„Vytautas“ su Ballais iškovojo pirmąją pergalę LKL

2018-02-11 16:48
Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
  • „Vytautas“ išvykoje 97:95 palaužė „Šiaulius“

  • Rezultatyviausias sezono rungtynės sužaidė Denisas Lukašovas, pelnęs 21 tašką

  • LiAngelo Ballas ketvirtajame kėlinyje pridėjo 7 taškus, o rungtynes baigė su 13.

  • LaMelo Ballas per 8 minutes prametė abu dvitaškius ir tritaškius bei taškų nepelnė

  • Pralaimėjusiųjų gretose geriausias sezono rungtynes sužaidė Vytautas Šarakauskas, pelnęs 23 taškų ir surinkęs 30 naudingumo balų

  • Statistika

Broliai Ballai Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe-LKL) pirmą kartą rungtynes pradėjo startiniame penkete, o Prienų-Birštono „Vytautas“ (5-18) vietiniame fronte iškovojo ilgai lauktą pergalę po to, kai gretas papildė amerikiečiai.

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai išvykoje 97:95 (24:32, 23:19, 26:18, 24:26) pranoko vietos „Šiaulius“ (7-15) ir nutraukė 9 pralaimėjimų seriją.

Prieš ketvirtąjį kėlinį „Vytautas“ turėjo 4 taškų persvarą (73:69), tačiau ketvirčio pradžioje „Šiauliai“ spurtavo 11:2 ir greitai apvertė situaciją aukštyn kojomis, išsiverždami į priekį 80:75.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
15
Naudingumas
23
Dvitaškiai
86%
6/7
Atkovoti kamuoliai
5

Tuomet išmušė LiAngelo Ballo valanda. Amerikietis smeigė tritaškį su pražanga, Denisas Lukašovas pridėjo dar vieną tolimą metimą, o po kiek laiko tas pats LiAngelo dar kartą pataikė iš toli ir sugrąžino persvarą svečiams (87:82).

Iki rungtynių pabaigos likus daugiau nei minutei, „Vytautas“ ir toliau pirmavo saugiu atstumu (96:90), tačiau Vytautas Šarakauskas šeimininkų deficitą nurėžė pusiau ir paliko viltį „Šiauliams“.

Vis tik Denisas Lukašovas realizavo vieną baudos metimą ir įtvirtino savo komandos pergalę (97:93).

Būtent ukrainietis ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose. Jis pelnė 21 tašką (4/6 dvitaškiai, 4/4 tritaškiai, 1/3 baudų metimai), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius ir surinko 22 naudingumo balus.

Tai buvo rezultatyviausios Lukašovo rungtynės šiame sezone.

Ketvirtajame kėlinyje „Vytautą“ truktelėjęs LiAngelo surinko 13 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 3/3 baudų metimai), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė kamuolį, kartą suklydo, blokavo metimą ir susitikimą baigė su 14 naudingumo balų.

Tuo metu jo brolis, LaMelo, tiek Virginijaus Šeškaus pasitikėjimo nesulaukė. Aikštelėje jis praleido viso labo 8 minutes, per kurias taškų nepelnė (0/2 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai), du kartus suklydo ir atlikęs rezultatyvų perdavimą surinko -6 naudingumo balus. 

„Šiauliai“: Vytautas Šarakauskas 23, Laurynas Birutis 21, Nickas Zeisloftas 19.

„Vytautas“: Denisas Lukašovas 21, Regimantas Miniotas 16, Edvinas Šeškus 15, Tomas Dimša 14, Eigirdas Žukauskas ir LiAngelo Ballas po 13.

Rungtynių apžvalga:

LiAngelo dėjimas:

Trenerių komentarai:



Komentarai:

skaudus pralaimejimas siauliams,matyt per gerai apie save pradejo galvoti.
2018-02-11
+20
Atsakyti
To ekspertas
Mulki kam tu iduomus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
+6
Atsakyti
ekspertas
zeisloftas flopino, kur nugara ejo seskus tam epizode. dziaukites kad technines uz vaidyba nedave zeisloftui
2018-02-11
Atsakyti
praeivis
Straipsnelis surašytas, lyg čia Balas iškovojo Prienams pergalę. Net video įdėjo, juokdariai. Ką iš tikrųjų nuveikė šiandien broliai K.iaušiai aikštelėje, geriausiai rodo jų plius minus rodiklis.
2018-02-11
Atsakyti
Teisejus lauk
Teisejavimo kokybe baisi! Lauk visus kurie siandien suda male

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
+1
Atsakyti
stebetojas
Tas plikius teisejas tikriausiai pries varzybas buvo is seskaus gaves pakistuka - samagono su lasiniais. Nes padare 5-6 grubias klaidas Prienu naudai nulemusias rungtyniu baigti.

Ypatingai isimine Edvino Seskaus prazanga puolime alkune iskirtus Zeislofta ir neuzfiksuota plikiaus bei neuzfiksuota prazanga pries kamuoli puolime atsikovojusi Sarakauska po kurios pastarasis net nukrites ant zemes nuslydo 2-3 metrus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
-2
Atsakyti
coach K
lamelo perdege, rankos drebejo net varantis. uzsigrudins
2018-02-11
+22
Atsakyti
Nuomone
Kada teisejai gerai atliks darba? Keleta klaidu, nematymas realios situcijo ir....pritruko vieno metimo. O siaip Urbucio truko labai... Sarakauskas atidave visas jegas- saunuolis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
+4
Atsakyti
ekspertas
nu va dar viena pliūha loham ir ypac degalines gyventojams, kurie supranta krepsini :DDDD net ir be bristolio, su kiauru priekiu, vistiek pasieme išvykos maca :DD

jaunelis nesusitvarke su itampa, realiai pirmas isvykos macas, neskaitant epizodisko pabuvimo pnvz, ten 3k ar kiek su virsum buvo priesisiskai nusiteikusiu fanu siauliuose- tai neprates, jaudinosi. nieko, nesuzaide vienas - suzaide kitas :DDD pergale svarbiausia, dabar gris egis dimsa ir bristolis, per fibos langa apsitvarkys sudetis. is pradziu buvo kalbeta tik apie zaidima baltijos lygoje, kai tik pasirase sutartis, o cia gali buti naudingi ir LKL. ne tokia stipri ta musus lyga is tikro. tik taip galvojam apie save per gerai. piso gera stoga akeemui. viskas cia gerai, vaziuojam toliau.

o degalines gyventojai, idomu, ar išneš sveika kaili is skarbonkes siandien :DD
2018-02-11
+1
Atsakyti
intir
butu lamelas buves butu pergale +30 prienu naudai
2018-02-11
-3
Atsakyti
kasioguru
nedaug truko, kad butu pralose, butu uzteke bent porai minuciu isleist jauneli bola antroj pusej. :) idomu, ka tete sakys? jei ne pergale, 100 proc butu snekejes, koks seskas lievas treneris. nors gal ir dabar pavarys - kaip cia jo vunderkinda pralaike ant suolo visa antra puse. :) o as sakau, ka sakiau nuo pirmos dienos - jauneliui lost su vyrais dar anksti, dar reik pora meteliu koses pavalgyt, o vyresnelis zaist gali, ka ir parode.
2018-02-11
Atsakyti
Apgailetina... taskus sezono ikarstyje dalint tokioms komandoms kaip Vytautas. Ka komandoje veikia visokie Sauliai,Pipirai,Zemaiciai,Beniusiai man iki siol neaisku,yra kur kas alkanesnio,labiau norincio zaist jaunimo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
+10
Atsakyti
Artas
To: Klaidomis butum vyras nebemyžtum į kelnes.
2018-02-11
-1
Atsakyti
Anonimas
mldc liangelo tikrai bus is jo kazkas,nors nba lygi kazin ar pasieks. metima tikrai gera turi, ypac kas liecia technika, priesingai nei kiti broliai
2018-02-11
-8
Atsakyti
Gynybos nėra ir nereikia bėk ir mesk. Gėda turėtų būti Sireikai kaip nusivažiavo pseudo treneris. Nėra ko stebėtis kad niekas net darbo nesiūlo. Būtų tikras vyras tai po tokio FIASKO atsistatydintų

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-11
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.