Gedvydas Vainauskas užsiminė, kad „Lietuvos rytas“ netrukus turės naują trenerį

2015-11-26 17:20
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Į skambią pergalę Stambule „Lietuvos rytą“ atvedęs, tačiau LKL grandų derbyje ir vakarykštėse Europos taurės turnyro rungtynėse komandos nesuvaldęs Aurimas Jasilionis, ko gero, artimiausiu metu apleis Vilniaus klubo vyriausiojo trenerio postą.

Tokias išvadas galima daryti po komandos prezidento Gedvydo Vainausko pasisakymo TV3 televizijai. Anot jo, sostinės klubas šiuo metu svarsto keturių specialistų kandidatūras.

„Matau padarytas klaidas. Iš pradžių, galbūt treneris nesuvaldė komandos – tuomet davėme pabandyti jaunam žmogui. Jis irgi, man atrodo, vakar daug kartų suklydo. Bet komanda turi noro ir viltį. Gal šis sezonas klostosi ne taip, kaip mes norėtume, bet jis baigsis gerai“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ prezidentas.

Pasak klubo vadovo, vilniečiai nebus linkę samdyti trenerio iš užsienio. Vainauskas patikino, jog tokia komanda reikalauja tik stratego iš Lietuvos rankos.

„Tokiai komandai turi vadovauti lietuvis, – apie potencialius kandidatus treniruoti „Lietuvos rytą“ miglotai užsiminė Vainauskas, – Nemanau, kad užsienietis galėtų vadovauti taip suburtai komandai“.

Komandos prezidentas taip pat neįžvelgė spragų ekipos komplektacijoje ir patikino, jog pasikeitimai vyriausiojo trenerio kėdėje bus paskutiniai šį sezoną.

„Aurimas Jasilionis vadovauti komandai buvo paskirtas laikinai, jam buvo duotas šansas. Sprendimai bus priimti jau artimiausiu metu, ir manau, kad jie šį sezoną bus paskutiniai“, – sakė Vainauskas.

TV3 televizijos žinomis, rimčiausiais kandidatais treniruoti „Lietuvos rytą“ yra laikomi be darbo šiuo metu esantis Kazys Maksvytis ir dabartinis „Šiaulių“ strategas Gediminas Petrauskas.



Komentarai:

bbzOrelikas niekada gerai nesigyne ir tikriausiai nesigins,bet sf bent tasku imesdavo,o pf jam visiska zopa


Šeškus iš kur kas silpnesnės nei dabartinė komandos buvo padaręs galingą.

Su dabartine Šeškas tikrai suloštų kur kas geriau.
2015-11-27
-1
Atsakyti
bbzseskui nesiseke ir ieskojo kazko.Bet padare gal net blogiau...O,kad visi viska zinotu is anksto.


Kaip tai nesisekė: su juo tiek Europos taurėj, tiek LKL'e ėjo antri.

Norėjo biesas žino ko - gavo špygą.
2015-11-27
+3
Atsakyti
Panašu, kad problema yra vainauskai - laikas ir šito atsikratyti.
2015-11-27
-2
Atsakyti
PlatinaGera plucha, rytfaniams į veidą, šits pons pranoko, net pona Romanovą, tas, bent bajerių paskaldydavo.Kaip jums patinka kritimas veidu į šudą.


Cia yra aplamai pliucha po pliuchos nes cia yra viskas pagal karma. Paskutiniais metais situos luzerius baladodavo Zalgiris, o siemet jau net ir Kibire vainauskine pornografija tapo patranku mesa.
2015-11-26
+7
Atsakyti
Gera plucha, rytfaniams į veidą, šits pons pranoko, net pona Romanovą, tas, bent bajerių paskaldydavo.

Kaip jums patinka kritimas veidu į šudą.
2015-11-26
+1
Atsakyti
Ir dar - tv3 toks patikimas saltinis kad turbut kiekvienakart patys sugalvoja kaip pabaigt sakini kai ner ka pasakyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-26
-1
Atsakyti
Tikiuosi Kemzura!!! Ir labai tikiuosi ne Maksvytis. Petrauskas dar ne ta patirtis, Pacesas gal ir tiktu bet Rytas isvis susigadintu savo ivazdi su tuo marozu, bent jau man

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-26
+7
Atsakyti
bbzseskui nesiseke ir ieskojo kazko.Bet padare gal net blogiau...O,kad visi viska zinotu is anksto.
Viskas cia normalia, jei komandos puse uzsienieciai - treneris, kuris nemoka angliskai, jei visi lietuviai - treneris uzsienietis.... DDDDDDDDDDDDD
2015-11-26
-9
Atsakyti
bbz
PirmaatskyrininkisKam jį iš viso ėmė - Šeškui kur kas geriau sekėsi.


seskui nesiseke ir ieskojo kazko.Bet padare gal net blogiau...O,kad visi viska zinotu is anksto.
2015-11-26
+3
Atsakyti
bbz
sdforelika PF visi kai vaika maudo tai sakai SF galetu zaist? ;DD


Orelikas niekada gerai nesigyne ir tikriausiai nesigins,bet sf bent tasku imesdavo,o pf jam visiska zopa
2015-11-26
+8
Atsakyti
Saruna Sakalauska tegul skiria

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-26
+7
Atsakyti
Buvo komanda, kuri laimejo vius turnyrus, kuriuose zaide. Tada priejo Gedvydas, pareiske, kad Kurtinaitis neatitinka jo reikalavimu, po to ismete Jona. O tada emesi savo "genialiu" sprendimu: treneriu karuseles, Beobasketo nevykeliu idarbinimo ir kitu stebuklu. Rezultatas daugiau nei graudus. Ir jis dar kaltina vilniecius, kad sie nusisuko nuo komandos... Turetu zmogus savikritikos, tai ismestu Purli ir nusisalintu nuo komandos formavimodarbu, palikdamas tai specialistams. Bet niekas nesikeicia. Ir vel svetimi i kelnes prish iks...
2015-11-26
-6
Atsakyti
bbzKomplektacijoje yra keletas dideliu klaidu.Janavicius OUT,Lukauskis OUT.Nors vietoje siu zaideju paimti reikia tikra PG ir nauja PF.Tada Laprovitola gales ir atakuojantis pabuti,Orelikas gales lengvuoju krastu zaisti...Reikia deriniu sugalvoti ir normaliau isnaudoti Antana,kuris daugiau prasizengineja nei tasku pelno.


Visiskai pritariu. Is Oreliko daugiau naudos butu SF pozicijoje. Janaviciu tikrai out, nieko is jo nebuvo ir nebus. O Lukauski arba out arba stipriai ribot jo zaidimo laika. Nesamone, kad jis daugiau zaidzia uz Juskeviciu, Giedraiti...
2015-11-26
+10
Atsakyti
nesuprantu kodel raso kad Jasinskas nesuvalde komandos pries Zalgiri ? neblogai suzaide atsizvelgiant i komandu lygiu skirtumas, o vengriskas aliejus tiesiog praslydo :D nors nelabai aisku kaip jie taip sugebejo pralost kibiro autsaideriui rytui savo arenoj ?
2015-11-26
-15
Atsakyti
arturas97Kyla du kalusimai:1) kam rytui naujas treneris? Kibira sbeveik palaidotas, tad zalgiriu ir su kazlausko nenugaletu, o neptuna(nors jis ir kibire su stipresne grupe daug geriau atrodo) rytasmugaletu ir visai be treneriu2) Idomu kiek artejancia vasara su tokiu zaidimu is ryto bus pakvietsa i rinktin? :DD jei sia vasara buvo virs puse koamndos, tai artejancia maximum gailiu pakvies i stovykla nes sis dar pazaidzia su tuo laprovitolu3) Lukauskis visiskai degredaves, idomu ka jis veike vasara?


Kyla nevienas klausimas. Kodel tokia nereali visu laiku ryto sudetis yra absoliuti siuksle kibiro taureje? Kur tos zadetos pergales i kurias ves sausakimsas siemensas? Kodel Orelikas yra absoliutus nulis Europos krepsinio pasaulyje? Kur tavuju megastaru Gailiaus (kuris drasko gynyba), Runkausko (turincio nerealu pirma zingsni), Kavaliausko bei gudaicio galingojo nerealaus priekines linijos dueto siautimas pries visokias kibiro siuksles bei Zalgiris, kuris kaip visada surinko apgailetina sudeti su visokiais klaidiecias, traumu maisu pociumi, nevykusiu australu bei kazkokiu studentu, kuris turejo prastesne statistika net uz Barona?
2015-11-26
+1
Atsakyti
Bet tai juokdarys tas Vainauskas. Sako tokios komplektacijos komandai gali vadovauti tik treneris iš lietuvos. O tai kaip tada Nicola galėjo vadovauti? Jis lietuvis?:D Ryto silpniausia vieta, jos vadovas. Tiek metų krepšinyje sukasi, bet supranta mažiau nei 5 metų vaikas.
2015-11-26
+4
Atsakyti
Tarp kandidatų pastarosiomis savaitėmis buvo minimos Tomo Pačėso, Kazio Maksvyčio, Kęstučio Kemzūros, Valdemaro Chomičiaus pavardės.
2015-11-26
+9
Atsakyti
Dar vienas apgailėtinas "specialisto" komentaras. Visiškas nevykėlis, absoliutus profanas, Ryto komandos inkaras - jos vadovas. Tikiuosi joks save gerbiantis treneris nesiims šitų pareigų. Galvojau Pačėsas užkibo, bet kažkaip gal į protą atėjo ar artimiau su vadovu pasikalbėjo. Sekmės jam su savo vadovavimu ir komentarais, Rytui su tokiu požiūriu Žalgirio dar 10 metų neįveikt, o po to ir dar 10 ir po to dar 10 ir t.t.
2015-11-26
-5
Atsakyti
Sako kam tas treneris jugi ir tiap viskas palaidota, o kam tam, kad zalgiri reik bandyt visvine iveikt kaskaip iveikt jugi reik suktis.
2015-11-26
-4
Atsakyti
visi kazkodel tarp kandidatu pamirsta apie stratega Einiki, tas net zmona ismokino gintis geriau uz ryto atletus
2015-11-26
-7
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.