Snaiperio troškusi „Bobcats“ ir pinigus taupanti „Pistons“ atliko mainus

2012-06-27 05:29
Nuotr.:

Benas Gordonas yra priverstas krautis lagaminus ir keliauti į Šarlotę
Benas Gordonas yra priverstas krautis lagaminus ir keliauti į Šarlotę
Nuotr. AP-Scanpix
Prie Šarlotės „Bobcats“ komandos vairo stojusio Mike'o Dunlapo noras buvo išpildytas – klubas atliko keitimus su Detroito „Pistons“ ekipa, ir blogiausiai visų laikų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandai atiteko Benas Gordonas.

Maža to, Šarlotės klubas pareiškė norintis išmainyti šių metų NBA naujokų biržos antrąjį šaukimą.

„Bobcats“ vyriausiasis treneris tvirtino, jog komandai labiausiai reikėjo snaiperių. Su šiuo Didžiosios Britanijos ir JAV pilietybę turinčiu krepšininku Šarlotės ekipa taip pat gavo 2013 m. NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimą. Tuo tarpu į Detroitą iškeliavo Corey Maggette.

Šiais mainasi „Pistons“ klubas sutaupys maždaug 14,7 mln. JAV dolerių, kadangi dar dvejus metus galiojantis 29 metų 191 cm ūgio Gordono kontraktas yra 25,6 mln. JAV dolerių vertės, kuomet Maggette sutartis nesiekia net pusę šios sumos – 10,9 mln. JAV dolerių.

Gordonas Detroite praleido tris paskutinius sezonus. Iki tol jis penkerius metus atstovavo Čikagos „Bulls“ ekipai. Praėjusį sezoną snaiperis vidutiniškai rinkdavo po 12,2 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio bei atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

32 metų 198 cm ūgio Maggette didžiąją savo karjeros dalį praleido Los Andželo „Clippers“ komandoje (2000-2008 m.). Po to prasidėjo kelionės po klubus. Puolėjas rungtyniavo „Golden State Warriors“ (2008-2010 m.), Milvokio „Bucks“ (2010-2011 m.) ir „Bobcats“ ekipose.

Aukštaūgis 2011-2012 m. sezone dėl traumų sužaidė tik 34 rungtynes ir pelnydavo po 14,1 taško, atkovodavo po 3,7 kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną laimėjusi tik 7 mačus iš 59 (10,6 proc.), Šarlotės komanda pademonstravo prasčiausią rezultatą tarp visų NBA klubų. 

Po itin prasto sezono „Bobcats“ turi užkamšyti daugybę skylių sudėtyje, tad klubas norėtų iškeisti antrąjį naujokų biržos šaukimą į galimybę pasirinkti bent du žaidėjus pirmajame biržos rate.

Naujasis „Bobcats“ treneris Dunlapas įsitikinęs, kad toks žingsnis „turi daug prasmės“ tokiai jaunai komandai kaip „Bobcats“.

NBA naujokų birža vyks ketvirtadienį vakare JAV laiku, o iki tol „Bobcats“ yra atvira pasiūlymams.



Komentarai:

chapvz rokets is bobcats gauna 2 saukima ir perleidzia 14 ir 16 + lowry ir pasiima sg arba sf geriausia kokio jiems reikia butu logiska davisas hornets pf robinsonas, bet beal irbarness irgi labai geri dar lilland pg.............


Kam jiem to Lowry? Jie turi Augustin ir Kemba, o jie tikrai rodo neblogus rezultatus, beto jie jauni ir tikrai ateityje bus puikūs pg :)
2012-06-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Na jei Magete negaus traumu tai labai sustiprins pistons, o tas gordonas perejas i pistons nieko ypatingo neparodydavo, taigi Pistons laimejo mainuose ir bapkiu sutaupe ir zaideja gera gavo
2012-06-27
-2
Atsakyti
cha
pvz rokets is bobcats gauna 2 saukima ir perleidzia 14 ir 16 + lowry ir pasiima sg arba sf geriausia kokio jiems reikia butu logiska davisas hornets pf robinsonas, bet beal irbarness irgi labai geri dar lilland pg.............
2012-06-27
-1
Atsakyti
Na tokius įdomus mainus atliko.

1.Pistons šaukimas kuri gavo Bobcats yra apsaugotas,pranašei kaip Kings, kuri buvo išmainius savo šaukimą i Cavs dėl Hickson, J. J.

2.Pinigine prasme viska laimėjo Pistons.Nes kitais metais baigėsi kontraktas Maggette,o Benas dar turės teise pratęsti dar 1 metam.

3.Bet Bobcats gavo gryna tašku masiną,kuris turėtu siauti komandoje.
2012-06-27
-3
Atsakyti
Geri mainai "Bobcats" klubui. Gavo šaukimą pirmo rato, snaiperį Gordoną, o ir Maggette pastaruoju metu nieko doro nerodė ir jį kamavo traumos. Beje, Maggette SF-SG,o ne aukštaūgis. Taip pat, jei "Bobcats" nori gerint komandą, jie turėtų atsisakyti Moono, Najeros, Diopo ir Thomaso (didelė alga už nieką). O "Pistons" mainai šiaip sau - tik pinigus pataupė. Taupant pinigus dar reikėtų ir Villanuevos atsisakyti, nes atlyginamas (8 mln.) už nieką.
2012-06-27
+14
Atsakyti
AST
Tokia pat mintis, kad gali su Rockets mainytis, bet 2 pick prognozuojamas PF, is musu puses ziurint blogai, bet net ir Rocketsam tikrai nereikia dar vieno auksto, nebent jie noretu Beal. Bet kokiu atveju manau tai butu gerai, nes komandai reikia zvaigsdes, Rocketsam tikrai nereikia dar 3 role player ir aisku tai butu zymiai geriau negu Howardas vienam sezonui. Tikekimes Hjustonas iskeis tuos 3 i 2-aji ir dar issikeis ka nors is PF, gerai butu Scola. Tegul uz ji gauna jauna perspektyvu krepsininka, palaidoja kita sezona, vel gauna nebloga pick'a ir uz keliu metu vel i playoff, nes db pilna vidutinybiu surinkta ir nieko kito nesisviecia kaip tik laviravimas ant playoff ribos.
2012-06-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Po itin prasto sezono „Bobcats“ turi užkamšyti daugybę skylių sudėtyje, tad klubas norėtų iškeisti antrąjį naujokų biržos šaukimą į galimybę pasirinkti bent du žaidėjus pirmajame biržos rate.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51776-snai...

tai tegu su rockets tariasi, jie turi 3 saukimus o rockets tegu gauna 2 picka
2012-06-27
-1
Atsakyti
nu
198 aukštaūgis matyt centras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-27
+5
Atsakyti
mad
va Gordonas taj šėls bus vidurkis koks 24pt 5reb 7ast juk jis belenkoks snaiperis 9/9trit ar 8/8trit nevisi gali pataikyt net Allenas jau taip nepavarytu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-27
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.