„BasketNews.lt podkastas“: Eurolygos pusiaukelėje – įvertinimas „Žalgiriui”, prognozė ir birža

2021-01-05 09:44

Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie pirmąjį Eurolygos ratą ir pateikia prognozes antrajam. Antroje tinklalaidės dalyje prisijungia Rokas Jokubaitis ir keturi vyrukai renkasi komandas iš šio sezono Eurolygos žaidėjų.

Temos:

  • apie šokiruojantį „Žalgirio“ rezultatą pirmajame rate (4:02); 
  • Eurolygos atkrintamųjų komandų prognozė (14:32);
  • Eurolygos žaidėjų birža (27:31);
  • ar Larkinas grįš į jam įprastą formą? (34:25);
  • Grigonis ar Higginsas? (45:40);
  • ar Aleksejus Švedas sutiktų kilti nuo suolo? (1:02:07);
  • kaip Nigelo Hayeso universalumas padėjo „Žalgiriui“ rasti pergalių kelią (1:14:24);
  • apie išskirtinį Eurolygos įžaidėją (1:27:59);
  • apie Trinchieri incidentą su jaunu žaidėju (1:42:02);
  • treneriai komandoms (2:01:41).

Biržoje išsirinktas komandas specialiai tinklalapiui „BasketNews.lt“ įvertino penki ekspertai: „Žalgirio“ prezidentas Paulius Motiejūnas, krepšininkas Edgaras Ulanovas, treneris Mindaugas Brazys, krepšinio komentatorius Rytis Vyšniauskas ir „WikiŠliks“ autorius Giedrius Šlikas.

Visi ekspertai komandas vertino nežinodami, kas subūrė konkrečias ekipas.

Brazys ir Vyšniauskas geriausiai įvertino Karolio Tiškevičiaus komandą, Motiejūnas – Jono Miklovo, Ulanovas – Roko Jokubaičio, o Šlikas – Jono Lekšo.

„Nuo 3 iki 5 pozicijos puikiai surinkta komanda, – Tiškevičičiaus dvyliktuką įvertino Vyšniauskas. – Abu SF pozicijos žaidėjai solidūs gynyboje, Shieldsas šį sezoną smarkiai pasikėlė ir puolimo rodiklius, o Hanga kažkiek gali ir kurti su kamuoliu. Dar vienas kūrėjas – tai Sikma PF pozicijoje, labai aukšto IQ žaidėjas. Thompkinsas – itin gerą metimų iš kraštų ir pusiau kraštų turintis amerikietis, mėgsta žaisti pikenpopą, kartais gali ir pacentruoti. Puikus centrų pasirinkimas, gražu, jog apgalvotas ir atsarginis variantas kartais pažaisti trumpas atkarpas su milžinu Fallu. Pascualis galėtų būti tinkamas žmogus sustatyti tokią komandą.“

„Gana neblogai subalansuota komanda, žaidėjai turėtų savo vaidmenis, – apie tą pačią ekipą kalbėjo Brazys. – Micičius eina į startą, jis gali žaisti kitiems, ant Wilbekino būtų žaidžiama, Hanga su Shieldsas gintųsi, Sikma kaip kūrėjas tvarkoje, padėtų kitiems, Daviesas ir Vesely gerai ginasi, Fallas kitoks, galėtų padėtų.“

„Dimitris Itoudis žinotų, kaip tvarkytis su šia komanda, kadangi yra dirbęs su Rodriguezu, Higginsu, Clyburnu, Šengelija ir Hinesu, – Jokubaičio ekipą įvertino Ulanovas. – Higginsą keičia du metikai – Carrollas, Riversas – vieni geriausių snaiperių Europoje.

Clyburnas ir Giedraitis yra skirtingo stiliaus žaidėjai – vienas kitą papildo, o Clyburnas net ir 4 numeriu galėtų žaisti. Priekinė linija irgi gerai žiūrisi, Hinesas gynyboje galėtų pakeisti Dubljevičių.“

„Yra kas gali gintis, kas gali pulti. Protingi žaidėjai – Pangosas, Marius, Kruno, Hayesas ir Milutinovas – Šaro sistemai tai būtų super, – Miklovo dvyliktuką komentavo Motiejūnas. – Jei reikia gintis – Reynoldsas, Polonara, Kaliničius – gali dengtis ir prieš mažus, ir prieš didelius. Llullas ir Jamesas turi patirties, kaip laimėti.“

„Lekšo komanda turi nemažai skirtingų variacijų, o ją trauktų Mirotičius su Tavaresu“, – sakė Šlikas.

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

S1msas
Karolio komanda super, deja, pakibau su treneriu. Sunku įsivaizduoti Wilbekiną, Larkiną ar Micičių pas Xavi Pascualį. Kamuolys tik vienas, o preciziškai sudėliotos trenerio sistemos kažin ar išnaudotų komandos potencialą sulig jos ribom.
2021-01-06
-5
Atsakyti
Rokas
Starto penketas geriauses Miklovo bet atsarginiu suolas Lekso. Balsavau uz Leksa nes sudetis lygesne.
2021-01-06
+2
Atsakyti
jonceblemba
Ka ten Tiskevicius pasake kur iskirpt prase?? "Nigga"?
2021-01-05
+5
Atsakyti
Klajoklis
Negi dar kas ziuri ar klauso sita "Experdu show"???
2021-01-05
-3
Atsakyti
djgaffer
Už Jokubaičio komandą balsavau,gerai surinkta atrodo.O Tiškevičiaus tie bairiai tai kažkokia parodija.Suaugęs vyras,bet bairiai kaip pas mažą vaiką.Visai dar jis nesubrendęs ir atrodo taip niekada ir nesubręs.
2021-01-05
-2
Atsakyti
Eurolygos vadovai
Eurolygos klubu vadovu apklausa Kylanti Zvaigzde R. Jokubaitis Geriausias treneris Saras
2021-01-05
+1
Atsakyti
Eurolyga
Geros prognozes Paskyrstymo
2021-01-05
Atsakyti
Anonimas
kodėl nėra sudėčių tvarkingai sudėtų? p.s. good job!
2021-01-05
Atsakyti
Eurolyga
Beje Taip Buvau pasigedes Eurolygos reitingu Uzpernai Dazniau Ikeldavo Reitingus
2021-01-05
-4
Atsakyti
Raudonoji kurvelė
Rytfaniai visur muša lygį, kad ir kur bebūtų. Mužikai gi yra.
2021-01-05
+1
Atsakyti
Marcius
Rokas malacius, tikrai puikus ir perspektyvus zaidejas. gaila, kad galvoj truksta samoningumo ir naujus metus svencia su buriu draugeliu ir dar sugeba tai pasiviesint, kai saly simtais zmoniu mirsta. tikiuos ateity dar ir gyvenimiskas intelektas pageres, nes jau dabar aisktelej gerai gaudos:)
2021-01-05
+1
Atsakyti
fe
Tie Tiskevic isiterpimai, kai kiti 2 kalba rimtai, atrodo tarsi bezdejmas inteligentu susiburime. Labai musa podcasto lygi sitas rytfanis.
2021-01-05
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.