atsakyti
Ty
Manau Šiauliai ims bronza.Ten visi jauni ,zalgirio kuinai nebepatemps ir siaip turetu but palūže ir be motyvacijos.Jau geriau zalgiriui isvis be medaliu negu tureti bronza kuri visa sita kracha primintu.
2022-05-25
-5
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.