Po prarasto titulo – Šaro pozityvas: „Buvo geras sezonas“

2022-06-19 22:40
Nuotr.: ZUMAPRESS.com - Scanpix

„Barcai“ nepavyko pergalingai uždaryti ACB sezono ir apginti Ispanijos čempionų titulo, katalonai 1-3 pralaimėjo finalą Madrido „Real“ klubui, o po paskutinio mačo Šarūnas Jasikevičius pasveikino varžovus.

„Visų pirma, sveikinu Madrido „Real“, trenerius ir žaidėjus su pergale bei titulu. Manau, kad šioje serijoje jie buvo geresni. Vėl pradėjome rungtynes blogai, tuomet radome savo žaidimą, bet per 40 minučių nebuvome nuoseklūs ir patyrėme daug pakilimų ir nuosmukių“, – dėstė lietuvis.

„Barca“ šį sezoną laimėjo vienintelį titulą – Karaliaus taurę. Katalonams nepavyko iškovoti Ispanijos Supertaurės ir Eurolygos trofėjaus, kur buvo nužygiuota iki pusfinalio, tačiau jame nusileista „Real“ ekipai (83:86).

Nepaisant to, Šaras sezoną įvertino pozityviai ir įvardijo nesėkmės finale priežastis.

„Manau, kad tai buvo geras sezonas. Galbūt mums nepavyko jo užbaigti, aišku, kad toks klubas, kaip „Barca“, visada kovoja dėl titulų, bet finalo ketvertas Belgrade mums buvo kietas riešutėlis ir į šias atkrintamąsias varžybas atvykome ne itin švieži. Padarėme savo darbą, kad pasiektume finalą, bet Madrido klubas jame buvo geresnis.

Mūsų komanda akivaizdžiai gali patekti į bėdą ir iš jos išlipti, bet jei pateksite į bėdą, ne visada išlipsite sausi. Tiesa, buvome nenuoseklūs, bet kiekvieną kartą, kai ką nors pasakėme, berniukai parodydavo charakterį. Šiandien žaidėme su charakteriu, bet neįvykdėme detalių. Kai kurių dalykų negalime kontroliuoti. Ši komanda parodė daug charakterio ir sugrįžo, bet mes per daug kartų patekome į bėdą.

„Real“ į finalą atvyko žvalesni ir su nuoseklesniu žaidimu. Antrose rungtynėse ir šiandien parodėme charakterį, bet to nepakako ir dėl varžovo nuopelnų“, – teigė Jasikevičius.



Komentarai:

UspasPsichas
Per mazai kanciu ir detaliu, bet visumoj sezonas geras 😁
2022-06-20
+3
Atsakyti
karjeros pabaiga
buvo malonu ir juokinga stebeti isterijas...ate saruneli, buvai idomus personazas...
2022-06-20
-8
Atsakyti
Jasikevičiui ir Jokubaičiui sezonas tikrai puikus. Treneris-"studentas" ir krepšininkas-"paauglys", abu talentingi ir perspektyvūs pateko į aukščiausio lygio krepšinio Akademiją Barsolonoje ir nepasišiūkšlina kolkas "fuksai"! Po kelių metų "pastudentavę" dar duos vaizdų.
2022-06-20
Atsakyti
Anonimas
norejo pasakyti geras reguliarus sezonas
2022-06-20
+4
Atsakyti
Lietuvis
Nemanau kad geras sezonas, paprasčiausiai ramini aplinką ir save, šiaip viską pralošei
2022-06-20
+14
Atsakyti
Tiesiog nekentejo komanda
2022-06-20
-10
Atsakyti
"...geras sezonas...". O Mirotičius sako "...šū@@s..". Ir kam tikėti?
2022-06-20
-4
Atsakyti
Anonimas
Prie ko cia Ryto fanai? 😀 niekam neidomu cia tos kazkieno sapaliones apie Sara :) is cia nei vieno nera susijusio su krepsiniu tiesiogiai.Liks jis toj Barcoj,bukit ramus.
2022-06-20
+9
Atsakyti
gimdymo kanciu buvo per mazai. skausmo daugiau turejo sukelt, tada butu geresnis sezonas ;)
2022-06-20
+3
Atsakyti
svarbiausios sezono rungtynes - Jokubaitis pasirodo prasciausiai komandoj... Arba lygio nepatraukia, arba psichologines problemos.
2022-06-20
-5
Atsakyti
Hayes net Zalgiris ismete, o Europoj nieks jam nebesiule sutarties. Calathes yra musu Kalniecio lygio, abu nusene, klisi ir leti. Exhumas netraukia europos krepsinio lygio apskritai. Smitdas vepla. Ispaniski zaidejai irgi below average. Nieko keisto, kad net toks Zalgiris juos isdulkino Kaune. Sharo magija visu rungtyniu nenulems, ne jis ginasi ar meto i krepsi.
2022-06-20
-14
Atsakyti
na va, visai nesvarbu kaip pradesi sezona. Svarbu kaip uzbaigsi.
2022-06-20
+2
Atsakyti
Navaro
jis dar tyciojasi ... koks dar geras sezonas ???
2022-06-20
-6
Atsakyti
Anonimas
Rezultatai tokie kokia susirinko komanda,real paprasciausiai geriau sukomplektuota nereikia net dideliu ekspertu buti ,kad tai pamatyt,prisirinko is zalgirio Hayes kuria is penkiu rungtyniu vienos geros,Davies nei pas ji dideles technikos,soklumo yra nei metima turi is distancijos,calates irgi niekam tikes na,bet viskas pagal Saro sistema gi turi buti
2022-06-20
-3
Atsakyti
Liudna
As gyvenu Amerikoi. Save skaitau Lieituviu ir visada skaitysiu. Man gėda skaityti 90% komentaru,kaip ant nelaimės kito norima pašiept žmogu. Jus turit palaikyti Jasikevičiu o ne smerkti.Gėda. Gimes Kaune.
2022-06-20
+20
Atsakyti
Tukanas
Kam cia tas parasymas kur gyveni ? Cia dabar taip madinga, pries kažką parasant, parasyt is kur esi ? Nera skirtumo ar is Balbieriskio, Žirmunu ar Bostono esi. Daug kas musu gyvena skirtingose vietose bet nesiskelbiam. O Jasikevičių didzioji dalis cia komentuojanciu myli ir gerbia uz jo nuopelnus, nebijok. Kritikuoti kazka sporte nera neiprastas dalykas. Jei Amerikoj gyveni , turi tai zinoti gerai...Paziurek betkur, tiek toj pacioj Amerikoj NBA ar Anglijoj futbole, kazkas nepazaidzia kuria diena , iskart kritikuoja ir sporto portalai i pirmus puslapius deda. Tiek krepsinyje tiek visur. Is sportininku yra visad tikimasi maximumo ir pro juos ziurima pro padidinama stikla. Mes kritikuosim ir toliau, o Jasikevicius nebijok, neliudes del to, jis jau zais golfa po poros dienu ir megausis gyvenimu.
2022-06-20
Atsakyti
Dabar turėsime kovoti už savo gyvybę
2022-06-19
-4
Atsakyti
😁😂 Leme detales bedas Realas buvo sviezesni Barcai blogas sezonas su Bayern kapotasi isvargta eurolygoi 3 vieta Su Gran canaria sunkiai su Badalona isvarkta
2022-06-19
+7
Atsakyti
Aasas
Tragiškas sezonas 4/1 titulai.. Tas pats vienas iškovotas per decko pramesta metimą.. Eurolyga silpniausia per 10metu nelaimėta.. Kaip geriausiam pasaulio treneriui per 2.metus nieko nepasiekta.. Baisu.. SHILLERIS su ta komanda 4 titulus būtų pasiėmęs
2022-06-19
-5
Atsakyti
To Aasas
ar tau su galva viskas gerai?
2022-06-19
+2
Atsakyti
Anonimas
Tiesiog vel islindo lochai pavaidint protingu kai savas Lietuvis pralose. Nors bendrai kokie cia Lietuviai, tuteishiai labiau, jan, gzhegosh yyy tadzek. Pamatisit Saras bus ismiastis is Barsas y pa tom niekas jo niakvies.
2022-06-19
-5
Atsakyti
Be užuolanku
Čia tau ne Žalgiri treniruot LKL su kelis kart didesniu buudžetu už likusias komandas. Sutikai sau lygius finansais ir gavai per snukeli.
2022-06-19
+8
Atsakyti
To Xxx
panasu kad tu tik stroikej ir gali dirbti nes smegenu panasu turi nuli
2022-06-19
-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 38

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.