„Visų žvaigždžių“ mače Sabonį į savo komandą pasikvietė LeBronas

2021-03-05 06:30
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių kapitonai LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas pasirinko savo komandų sudėtis, o Domantą Sabonį šįkart išsirinko Los Andželo „Lakers“ žvaigždė.

Sabonis buvo pasirinktas 21-uoju iš 23 pasirinkimų. Žemiau už lietuvį buvo pasirinkti Jutos „Jazz“ duetas Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobertas.

Lietuvis LeBrono surinktai komandai atstovavo ir praėjusiais metais.

Šį sezoną metamos baudos

78%
16,4
Pataiko: 16,4
Taiklumas: 78,2%
Vieta lygoje: 20
Geriausias pasiekimas: 37
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Domantas Sabonis

„Man reikia dydžio, todėl savo šeštuoju pasirinkimu kviečiuosi didįjį Sabonį iš Indianos „Pacers“, – rinkdamasis atsarginius transliacijoje tarė LeBronas.

LeBronas pasirenka Sabonį:

„LeBronas sako, kad jo komandai reikia dydžio, jis gali rinktis 228 cm ūgio Rudy Gobertą, bet vietoje to renkasi 188 cm ūgio Sabonį“, – per transliaciją visus prajuokino NBA analitikas Charlesas Barkley.

LeBrono komandos sudėtyje starto penkete be jo paties taip pat žais Giannis Antetokounmpo, Stephenas Curry, Luka Dončičius ir Nikola Jokičius. Pirmuoju numeriu buvo pasirinktas Antetokounmpo, o jo anksčiau LeBronas negalėjo turėti savo komandoje, kadangi graikas pats rinkdavosi savo sudėtį.

Nuo suolo be Sabonio pakils Damianas Lillardas, Benas Simmonsas, Chisas Paulas, Jaylenas Brownas, Paulas George'as ir Rudy Gobertas.

„Bandau pasirinkti žaidėjus, kurie galėtų vieni kitus papildyti, – prieš pasirinkimus sakė LeBronas. – Tiesiog bandysime žaisti teisingą krepšinį ir pasiekti pergalę.“

Abiejų komandų sudėtys:

Duranto komandos starto penkete žais Kyrie Irvingas, Joelis Embiidas, Kawhi Leonardas, Bradley Bealas ir Jaysonas Tatumas. Pats Durantas dėl traumos „Visų žvaigždžių“ mače nerungtyniaus.

Nuo suolo pakils Jamesas Hardenas, Devinas Bookeris, Zionas Williamsonas, Zachas LaVine'as, Juliusas Randle'as, Nikola Vučevičius ir Donovanas Mitchellas.

Abiejų komandų krepšininkai paskutinius išsirinko Jutos „Jazz“ atstovus Donovaną Mitchellą ir Rudy Gobertą.

„Nenorime įžeisti Jutos „Jazz“, tiesiog jau tada, kai vaikystėje žaisdavome video žaidimus, mes nenorėjome žaisti su Jutos komanda, – sakė LeBronas. – Net ir tada, kai „Jazz“ žaidė puikieji Karlas Malone'as ir Johnas Stocktonas. Niekada nebūtume pasirinkę šių vyrukų. Niekada.“

„Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks kovo 7 d. Atlantoje, „State Farm“ arenoje.

LeBronas ir Durantas renka savo sudėtis:



Komentarai:

NBA
kažint šaldytuva Snaigė davė kaip pieda prie trofėjaus ?
2021-03-08
+3
Atsakyti
Boo
lebrons turi nuoskauda po sutriuskinimo
2021-03-05
+9
Atsakyti
Anonimas
Sitas formatas vietoj rytu ir vakaru galutinai numuse visu zvaigzdziu rungtynes iki neziurimo lygio. Jau gana buvo kad pacios rungtynes tera sudo vertas tritaskiu konkursas su nuliu gynybos.
2021-03-05
-4
Atsakyti
Taigi
bijo del covid-19 kadangi jie abu Gobertas ir Mitchelas persirge o Rydy dar pagarsejo su tais mikrofonais tai nieks ju ir nenori
2021-03-05
+5
Atsakyti
Tony
sabonis del statistikos tik zaidzia
2021-03-05
-5
Atsakyti
Grazu
gali rinktis 228 cm ūgio Rudy Gobertą, bet vietoje to renkasi 188 cm ūgio Sabonį“,
2021-03-05
-6
Atsakyti
Spartakas
fignia. pas lebrona 2 žaidėjai Pas Duranta vienas. Durantas privalėjo pradėti
2021-03-05
-5
Atsakyti
Anonimas
lebrono koma geresne, gl durant
2021-03-05
+6
Atsakyti
kasioguru
oi kaip abiem nepatinka, kad Jazz pirmi. :) nu ok, Gobertas aisku ne ju chebrantas, bet Mitchella pasilikt paskutiniam raundui tai nelabai nelabai cia. :)
2021-03-05
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.