Finalą su „Real“ pasitinkantis Šaras: „Reikės pasiruošti prieš visai kitokį varžovą nei turėjome iki šiol“

2021-06-12 10:49
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ antrą kartą atkrintamosiose žaidė lemiamas rungtynes ir antrą kartą sugebėjo prasibrauti į kitą etapą.

Šįkart į finalą patekusių katalonų kelyje lauks amžinas varžovas Madrido „Real“. Jasikevičius po trečiųjų ir pergalingų serijos rungtynių pasiteisinimų dėl įtempto tvarkaraščio neieškojo.

„Sužaidėme labai gerą trečiąjį kėlinį, o dabar reikia ruoštis finalui, turime tik 48 valandas. Lengva nebus, turėsime būti susikoncentravę ir visada žinoti, ką norime daryti“, – komentavo Jasikevičius.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PF
Amžius: 40
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

„Reikės pasiruošti prieš visai kitokį varžovą nei turėjome iki šiol (ACB atkrintamosiose). „Real“ yra labai fiziška komanda, kuri tiek gynyboje, tiek puolime dominuoja su savo ūgiu“, – pridėjo specialistas.

Savo treneriui pritarė ir „Barcelonos“ žvaigždė Pau Gasolis.

„Real“ yra puiki komanda. Jie demonstruoja neįtikėtiną dvasią, nepaisant traumų ir išvykusių žaidėjų netekčių, – sakė Gasolis. –  Jie turi puikų trenerį ir puikius žaidėjus, taigi mūsų laukia labai sunkus finalas.“



Komentarai:

gaus barca treneris Laso i vienus reksni pades :D
2021-06-13
+7
Atsakyti
Žemaitis
Net neabejoju jei Real butu tos sudeties kaip pradejo sezona, Barsa butu sutvarkyta be didesnes intrigos. Bet dabar svarstykles Barsos pusej
2021-06-12
-16
Atsakyti
Niu
Sekmes
2021-06-12
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.