Solidų Motiejūno pasirodymą užgožė puikus Bledsoe žaidimas ir „Suns“ pergalė (video, statistika)

2015-03-22 08:33
Nuotr.:

Ericas Bledsoe sužaidė rezultatyviausią karjeros mačą
Ericas Bledsoe sužaidė rezultatyviausią karjeros mačą
Nuotr. AP-Scanpix
Hjustono „Rockets“ (46-23) gretose Donatas Motiejūnas buvo rezultatyviausias, tačiau Teksaso atstovams teko pripažinti svečių Fynikso „Suns“ (37-33) krepšininkų pranašumą 102:117 (37:33, 24:29, 25:37, 16:18).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Suns“ pranašumas išaugo iki penkiolikos taškų (86:101), bet „Rockets“ ekipa ketvirčiui įpusėjus ženkliai priartėjo (100:105).

Tuomet aikštės šeimininkai net penkias minutes nesugebėjo pelnyti taškų ir atkarpą „Suns“ laimėjo 12:0. „Rockets“ taškus pelnyti pavyko tik likus 35 sekundėms, kai pasižymėjo nuo suolo pakilęs Nickas Johnsonas.

Motiejūnas pasižymėjo pelnydamas 18 taškų (7/10 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 1/1 baudos). Lietuvis atkovojo 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą bei po triskart prasižengė ir suklydo.

Prieš keletą dienų karjeros rungtynes sužaidęs Jamesas Hardenas šįkart pataikė vos 5 metimus iš 19 ir pasižymėjo blogiausiu +/- reitingu komandoje (-27).

Karjeros mačą sužaidė „Suns“ gynėjas Ericas Bledsoe. Jis pelnė 34 taškus ir atkovojo 8 kamuolius.

„Rockets“: Donatas Motiejūnas 18, Joshas Smithas 17, Jamesas Hardenas 16, Trevoras Ariza 15, Corey Breweris 14, Patrickas Beverley 10.

„Suns“: Ericas Bledsoe 34, P.J. Tuckeris 19, Markieffas Morrisas 17, Marcusas Morrisas 17 (10 atk. kam.), Archie Goodwinas 11.

Rungtynių epizodai:



Komentarai:

to Donce3000LVLretard
Šiukšle, žiūriu imbecilo lygio taip ir neišaugai. Koks jausmas kiekvieną dieną atsikelti su zvimbesiu galvoj? :-) Jei visi likę žmonės tave laiko šiukšle ir sako tau, kad tu nusišneki, o tu vistiek jautiesi pats sau fainas, kažkokia butaforinė ASMENYBE ar tai kažkokiu ypatingai šmaikščiu troliu - tu tiesiog sergi pseudologija :-) Bet kadangi esi geriausiu atveju imbecilas tu šitą nesuprantamą žodį praignoruosi :-) Gerą čia kažkas tau parterį parinko, ligoni.. Minedas irgi ASMENYBĖ, kvailiuk :-)
2015-03-23
-11
Atsakyti
mldc donce laikyk kardana

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-22
+30
Atsakyti
djgaffer
Mldc D-MO.Dar vienas solidžias rungtynes.Atk.kamuolių tik mažoka,bet tai kompensuoja 6 jo perdavimai.Matosi,kad pagerinęs ir šį krepsinio elementą ir niekad negaili perdavimo komandos draugams.Kalbant dar apie Rockets,tai jidm man neprognozuojami-gali laimėt prieš bet ką,bet ir gaut nuo bet ko.Sakysiu,jad tai NBA ir ten vos ne kasdien taip yra,bet kai PO ne už kalnų,tai jau komanda turi pradėt demonstruoti solidesnį žaidimą.Stabilumo jiem trūksta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-22
+8
Atsakyti
D.Tokie kaip Donce, tik atgraso nuo komentarų skaitymo.Žvaigždė? Minedas save laikė žvaigžde.Tu, garantuotai pasiekei tą lygį.Liūdna.O beje eurobasket.lt metai iš metų bene įdomiausios diskusijos užverda.O čia to dar neteko matyt. Naujienos neblogos, bet komentarų skiltis - tragedija.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Man tai nusisikt ant tokiu pilku avinu kaip tu, kurie gauna 1500Lt per menesi (oi tiesa - 434,43 euro), sedi vakarais fotelyje prie TV, valgydami zmonos padarytus kotletus ir aiskina kaip kiti kazka blogai daro, valdzia meslas, Salciute kekse ir t.t. Bet as, bent kazka darau, turiu savo nuomone ir uz ja stoviu, o ne kaip avinas plaukiu pasroviui ir tyliai pamykiu su visais. Sulyginimas manes su Minedu tik parodo kokie jus avinai (t.y. pilkoji mase) nekurybingi, necharizmatiski ir patys esantys kompleksuoti komentatoriai, sugalvokit vaikai kazka savo originalaus, o ne 10 metu internete sklandancia fraze "Minedas irgi save laike zvaigzde" mykit :) Dar daugumos klykimas kad mane mokykloje skriaudzia ir dar joje mokausi - dar karta pasakysiu, senai mokykla baigiaiu bei nesikabinedavo niekas, greiciau as per daug kartais sau leisdavau.

Gal ir nesu cia pats geriausias krepsinio ekspertas ar daugiausiai suprantantis, nes kad ir kiek daug zinosi atsiras tas kuris zinos daugiau, bet esu absoliuciai charizmatiskiausia, daugiausiai demesio pritraukianti ASMENYBE siuo metu BN'e ir tai faktas - numeris 1 be kalbu. O tokiems kompleksams/vidutinybems tai ir belieka pavydeti ir mykti is pavydo. Nors greiciau cia bailiu savybe - po viena kiekvienas cia stumiantis ant manes paprasciausiai yra eiliniai zmones, niekuo neissiskyriantys is tukstanciu Lietuvoje vazinejanciu senomis audinemis ar opeliais po Lietuvos kelius, tai jums ir belieka susitelkt i viena buri ir "stumti" ant kitaip mastancio/atrodancio/besielgencio asmens. Liudniau atrodo buti bailiu anonime, o ne issiskyriancia stipria asmenybe :)

O dabar ruošt pamoku eik
2015-03-22
+17
Atsakyti
http://www.eurobasket.lt
as ka ir noriu pasakyt, - eb, tai vieta kur renkasi zmones issiilge normaliu diskusiju ir pakomentuot visuomet atrasi su kuom. Junkites padiskutuosim, meetus (susiburimus) organizuosim. Visi visu komandu fanai maloniai kvieciami prisijungti ir sukurti kazka savito unikalaus.

p. s. vyksta visokie totalizatoriai su isteigtais prizais, imami interviu is NBA lygos ne tik lietuviu. Neperseniausiai buvo kalbinamas Rayus Alenas
2015-03-22
-1
Atsakyti
D.
Tokie kaip Donce, tik atgraso nuo komentarų skaitymo.

Žvaigždė? Minedas save laikė žvaigžde.

Tu, garantuotai pasiekei tą lygį.

Liūdna.

O beje eurobasket.lt metai iš metų bene įdomiausios diskusijos užverda.

O čia to dar neteko matyt. Naujienos neblogos, bet komentarų skiltis - tragedija.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-22
+16
Atsakyti
Donce3000LMbackGB21Vaikų darželis.. vienas kitas rimtesnis komentatorius kaip kasioguru, kur su zmogum gali padiskutuot, nes pats suklydau ir paaiskino, o daugiau visokie pajuokos objektai donces reiškias čia... kitus bando įžeist nors durniaus vietoj yra pastoviai, zviozda ale...O ka su tavimi galima rimtai diskutuoti kai nesusigaudai ir ta akivaizdziai parodai? :D Dar cia neaisku kas istikruju durniaus vietoje yra - ar as, kuris traukia per danti tokius neismanelius kaip tu, ar tu pats, per daug susireiksmines veikejas


Asile tu, diskutuojant gali ir sužinot ką nors, nesu aš NBA ekspertas ir nesidomiu ten tomis taisyklėm, turiu ir taip ką veikt gyvenime, ne vien sėdėt internete ir skaityt krepšinio niuansus. Suklydau ir ką, na taip pasikarščiavau truputį bet atsiprašiau nes pats buvau neteisus. Pataisė tai sužinojau dabar kaip yra. Aš bent prisipažystu, kad ne viską žinau o ne toks pusprotis kaip tu čia save zviozda laikai nors visi juokias iš tavęs, matyt pripratęs prie to esi. P.S. Nepradėk svaigt kad aš putoju ar dar ką, nes rašau visiškai be nervų :)
2015-03-22
-16
Atsakyti
juzis
Juventus grimsta Šiauliai užsipuolė
2015-03-22
-3
Atsakyti
GB21Vaikų darželis.. vienas kitas rimtesnis komentatorius kaip kasioguru, kur su zmogum gali padiskutuot, nes pats suklydau ir paaiskino, o daugiau visokie pajuokos objektai donces reiškias čia... kitus bando įžeist nors durniaus vietoj yra pastoviai, zviozda ale...


O ka su tavimi galima rimtai diskutuoti kai nesusigaudai ir ta akivaizdziai parodai? :D Dar cia neaisku kas istikruju durniaus vietoje yra - ar as, kuris traukia per danti tokius neismanelius kaip tu, ar tu pats, per daug susireiksmines veikejas
2015-03-22
-6
Atsakyti
s
Eurobasket.lt gal laivas jau skestas kad susirinkot paverkt
2015-03-22
+8
Atsakyti
vien kazkokiu mikimauzu komentarai...bnews turbut dugno siekia...
2015-03-22
-1
Atsakyti
Vaikų darželis.. vienas kitas rimtesnis komentatorius kaip kasioguru, kur su zmogum gali padiskutuot, nes pats suklydau ir paaiskino, o daugiau visokie pajuokos objektai donces reiškias čia... kitus bando įžeist nors durniaus vietoj yra pastoviai, zviozda ale...
2015-03-22
-1
Atsakyti
piktcDonce, jau parėjai iš parko alaus įkalęs? Marozeli tu--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


zinai, salta, pasnige parkelyje, kazkaip ir zmoniu nera bei nuotaika ne t, be to sekmadienis - reikia ne alaus ikalti, o paxmieliuka padaryti ;)
2015-03-22
-19
Atsakyti
piktc
Donce, jau parėjai iš parko alaus įkalęs? Marozeli tu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-22
+10
Atsakyti
Raayen
As turbut izymiausia portalo zvaigzde :) ir tai ne as susigalvojau, o pati eurobasket.lt bendruomene vadindavo. Esu aistringas eurovizijos gerbejas. Viena karta nesusilaikiau nepakomentaves Vokieciu atstoves Lenos pasirodymo (Lenacka ji man) leptelejau is neapdairumo, kad braukciau as ja, tai chebryte iki siol papizdavoja draugiskai :)

junkites prie musu, sukurkime savo komentatoriu rata ir komentuokime po karsciausiomis naujienomis is krepsinio aiksteliu.
2015-03-22
-9
Atsakyti
gripas
Sveiki. Esu LRyto komandos fanas ir nuo pat mazens, kai dar po stalu keturiom ropodavau ir Tolstojaus "Anna Karenina" savo malonumui skaitydavau komentarus pyskindavau eurobasket.lt puslapyje. Nezinau is kur tos legendos sklido, kad Ryto fanai diskriminuojami yra. As, kaip komentavau taip ir komentuoju, tiesa didele dalis komentatoriu paliko eurobasketa del laiko stokos, vyro pareigu zmonoms, bet as nesukuriau dar seimos, tai manes tas negraso. Junkites prie manes, okupuokime portala raudoni juodi!
2015-03-22
-4
Atsakyti
http://www.eurobasket.ltVisus rimtus bachūrus kviečiu prisijungti prie karščiausių naujienų iš krepšinio aikštelių. Jei jautiesi išaugęs vaikų lygio (lūzerių, slabakėlių, mankurtų) lygio komentatorius, mes, su malonumu laukiame tavęs prisijungiant ir sukuriant kažką tokio unikalaus savito!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nebereklamuokit tos skyles, nes net as uz ja n kartu populiaresnis esu :D

P.S. vaikai, koks cia sujudimas? Zvaigzde islindo beveik po savaites tai ir anonimines siuksles loti pradejo + visokie kiauragalviai kaip GB21 ir kiti...
2015-03-22
+8
Atsakyti
tromoos
junkites prie eurobasket. lt laukiami ir ryto fanai, nebus diskriminacijos lyciu, galiu patikinti. Buriama nauja komentatoriu laida, senbuviai susikure seimas, neturi tiek laiko kiek anksciau tad nusprende baigti savo komentatoriu karjeras ir apleido unikalias per tiek laiko sukurtas komentatoriaus vietas. Diskusijos auksciausio lygio. Zalgirio, LRyto, Neptuno informatoriai integruoti i eurobasket visuomene, pasidalinama nuogirdomis. Nepraleiskite progos buti dalimi eurobasketo ir sukurti kazka savito unikalaus!
2015-03-22
+13
Atsakyti
http://www.eurobasket.ltVisus rimtus bachūrus kviečiu prisijungti prie karščiausių naujienų iš krepšinio aikštelių. Jei jautiesi išaugęs vaikų lygio (lūzerių, slabakėlių, mankurtų) lygio komentatorius, mes, su malonumu laukiame tavęs prisijungiant ir sukuriant kažką tokio unikalaus savito!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


batai jau tam projekteliui
2015-03-22
+6
Atsakyti
http://www.eurobasket.lt
Visus rimtus bachūrus kviečiu prisijungti prie karščiausių naujienų iš krepšinio aikštelių. Jei jautiesi išaugęs vaikų lygio (lūzerių, slabakėlių, mankurtų) lygio komentatorius, mes, su malonumu laukiame tavęs prisijungiant ir sukuriant kažką tokio unikalaus savito!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-22
-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 61

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.