Dainius Adomaitis: „Galime kaltinti tik patys save“

2016-12-21 09:23
Nuotr.: V.Mikaitis

Klaipėdos „Neptūnas“ FIBA Čempionų lygos rungtynėse Prancūzijoje patyrė antrąją nesėkmę, o pralaimėjimą Vilerbano ASVEL krepšininkams klaipėdiečių treneris Dainius Adomaitis pavadino pačių jo auklėtinių kalte.

„Pritrūko dalykų, kuriuos akcentavome prieš rungtynes, kad reikia kuo mažiau klysti puolime ir neleisti prancūzams regzti greitų atakų. Tačiau per dažnai klydome... Padarėme 18 klaidų, po jų varžovai pelnė 15 lengvų taškų. ASVEL krepšininkai iš pirmų 24 taškų net pusę pelnė greitomis atakomis. Dėl pralaimėjimo galime kaltinti tik patys save.

Žinojome, kur reikia kreipti dėmesį, tačiau, deja, šįkart ne viskas pavyko. Vėliau sugebėjome sugrįžti į žaidimą, tačiau perlaužti rungtynių eigos neleido netaiklūs baudos metimai – iš 10 baudų metimų pataikėme vos 3 ir tritaškius metėme iš gana gerų padėčių, tačiau pataikymo procentas galėjo būti ir geresnis“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ po rungtynių sakė Adomaitis.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
17
Metimai iš žaidimo
57%
8/14
Dvitaškiai
58%
7/12
Rezultatyvūs perdavimai
5

Artėjantis šventinis periodas ilgų atostogų „Neptūnui“ nereiškia. Klaipėdos komanda jau antrąją Kalėdų dieną kibs į darbus ir ruošis LKL rungtynėms su Vilniaus „Lietuvos rytu“, kurios vyks gruodžio 30-ąją.

„Viskas susideda iš smulkmenų. Trūko nedaug. Turėsime kelias dienas poilsio, mini Kalėdines atostogas, kad žaidėjai išsilaižytų traumas. Tikimės, kad po Kalėdų prie komandos treniruočių prisijungs ir Arvydas Šikšnius. Jau antrąją Kalėdų dieną pradėsime ruoštis Vilniuje vyksiančiai dvikovai su „Lietuvos rytu“, – planus dėstė Adomaitis.



Komentarai:

kur AndriusPiktas?
Andriau,nebuk toks piktas ir issakyk savo nuomone apie Adomaiti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-21
Atsakyti
Dainiui Adomaiciui
Vasara tokius tavo zodzius girdesim daznai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.