Jarvisas Williamsas lieka „Ryte“

2023-03-02 19:36

Nuo vasario 17 d. suspenduotas Jarvisas Williamsas lieka Vilniaus „Ryto“ klube. 

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Paaiškėjo Vilniaus „Ryto“ klubo vidaus taisykles pažeidusio ir Citadele KMT finalo ketverte nedalyvavusio Jarviso Williamso ateitis sostinėje.

Nuo vasario 8 d. dėl patirtos traumos nežaidusiam ir vėliau „Ryto“ klubo vidaus taisykles pažeidusiam Williamsui buvo pritaikytos klubo vidaus taisyklėse galiojančios sankcijos. Dabar paaiškėjo, kad 30-metis puolėjas lieka sostinės klubo gretose. 

„Noriu pasisakyti ne tam, jog išsklaidyčiau kažkokius gandus ar kitų daromas prielaidas, o leisčiau savo komandos draugams, treneriams, vadovybei ir galiausiai „Ryto“ fanams suprasti, kad labai atsiprašau dėl to, kad visus jus nuvyliau, – atvirai dėstė „Ryto“ puolėjas. – Susidūriau su emociniais ir asmeninio gyvenimo iššūkiais ir leidau išoriniams veiksniams atitraukti save nuo svarbiausių tikslų bei didesnio sezono paveikslo, kuris yra kovoti dėl kiekvienos pergalės, todėl tikrai apgailestauju. 

Šį sezoną metami tritaškiai

33%
8,7
Pataiko: 8,7
Taiklumas: 33,3%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Marcus Foster

Judant į priekį, vienintelis mano tikslas nuo šiol yra būti geriausia savo paties versija, kuri išryškins geriausias mano komandos draugų savybes, o kai jie žaidžia geriausioje savo formoje – šią komandą įveikti tikrai sunku. Visi gaus naudos iš šios aukos, paaukotos dėl komandos.“

FIBA Čempionų lygoje 203 cm ūgio Williamsas fiksuoja 5,6 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 6 naudingumo balų statistiką.

Per 14 „Betsafe–LKL“ rungtynių aukštaūgis vidutiniškai pelno po 7,6 taško, atkovoja 4,4 kamuolio ir renka 10,9 naudingumo balo.

„Basketnews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ginsim titulą
2023-03-02
+9
Atsakyti
Stay strong Jarvis 💪
2023-03-02
+7
Atsakyti
Stay sober, Jarvis
2023-03-02
+22
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.