„BasketNews.lt podkastas“: Lietuvos rinktinės ateitis, klaustukas dėl Ulanovo ir Eurolygos vasara

2021-07-13 17:57

Jonas Miklovas, Jonas Lekšas ir Donatas Urbonas aptaria Lietuvos U19 rinktinės talentus, Kauno „Žalgirio“ pirkinius ir Eurolygoje aktyviai veikiančias komandas.

Temos:

  • ko pritrūko U19 rinktinei ir Augustui Marčiulioniui? (8:34);
  • ar Ąžuolas Tubelis – potencialus NBA žaidėjas? (19:00);
  • ar Victoras Wembanyama toks kosmosas, kaip apie jį kalbama? (26:51);
  • labiausiai U19 čempionate išsiskyrę lietuviai (31:30);
  • kas svarbiau: medaliai ar talentų tobulėjimas (48:29);
  • kaip federacija įvertino rinktinės pasirodymą (54:37);
  • kaip federacijai dar vis skauda dėl Adomaičio išėjimo (1:07:49);
  • ar Edgaras Ulanovas turės vaidmenį Schillerio schemose? (1:14:32);
  • kurios Eurolygos komandos šią vasarą labiausiai džiugina (1:21:55).

Šios tinklalaidės rėmėjas – Nord VPN. Apsilankykite http://nordvpn.com/basketnews - gaukite papildomą dovaną ir didžiulę nuolaidą perkant 2 metų planą!

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

Ekspertas
Tubelis vienas iš lietuvaičių kuris gali eiti toli ir eiti stipriai, bet sutinku kad metimas bus kritinis tobulinimo kriterijus pas jį. toliau nei vienas neis iki NBA tai tikrai. nei vienas neišsiskiria savo amžiuje nei fiziniais duomenimis nei dar kažkuom. gal Lietuvos lygį kainkurie be Tubelio ir pasieks bet todėl kad ir likusieji apgailetino lygio. Čia kaip apie mūsų rinktinę išskyrus centrus kiti apgailetini net gave mesti laisvi jie nepataiko. ir dar buvo kalbama kad reikia kažkaip kitaip sukti žaidimą? galima sukti kitaip bet reikia turėti su kuo.kazlas su edniu buvo gražiausio puolimo kūrėjas. neturejo ednio su kalniečiu žaidė antikrepšinį nes kitaip nieko nebūtų pasiekęs.
2021-07-14
-4
Atsakyti
Manau kalčiausi yra fanai dėl nepatekimo į olimpiadą ir tik vos patekimą į EČ, kai "išvarė" Adomaitį. Tęstinumo nebuvimas atsirūgo. Fanai nesuprato nesėkmės 2017 aštuntfinalyje, nes jie yra labai įpratę ir stipriai išlepinti pastoviai medaliais vainikuotų naujokų trenerių debiutų 2003, 2007, 2010, 2013, kas leisdavo treneriams iškart įgyti fanų pasitikėjimą ir ramiai tęsti darbus ir pirmą kartą to negavę fanai puolė į isteriją kaip mažvaikis negavęs bonbonkės. Dabar jau čiulpkit ką turit
2021-07-14
+1
Atsakyti
t2
Šiaip tai Dominykas Stenionis nuo mažų dienų dominuodavo tarp savo amžiaus. Būdamas vienas žemiausių turėdavo ir 40, ir 50 taškų varžybų. Tvirtas, kovingas ir 1 vs. 1 turbūt bet ką gali apeiti, tai nereikėtų stebėtis, kad gerai pasirodė Pasaulio čempionate ir manau yra neįvertintas lyginant kitais jo amžiaus žaidėjais.
2021-07-14
+1
Atsakyti
Anonimas
o kur tas zurnaliuga toks mazas plikas cypentis su ruskais issireiskimais
2021-07-14
-4
Atsakyti
Anonimas
o kaip Lrt Šy sezona Rodys Eurolyga?
2021-07-14
-4
Atsakyti
Anonimas
Zalgiriuii Geriausia Kai galima ispirkti zaideja Nes Zalgiriui nepalanku Kai dvi tris komandos Domisi ir kas Laimes
2021-07-13
-2
Atsakyti
Anonimas
pritariu jog jaunimo rinktinese bent jau 18 meciai ir 19meciai turi imti medalius...neatsiras gi geri zaidejai is niekur. jau 18 ar 19 turi but geri savo amziaus grupeje.
2021-07-13
+3
Atsakyti
Anonimas
Nieko cia Nuobodaus Jau laukem Podcasto
2021-07-13
+2
Atsakyti
Anonimas
geez neidomu tos rinktines, kalbekit apie Zalgiri!
2021-07-13
+3
Atsakyti
Kėglis
Blazic aukščiausio lygio žaidėjas ;D Tai ko jis tada nežaidžia Eurolygoje ? ;D Tai pasakymas
2021-07-13
-11
Atsakyti
tiskevicius
nu baisiai nuobodus podcastas
2021-07-13
+3
Atsakyti
x
Nuoširdžiai baisu išgirdus, jog Adomaitis gali būti vėl svarstomas... Vadinasi, jog nesvarbu, kaip stipriai failini, viso labo pakanka, jog kitas po tavęs failintų dar labiau. Sakyčiau, jog tokie pareiškimai geriausiai parodo dabartinės federacijos nekompetenciją ir bejėgiškumą, jeigu jau jiems prie Adomaičio buvo viskas puikiai, tai nebėra apie ką daugiau kalbėti, vadinasi risis ir toliau mūsų krepšinis žemyn. Ne mažiau graudi ir pati Butauto - kaip federacijos vadovo kandidatūra. Už ką gi šitas rinktinės vadovavimu metu save pajuokos objektu pavertęs ir komandą savo nelogiškais sprendimais paskandinęs veikėjas, dabar siūlomas į federacijos vadovus? Jei nesugeba vadovauti rinktinei, galbūt sugebės vadovauti visai federacijai? Galežinė logika. O šiaip, ir arkliui aišku, jog statomi savi, kad tik išlaikyti turimas galios pozicijas, akivaizdu, jog krepšinis jiems rūpi tiek pati, kiek Šviniui rūpi Lietuvos futbolas. Apgailėtina.
2021-07-13
+1
Atsakyti
Anonimas
Portaluose ir kitur nematau temų apie vyrų rinktinės tolimesnį treniravimąsi. Ar neturėtų būti toliau tęsiamos treniruotės, draugiškos varžybos? T.y. šią vasarą, bent iki olimpiados galo. Tegul žaidžia tie kas nori ir gali. Tobulinkit žaidimą, nes nėra rezultatų. Ar prapylėm ir varom savo keliais, po to vėl dėjuosim, kad nesusižaidžame.
2021-07-13
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 20

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.