Nepatenkintas Kurtinaitis: „Gal dabar nesvarbu, būti pirmiems ar ketvirtiems?“

2018-06-05 18:40
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Rimas Kurtinaitis jaučiasi nusivylęs pastarosiomis dienomis pasklidusia informacija ir pripažino, kad gandai apie jo ateitį Vilniaus „Lietuvos rytui“ svarbiausiose sezono kovose pasitikėjimo neprideda.

„Man iš šalies taip atrodo, kad jei tokie dalykai dedasi, gal tada nesvarbu, būti pirmiems ar ketvirtiems“, – „lrytas.lt“ cituoja Kurtinaitį.

Sekmadienio vakarą tinklalapis „BasketNews.lt“ paskelbė, jog kitą sezoną Vilniuje iš Kurtinaičio darbus perims Dainius Adomaitis. 

Informacija viešumą pasiekė tuomet, kai „Lietuvos rytas“ kaunasi svarbiausiose sezono kovose – būtent dabar sprendžiasi, ar vilniečiai po dvejų metų pertraukos grįš į finalą.

Kurtinaitis prieš penktąsias, paskutines „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijos rungtynes, tikino situaciją jau aptaręs tiek su žaidėjais, tiek ir klubo vadovais.

„Aš moku nuo to atsiriboti, bet kaip komanda gali žiūrėti į mano aštrias pastabas, jei žino, kad kitais metais manęs komandoje nebebus? Kaip aš priversiu Roką Giedraitį pašokti? Čia kaip su Dalia Grybauskaite – niekas su ja nebesiskaito.

Pirmadienį kalbėjome su Dariumi Gudeliu, jis sakė „laikykis, laikykis“. Na ką, laikausi. Man jokio pasitikėjimo nereikia. Svarbiausia, kad nekištų pagalių į ratus“, – tinklalapis „lrytas.lt“ cituoja Kurtinaitį.

Specialisto tikinimu, į naujienas stipriai sureagavo ir klubo legionieriai.

„Su pakilia nuotaika važiavome į Klaipėdą, o iš ryto pas mane atėjo kapitonas ir sako: „Treneri, ten rašo visokius dalykus, legionieriai sunerimę, padarykite susirinkimą“. Ir mes rungtynių dieną kalbamės ne apie rungtynes, o apie šią situaciją. Aš turiu aiškinti ,kad esame profesionalai ir kas bebūtų, turime žaisti iki galo. Tai komandai nepadeda“, – pasakojo strategas.



Komentarai:

klubelis elgias neadekvaciai,o rimo gaila kur isivele ,jokis pagarbos nei kitam klubui nei kam,gali ir apvogt vidury sezono ir apjuodint tai pas juos norma,sirgaliai kai kurie irgi zemiau kritikos baisu,tikiuos ateity kazkas keisis
2018-06-06
-2
Atsakyti
@Kasesfanas
Ir tada tiesiai į pensiją, nes joks klubas neįdarbintų po to tokio trenerio. Ai ir dar garantuotai į teismą dėl kontrakto nevykdymo.
2018-06-06
-3
Atsakyti
kurcio vietoj
padeciau kokanda i ketvirta vieta ir eiciau nafik.
2018-06-06
-1
Atsakyti
Klubas pats save naikina is vidaus ir tikisi rezultatu :D Gaila Kurcio, kad ir kiek kartais pasako bet nera blogas treneris, deja antra kart jau ant to paties greblio kai ismes kaip suni.
2018-06-06
+1
Atsakyti
As vietoi kurcio ryt pralaimeciau ir liepciau rytui uzsip..t grabais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-05
+5
Atsakyti
lol
Ne nu normalia. Vienas visdury pusfinalio suzino, kad po sezono bus spiriamas lauk. Kitas dar nesibaigus sezonui maldaujamas pasilit komandoje, kruvos pasiulymu is Eurolygos grandu ir net pasiulymas is NBA komandos ))). Bet tai kai lygis skiriasi. As nieko pries Kurti neturiu, man jis visai neblogai ziurejosi, kaip pirmakart vadovavo rytui. Bet po to kazkaip uzstrigo. Taip ir liko to meto lygyje, kai kiti treneriai nuejo tolyn. Krepsinis keiciasi, strategijos, taktikos keiciasi, o jis liko su tom senom sistemom.
2018-06-05
-7
Atsakyti
Anonimas
Nepavydziu raudona sliuxai rytoj.
2018-06-05
+3
Atsakyti
ddddddddd
Adrian Wojnarowski ✔ @wojespn Toronto President Masai Ujiri interviewed Zalgris (Lithuania) coach Sarunas Jasikevicius for the Raptors head coaching job, league sources tell ESPN. Jasikevicius is a young EuroLeague coaching star and former NBA player. 5:11 PM - Jun 5, 2018

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/24sek/naujiena/nba/...
2018-06-05
-1
Atsakyti
Anonimas
Na kiek galima apie ta pati vel, Rimas kaip mergaite, jau atmazus is anksto kuria pries lemiamas. Kurtis tuejo daug laiko irodyti, ka gali nuveikti su komanda turedamas galimybe ja paruosti nuo pat praejusio sezono. Kokius rezultatus turime?? Taure prasikta, eurocupe net i playoff neiseita, lkl su silpnesnem pagal sudeti, organizacijos ir pasiruosimo lygi komandom tamposi iki lemiamu.. Maksvytis ji jau antra sezona su labai ribota komanda i pavesi deda. Kurtis yra suauges zmogus ir profesionalas, turi viska suprast ir savikritiskai save ivertinti, jam jau daug avanso buvo duota, bet.. pareiskima deti? Yra kontraktas, abipusis susitarimas, kuris. Baigiasi sezono pabaigoje, kuri viena is saliu nutraukdama anksciau laiko, turi sutart del kompensacijos. Rytas neismete jo, nors tikrai valejo po fiasko eurocupe ir taureje, dave sansa paruost komanda lkl, kas gavosi? Galejo praspirti, visi butu suprate uz ka, ir jis pats. Bet dave laiko iki sezono pabaigos. Ka turim? Net jei istrauks lemiamas pries silpnesne komanda, tai vaizdelis vis tiek liudnas. Net baisu pagalvot ka jie pries zalius veiks. Rimas nusipelnes rytui treneris, nieks to nepamirsta, negrazi cia situacija, bet pasaulyje tokia praktika yra normali, kai nesibaigus sezonui, su nauju treneriu kitam sezonui pasirasoma, ypac futbole.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-05
+9
Atsakyti
100%
Kekviena situacija galima pakreipt kaip patogu.? Koks dar laimėt finale? :) Tik atsiprašant nesveikos psihikos žmogus taip gali mastyt ( matyt pas lr vadovus tokiu ira) dar i finala reik papult.O jai ir papuls,bus gera atmaskė,gandai sudrugdė geriau sužaist su Žalgiriu. :) tik kad tokie pasiteisinimai tinka tik imbicilams...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-05
+4
Atsakyti
L.Ryto "vaduku" uzgaidos...
Laimet LKL pries trecia eurolygos komanda...O tai kodel tuomet neiskelt "uzduoties" laimeti eurolyga? Durneliai visiski. Deje, zuvys puna nuo galvos....
2018-06-05
+2
Atsakyti
Šlykšti situacija. Rimas Kurtinaitis tai žmogus legenda skmambiausias pergales klubas iškovojo tik prie jo. Antrą kartą klubas lipa ant to paties grėblio koks trumparegiškumas. Kurtis išeis kaip nugalėtojas iš šios situacijos neabejotinai ras kitą klubą ir pamažu grįž į viršūnę tik trečią kartą jau negrįž padėti. Prie Vainausko taip baisu nebuvo!!! Tegul eina Adomaitis su Gudeliu treniruoti o Kleiza dar pažais. Su Vainausku Gedvydu buvo šlykščiai susidorota dabar Kurtinaitis tai nežmoniška

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-05
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.