Kovoje su lygos lyderiais Motiejūno indėlio nepakako (video, statistika)

2015-01-18 08:37
Nuotr.:

Donatas Motiejūnas savo komandoje rezultatyvumu nusileido tik Dwightui Howardui
Donatas Motiejūnas savo komandoje rezultatyvumu nusileido tik Dwightui Howardui
Nuotr. AP-Scanpix
Nors Donatas Motiejūnas sužaidė dar vienas solidžias rungtynes, bet jo komandai Hjustono „Rockets“ (28-13) šįkart pergalės pasiekti nepavyko. Namuose žaidusius „Rockets“ 106:131 (31:31, 28:33, 21:38, 26:29) nugalėjo „Golden State Warriors“ (32-6) ekipa.

Itin rezultatyviame mūšyje du kėlinius virė arši kova, bet trečiajame „Rockets“ nebepajėgė išlaikyti „Warriors“ pasiūlyto tempo. Pirmaudami 73:68 „Warriors“ krepšininkai surengė spurtą ir pirmą kartą jų atotrūkis tapo dviženklis (80:68).

Kėlinys baigėsi 12 iš eilės svečių taškų ir jau perkopę 100 taškų ribą jie ėmė triuškinti Hjustono ekipą (102:80).

„Rockets“ pastangos atkurti intrigą susitikime buvo bevaisės ir „Warriors“ puolimo mašina sutraiškė varžovus 131:106.

Tradiciškai starto penkete žaidęs Motiejūnas pelnė 14 taškų (3/7 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 5/5 baudos) per 21 minutę. „D-Mo“ atkovojo 7 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, po kartą klydo, vogė kamuolį ir blokavo metimą bei keturiskart pažeidė taisykles.

„Rockets“ labai trūko lyderio Jameso Hardeno indėlio. Per 30 minučių jis pataikė tik 4 metimus iš 15 ir pelnė 12 taškų.

Kitoje barikadų pusėje „Warriors“ vežimą tempė Stepheno Curry ir Klay Thompsono duetas. Abu gynėjai pelnė po 27 taškus.

„Rockets“: Dwightas Howardas 23 (10 atk. kam.), Donatas Motiejūnas ir Joshas Smithas po 14, Jamesas Hardenas 12, Patrickas Beverly 11.

„Warriors“: Stephenas Curry (11 rez. perd.) ir Klay Thompsonas po 27, Davidas Lee 18, Marreese‘as Speightsas  15, Draymondas Greenas 11.

Rungtynių epizodai:



Komentarai:

Donce3000LMbackgavo navotke Rockets is NBA kad specialiai pralostu sezono fuksininkams ir tiek :D Pamate Silveris, kad lygai reikia naujo veido ir melziamos pinigu karves (Curry), tai ir sugalvojo is buku amerikieciu ir "ekspertu" kaip kasioguru pinigus darytis :) Geras recas GSW, galvoja NBA reikia toliau tempt juos ir hypint kad tipo Bulliu 72-10 imanoma pakartoti ar net pagerinti, o bukiems amerikieciams tokiu rekordu ir reikia :) Ateis PO, stosis viskas i savo vezias: gaus GSW, Hawks pirmam rounde o tokie kaip BN skaiciuku ekspertukai nesupras kas ivyko: klyks taigi GSW laimejo RS metu serija pries OKC, kodel per PO pralose? :/


O jūs ponas baigsite kadanors "pezėti" nesamones ir stumti ant visų NBA komandų apart savo palaikomos? Visiškas pievas rašai ;)
2015-01-19
-1
Atsakyti
Donce3000LMbackGB21Donce3000LMbackgavo navotke Rockets is NBA kad specialiai pralostu sezono fuksininkams ir tiek :D Pamate Silveris, kad lygai reikia naujo veido ir melziamos pinigu karves (Curry), tai ir sugalvojo is buku amerikieciu ir "ekspertu" kaip kasioguru pinigus darytis :) Geras recas GSW, galvoja NBA reikia toliau tempt juos ir hypint kad tipo Bulliu 72-10 imanoma pakartoti ar net pagerinti, o bukiems amerikieciams tokiu rekordu ir reikia :) Ateis PO, stosis viskas i savo vezias: gaus GSW, Hawks pirmam rounde o tokie kaip BN skaiciuku ekspertukai nesupras kas ivyko: klyks taigi GSW laimejo RS metu serija pries OKC, kodel per PO pralose? :/Dėl GSw dryščiau prieštaraut, ne fuxinė komanda o puikiai susižaidusi, komandos branduolys (Klay, Steph ir Lee ) jau ne vieni metai kartu ir aplink juos dasidėjo Barnes, Green, Bogut ir komanda puikaii susižaidusi. Kerr'as ima pavyzdį iš Spurs kur svarbu komandinis žaidimas o ne viena žvaigždė ir aplink ją visas žaidimas. O Kas dėl Hawks tai gal ir tiesą sakai, žiūrėjau paskutines rungtynes su Bulls jų, tai tikrai jei ne Korverio vos ne carrier night, kai truko 2 tritaškių iki rekordo tai būtų pralaimėję, ir taip kiekvienose rungtynėse vis kitas iššauna ir primeta nesamonių. Per PO manau Hawks toli neis, o GSW gali ir iki vakarų finalo eit drąsiai. Čia tik MANO nuomonė, nepatinka nepradėk įžeidinėt :)Jei rimtai, manau kad butent Hawks turi daugiau sansu per PO negu GSW del akivaizdaus West ir East skirtumo. Isvis GSW galima sakyti atsidurs nepavydetinoje vietoje jeigu uzims 1-2 vieta, nes yra dideli sansai gauti OKC ar Spurs, kurie mano nuomone patys nepalankiausi varzovai is West. Siaip keista - varai puikiai per RS, rodai grazu krepsini, prie favoritu esi ir tik pyst jau pirmam rate gauni vienus stipriausius varzovus nors salyginai jie turetu buti silpniausi :)


Na tas tai tiesa, Hawks geresnė padėtis, nes jei gaus kokius Pistons, Bucks ar Heat tai tikrai eiti toliau geri šansai, o su vakarais nežinosi, jei gaus GSW kokius Spurs tai bus labai labai sunku ir ta 1 pozicija gali nieko nelemti :)
2015-01-18
-3
Atsakyti
UP
2015-01-18
+3
Atsakyti
Curry MVP!!! Jei cia kaskam buvo dar Hardenas vertesnis tai siandien pamatet.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-18
-4
Atsakyti
GB21Donce3000LMbackgavo navotke Rockets is NBA kad specialiai pralostu sezono fuksininkams ir tiek :D Pamate Silveris, kad lygai reikia naujo veido ir melziamos pinigu karves (Curry), tai ir sugalvojo is buku amerikieciu ir "ekspertu" kaip kasioguru pinigus darytis :) Geras recas GSW, galvoja NBA reikia toliau tempt juos ir hypint kad tipo Bulliu 72-10 imanoma pakartoti ar net pagerinti, o bukiems amerikieciams tokiu rekordu ir reikia :) Ateis PO, stosis viskas i savo vezias: gaus GSW, Hawks pirmam rounde o tokie kaip BN skaiciuku ekspertukai nesupras kas ivyko: klyks taigi GSW laimejo RS metu serija pries OKC, kodel per PO pralose? :/Dėl GSw dryščiau prieštaraut, ne fuxinė komanda o puikiai susižaidusi, komandos branduolys (Klay, Steph ir Lee ) jau ne vieni metai kartu ir aplink juos dasidėjo Barnes, Green, Bogut ir komanda puikaii susižaidusi. Kerr'as ima pavyzdį iš Spurs kur svarbu komandinis žaidimas o ne viena žvaigždė ir aplink ją visas žaidimas. O Kas dėl Hawks tai gal ir tiesą sakai, žiūrėjau paskutines rungtynes su Bulls jų, tai tikrai jei ne Korverio vos ne carrier night, kai truko 2 tritaškių iki rekordo tai būtų pralaimėję, ir taip kiekvienose rungtynėse vis kitas iššauna ir primeta nesamonių. Per PO manau Hawks toli neis, o GSW gali ir iki vakarų finalo eit drąsiai. Čia tik MANO nuomonė, nepatinka nepradėk įžeidinėt :)


Jei rimtai, manau kad butent Hawks turi daugiau sansu per PO negu GSW del akivaizdaus West ir East skirtumo. Isvis GSW galima sakyti atsidurs nepavydetinoje vietoje jeigu uzims 1-2 vieta, nes yra dideli sansai gauti OKC ar Spurs, kurie mano nuomone patys nepalankiausi varzovai is West. Siaip keista - varai puikiai per RS, rodai grazu krepsini, prie favoritu esi ir tik pyst jau pirmam rate gauni vienus stipriausius varzovus nors salyginai jie turetu buti silpniausi :)
2015-01-18
-2
Atsakyti
Donce3000LMbackgavo navotke Rockets is NBA kad specialiai pralostu sezono fuksininkams ir tiek :D Pamate Silveris, kad lygai reikia naujo veido ir melziamos pinigu karves (Curry), tai ir sugalvojo is buku amerikieciu ir "ekspertu" kaip kasioguru pinigus darytis :) Geras recas GSW, galvoja NBA reikia toliau tempt juos ir hypint kad tipo Bulliu 72-10 imanoma pakartoti ar net pagerinti, o bukiems amerikieciams tokiu rekordu ir reikia :) Ateis PO, stosis viskas i savo vezias: gaus GSW, Hawks pirmam rounde o tokie kaip BN skaiciuku ekspertukai nesupras kas ivyko: klyks taigi GSW laimejo RS metu serija pries OKC, kodel per PO pralose? :/


Dėl GSw dryščiau prieštaraut, ne fuxinė komanda o puikiai susižaidusi, komandos branduolys (Klay, Steph ir Lee ) jau ne vieni metai kartu ir aplink juos dasidėjo Barnes, Green, Bogut ir komanda puikaii susižaidusi. Kerr'as ima pavyzdį iš Spurs kur svarbu komandinis žaidimas o ne viena žvaigždė ir aplink ją visas žaidimas. O Kas dėl Hawks tai gal ir tiesą sakai, žiūrėjau paskutines rungtynes su Bulls jų, tai tikrai jei ne Korverio vos ne carrier night, kai truko 2 tritaškių iki rekordo tai būtų pralaimėję, ir taip kiekvienose rungtynėse vis kitas iššauna ir primeta nesamonių. Per PO manau Hawks toli neis, o GSW gali ir iki vakarų finalo eit drąsiai. Čia tik MANO nuomonė, nepatinka nepradėk įžeidinėt :)
2015-01-18
+2
Atsakyti
berastisGB21Stabiliai pastaruoju metu atrodo D-Mo, jau bene 10 rungtynių iš eilės renka dviženklę taškų sumą. Ir vakar dar Rockets komentatoriai pasakė įdomų faktą, kad D-Mo pirmas visam NBA pagal pataikytus "hook shoot" metimus, nežinau kaip taisyklingai lietuviškai, kaip ir kablys skaitytųsi, ir metą juos 59 % taiklumu :)Siaip tai jis meto dazniausiai tokius kaip ir puskablius.


Tai turbut taip ir vadinasi lietuviškai jie, kas angliškai supranta ir domisi krepšiniu žino kaip atrodo jo tie "hook shoot" :) pagal juos jis pirmas NBA :)
2015-01-18
+23
Atsakyti
gavo navotke Rockets is NBA kad specialiai pralostu sezono fuksininkams ir tiek :D Pamate Silveris, kad lygai reikia naujo veido ir melziamos pinigu karves (Curry), tai ir sugalvojo is buku amerikieciu ir "ekspertu" kaip kasioguru pinigus darytis :) Geras recas GSW, galvoja NBA reikia toliau tempt juos ir hypint kad tipo Bulliu 72-10 imanoma pakartoti ar net pagerinti, o bukiems amerikieciams tokiu rekordu ir reikia :) Ateis PO, stosis viskas i savo vezias: gaus GSW, Hawks pirmam rounde o tokie kaip BN skaiciuku ekspertukai nesupras kas ivyko: klyks taigi GSW laimejo RS metu serija pries OKC, kodel per PO pralose? :/
2015-01-18
-4
Atsakyti
to kasioguru
Būtent. Vakar pataupė Iguadalą su Bogutu. Šiandien Iggis uždusino Hardeną, o Bogutas bandė atstovėti prieš Howardą. Kerras ir jo trenerių štabas protingi vyrai, žino, kada reikia draskytis, o kada galima ir atsipūsti. Kitaip sakant - pirmaujantys Hawks ir Warriors tai tarsi Popovičiaus mokykla (komandinis žaidimas, gynyba +protingi sprendimai rotuojant žaidėjus)
2015-01-18
-2
Atsakyti
GB21Stabiliai pastaruoju metu atrodo D-Mo, jau bene 10 rungtynių iš eilės renka dviženklę taškų sumą. Ir vakar dar Rockets komentatoriai pasakė įdomų faktą, kad D-Mo pirmas visam NBA pagal pataikytus "hook shoot" metimus, nežinau kaip taisyklingai lietuviškai, kaip ir kablys skaitytųsi, ir metą juos 59 % taiklumu :)


Siaip tai jis meto dazniausiai tokius kaip ir puskablius.
2015-01-18
-7
Atsakyti
Stabiliai pastaruoju metu atrodo D-Mo, jau bene 10 rungtynių iš eilės renka dviženklę taškų sumą. Ir vakar dar Rockets komentatoriai pasakė įdomų faktą, kad D-Mo pirmas visam NBA pagal pataikytus "hook shoot" metimus, nežinau kaip taisyklingai lietuviškai, kaip ir kablys skaitytųsi, ir metą juos 59 % taiklumu :)
2015-01-18
+4
Atsakyti
DEF
2015-01-18
+5
Atsakyti
nu va, vakar rasiau, kad GSW pasitaupe pries OKC, nesiarde per daug, nes jau turejo 3:0 su jais, tai pries Rockets spustelejo ir irgi 3:0 pasidare, kad jei ka sezono gale turetu tarpusavio reza savo naudai. paskutines tarpusavio gales lost atsipute. :)
2015-01-18
+2
Atsakyti
Pažiūrėjau highlights'us rungtynių, tai atrodė, kad visa Rockets komanda tiesiog pamiršus buvo, kad egzistuoja toks dalykas kaip gynyba

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-18
-1
Atsakyti
abcde
ziuriu visa komanda ginasi kaip hardenas :D
2015-01-18
-1
Atsakyti
to pajacas
tau gerai, mane tai jau ziaurus pachmielas kankina :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-18
-1
Atsakyti
pajacas
as tai gatavas chebra
2015-01-18
Atsakyti
Motiejūnas gerai sužaidė. Tačiau pražangos apribojo jo žaidimo laiką. Kai trečiajame kėlinyje gavo ketvirtą pražangą, treneris jį pasodino. Tuo metu Warriors jau pirmavo, tačiau dar buvo kova. Tačiau vėliau Rockets žaidimas visai subyrėjo ir treneris leido žaisti jaunimui todėl Motiejūno ir nebe įleido. Motiejūnas galėjo pelnyti dar daugiau taškų, nes gana gerai sekėsi. Nieko svarbu, kad gerai žaidžia ir prisideda prie pergalių.
2015-01-18
+13
Atsakyti
Jo, o galvojau Rockets kaska gali nuveikt siais metais. Warrios visa galva auksciau.
2015-01-18
-5
Atsakyti
Juncis
Jūs patys išsiblaivykit, parašyta ne ekipą o ekipa... Ta pras me kad juos nugalėjo ekipa

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-18
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 23

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.