Songailos vedamas „Lietuvos rytas“ – per žingsnį nuo finalo (3 video, foto, komentarai, statistika)

2014-05-09 18:00

Istorinis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalis prasidėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ pergale. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai namie 90:85 (18:20, 24:19, 25:26, 23:20) palaužė Kauno „Žalgirį“ ir serijoje iki dviejų pergalių į priekį išsiveržė 1-0.

Rungtynių žaidėjas
Darius  Songaila
PTS 28 | REB 6 | AS 2 | ST 1
Vilniečius į pergalę vedė lyg naujai gimęs Darius Songaila. Žalgiriečius į neviltį varęs veteranas per 29 minutes pelnė 28 taškus ir surinko net 34 naudingumo balus.

Būtent Songaila labiausiai prisidėjo prie „Lietuvos ryto“ spurto antrame kėlinyje. Aukštaūgis per ketvirtį pelnė 10 taškų, o 11 taškų deficitą (20:31) turėję šeimininkai prieš didžiąją pertrauką išsiveržė į priekį (42:39).

Antroje rungtynių dalyje žaidimas vyravo apylygis. Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti kiek mažiau nei keturias minutes Robertas Javtokas pataikė dvitaškį ir padidino „Žalgirio“ pranašumą iki 4 taškų (83:79).

Kitoje atakoje Omaras Cookas įmetė dvitaškį (81:83), o netrukus lygioje vietoje Vytenį Čižauską privertęs suklysti amerikietis perėmė kamuolį, jį perdavė Songailai, o šis niekeno netrukdomas išlygino rezultatą (83:83) ir privertė svečius prašyti minutės pertraukėlės.

Po jos žalgiriečiai dar kartą apmaudžiai suklydo. Justinui Dentmonui kamuolys išslydo iš rankų, o pozicinę ataką surengę vilniečiai dar kartą atsisuko į Songailą, kuris ir vėl nepavedė (85:83).

Likus kiek mažiau nei minutei Paulius Jankūnas prametė dvitaškį, galėjusį išlyginti rezultatą, o kitoje atakoje Cookas pelnė 2 taškus (87:83).

Žalgiriečiai dar bandė gelbėtis, tačiau tritaškiai skriejo pro šalį, o taikliai baudos metimus sumetę „Lietuvos ryto“ krepšininkai šventė pergalę (90:85).

„Žalgirio“ neišgelbėjo ir puikus pataikymas iš tritaškio zonos. Svečių krepšininkai iš 23 bandymų pataikė 12 tolimų metimų (52 proc.).

Tuo metu „Lietuvos rytas“ metė vos 8 tritaškius, iš kurių tikslą pasiekė 3 metimai (38 proc.). Visgi vilniečiai daugiau nei dvigubai dažniau stojo prie baudų metimo linijos (19/26 prieš 9/11).

Antrosios serijos rungtynės vyks pirmadienį Kaune.

„Lietuvos rytas“: Darius Songaila 28 (12/16 dvit., 4/5 baud., 6 atk. kam., 34 naud. bal.), Renaldas Seibutis 15, Martynas Gecevičius 9, Omaras Cookas 8 (7 rez. perd.).

„Žalgiris“: Paulius Jankūnas 15 (8 atk. kam.), Justinas Dentmonas 13, Robertas Javtokas 12, Martynas Pocius 10, Tadas Klimavičius 8.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Dainius Adomaitis („Lietuvos ryto“ vyr. treneris.): „Labai džiugu, kad įvykdėme savo užduotis po ilgosios pertraukos. Turiu omenyje kovą dėl atšokusių kamuolių ir klaidų kiekį. Norėjome kontroliuoti žaidimo ritmą – žaisti greitai, bet nedaryti klaidų. Pirmoje mačo pusėje pralaimėjome kovą po krepšiu, todėl turėjome nemažai problemų. Nesusitvarkėme su „Žalgirio“ snaiperiais, jie šiandien pataikė labai gerai. Ir taip nutinka jau ne pirmą sykį. Kartais rizikuodavome ir palikdavome kai kuriuos oponentus laisvuis, tačiau tai nepasiteisino. Jie pataikė viską. Darių pažįstu labai seniai, todėl žinau kaip jis gali žaisti. Mes turime jėgą po krepšiu, ir jie turi gerą priekinę liniją. Norėjome priversti varžovus dirbti gynyboje. Darius pasistengė iš peties. Jis buvo pagrindinis egzekutorius, o likusi komanda prisidėjo prie to solidžiu savo indėliu.

Kaune yra karšta atmosfera, visuomet. Tai yra atkrintamosios varžybos. Vieną mačą laimėjus džiaugtis kol kas nėra kuo. Dabar serijoje pirmaujame 1-0, tačiau laimėti reikia dar kartą. Truputį pailsėsime, padarysime nedideles korekcijas ir į Kauną vyksime su viena mintimi –  laimėti susitikimą. O dabar visiems linkiu gero savaitgalio ir gerų prezidento rinkimų.“

Išsamesnis Adomaičio komentaras:

http://youtu.be/u77ONsZU5R8

Darius Songaila („Lietuvos ryto“ puolėjas): „Pirmos pusfinalio rungtynės labai svarbios. Džiaugiuosi, kad gerai sužaidėme lemiamu momentu, ketvirtajame kėlinyje. Tikrai nesitikėjome lengvo mačo, taip ir buvo. Pergalė yra pergalė, bet dabar ją pamirškime ir laukime antrųjų rungtynių. Teisėjavimas yra krepšinio dalis, visuomet gali būti nepatenkintų kažkokiu vienu ar kitu sprendimu, tačiau tai yra normalu. Tai yra emocijos. Mes dirbame savo darbą, teisėjai – savo. O asmeninio pasirodymo nesureikšminu. Galų gale matysis bendras komandos pasiekimas, o ne mano rezultatyvumas. Pamirškime tai ir ruoškimės pirmadieniui.“

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ vyr. treneris.): „Reikia pasveikint priešininkus su pirma pergale pusfinalio serijoje ir ruoštis kitoms rungtynėms. Normalios rungtynės, tai yra atkrinramosios varžybos, kurios nėra lengvos nei treneriams, nei žaidėjams. Teisėjavimo aš niekada nekomentuoju, kažko ypatingo nebuvo.

Likus porai minučių buvo neaišku, į kurią pusę pakryps svarstyklės. Nepasisekė mums.

Darius Songaila šiandien buvo nuostabus. Negalima sakyti, kad jis laimėjo vienas pats, tačiau pataikęs keletą metimų Darius pajuto pasitikėjimą savo jėgomis ir patraukė komandą į priekį. Kai tokio amžiaus žaidėjas demonstruoja tokią formą – tikrai įspūdinga.

Justiną Dentmoną norėjau pataupyti pačiai rungtynių pabaigai. Jis be keitimų negali atlaikyti viso mačo, taip pat buvo užsidirbęs ir ketvirtąją pražangą. Taip, vienu iš svarbiausių momentų aikštėje buvęs Vytenis Čižauskas keletą kartų apmaudžiai suklydo, ir tos klaidos mums kainavo brangiai, tačiau vieno žaidėjo dėl pralaimėjimo kaltinti tikrai negalima. To aš niekada nedarau. Galbūt kitą kartą į aikštelę išėjęs Vytenis dviem sėkmingais veiksmais prisidės prie komandos pergalės.“

Išsamesnis Krapiko komentaras:

http://youtu.be/QRh74WQ2s4o



Komentarai:

http://www.nike-jordanshoes.com/

http://www.shophandbagsonline.com/

http://www.bestcustomsonline.com/

http://www.ralphlaurentshirts.com/

http://www.burberry-factory.com/

http://www.kate-spades.com/

http://www.barbour-factory.com/

http://www.coachlosangeles.com/

http://www.official-coachoutlet.com/

http://www.louisvuittonas.com/

http://www.burberryoutlet2014.com/

http://www.official-mkoutlet.com/

http://www.official-pradaoutlet.com/

http://www.beatsbydreoutlet.net/

http://www.michaelkorsonlineusa.com/

http://www.northsclearance.com/

http://www.abercrombiee.com/

http://www.ralph-laurens.com/

http://www.guccishoes-uk.com/

http://www.michael-korsusa.net/

http://www.polo-outlets.com/

http://www.hermes-outletonline.com/

http://www.ralphslauren.co.uk/

http://www.marcjacobsonsale.com/

http://www.mcmworldwides.com/

http://www.warmbootssale.com/

http://www.salongchamppairs.com/

http://www.canada-gooser.com/

http://www.michaelkors.so/

http://www.oakley-sunglassoutlet.com/

http://www.north-faceoutlets.net/

http://www.moncler-clearance.com/

http://www.woolrich-clearance.com/

http://www.barbour-jacketsoutlet.com/

http://www.moncler-jacketsoutletonline.c...

http://www.monsterbeatsbydres.net/

http://www.lv-guccishoesfactory.com/

http://www.clothes-mall.com/

http://www.coach-factorysoutlet.com/

http://www.coach-blackfriday2014.com/

http://www.coach-clearance.com/

http://www.coach.mischristmas.com/

http://www.coachccoachoutlet.com/

http://www.coach-factories.net/

http://www.coach-pursesoutlets.com/

http://www.coachoutletstates.com/

http://www.zxcoachoutlet.com/

http://www.mischristmas.com/

http://www.misblackfriday.com/

http://www.newoutletonlinemall.com/

http://www.ralphlaurenepolo.com/

http://michaelkorsoutlet.mischristmas.co...

http://mcmbackpack.mischristmas.com/

http://monsterbeats.mischristmas.com/

http://northfaceoutlet.mischristmas.com/

http://mk.misblackfriday.com/

http://coachoutlet.misblackfriday.com/

http://coachfactory.misblackfriday.com/

http://uggaustralia.misblackfriday.com/

http://coachpurses.misblackfriday.com/

http://coachusa.misblackfriday.com/

http://coach.misblackfriday.com/

http://michaelkorss.misblackfriday.com/

http://michaelkors.misblackfriday.com/

http://airmax.misblackfriday.com/

http://michael-kors.misblackfriday.com/

https://twitter.com/CoachOutlet2014

https://www.facebook.com/coachoutletstor...

https://www.facebook.com/ralphlaurenoutl...
2014-11-14
-10
Atsakyti
Svarbiausia,kad zalgiris iki sekanciu rungtyniu neatleistu Krapiko,jai Krapikas ir kitose rungtynese vadovaus tai lengva ryto pergale nusimato kaune,jai nry mrdfsmi 52% taiklumu tritaskius ir gavo,tikekimes Krapikas liks zalgirio vyreiausiuoju treneriu,dar daug metu :PP
2014-05-11
-9
Atsakyti
In your facePalaikomLietuvaIn your facedainiukzzztegul rytas laimi lkla bus idomiau kitais metais paziuret kaip eurolygoj gaidinsis :DDDKas be ko eilini syki. Paziuresim ar sugebes sitas komjaunimo laikrascio menstruacines spalvos skuduras ir vel sekmingai pluduriuoti savo fekalijose paciame Eurolygos dugne kai sita luzeriu mentaliteta turincia komanda sparde visa Eurolyga.Bet jau kaip iprasta ''Visiskas Eurolygos luuzeris'' kazkodel, del kazkokiu priezasciu 3-0 eina per zalgiri? Kodel taip? Mes juk visi sutinkame, kad eurolygoje sezonas nenusiseke, bet vadinti komanda tokiais zodziais del bbz ko tai nezinau.Prie ko cia Zalgiris? Cia ka, kazkoks rodiklis? Visiskas Eurolygos luzeris sedi paciame Eurolygos dugne uzemes paskutine vieta. Cia ka, ne Eurolygos absoliutus luzeris? Tu gal aplamai maziau cia reiskis nes daugelis cia senai pastebejo jog protu tu nelabai pasizymi.


Greiciausiai tikrai, kad nepasizymi...
2014-05-10
+5
Atsakyti
PalaikomLietuvaIn your facedainiukzzztegul rytas laimi lkla bus idomiau kitais metais paziuret kaip eurolygoj gaidinsis :DDDKas be ko eilini syki. Paziuresim ar sugebes sitas komjaunimo laikrascio menstruacines spalvos skuduras ir vel sekmingai pluduriuoti savo fekalijose paciame Eurolygos dugne kai sita luzeriu mentaliteta turincia komanda sparde visa Eurolyga.Bet jau kaip iprasta ''Visiskas Eurolygos luuzeris'' kazkodel, del kazkokiu priezasciu 3-0 eina per zalgiri? Kodel taip? Mes juk visi sutinkame, kad eurolygoje sezonas nenusiseke, bet vadinti komanda tokiais zodziais del bbz ko tai nezinau.


Prie ko cia Zalgiris? Cia ka, kazkoks rodiklis? Visiskas Eurolygos luzeris sedi paciame Eurolygos dugne uzemes paskutine vieta. Cia ka, ne Eurolygos absoliutus luzeris? Tu gal aplamai maziau cia reiskis nes daugelis cia senai pastebejo jog protu tu nelabai pasizymi.
2014-05-10
-12
Atsakyti
In your facedainiukzzztegul rytas laimi lkla bus idomiau kitais metais paziuret kaip eurolygoj gaidinsis :DDDKas be ko eilini syki. Paziuresim ar sugebes sitas komjaunimo laikrascio menstruacines spalvos skuduras ir vel sekmingai pluduriuoti savo fekalijose paciame Eurolygos dugne kai sita luzeriu mentaliteta turincia komanda sparde visa Eurolyga.


Bet jau kaip iprasta ''Visiskas Eurolygos luuzeris'' kazkodel, del kazkokiu priezasciu 3-0 eina per zalgiri? Kodel taip? Mes juk visi sutinkame, kad eurolygoje sezonas nenusiseke, bet vadinti komanda tokiais zodziais del bbz ko tai nezinau.
2014-05-10
-7
Atsakyti
dainiukzzztegul rytas laimi lkla bus idomiau kitais metais paziuret kaip eurolygoj gaidinsis :DDD


Kas be ko eilini syki. Paziuresim ar sugebes sitas komjaunimo laikrascio menstruacines spalvos skuduras ir vel sekmingai pluduriuoti savo fekalijose paciame Eurolygos dugne kai sita luzeriu mentaliteta turincia komanda sparde visa Eurolyga.
2014-05-10
+3
Atsakyti
forgotNeverGiveUPforgotĮdomu pasidarė.Su Babrausku kas nors is Ž artimiau nei lapos paspaudimas bendrauja?Pamenat kaip Macijauskas gatvej buvo paaukletas? Neatmesciau,kad ir sitas gerbeju turi ne viena...Vakar babrauskas kokius 5 kartus grubiai ant žemės Ž žmones nugriovė! Čižauskui iš vis tiesia ranka į snukį vožė nors teisėjas per metrą buvo,Čižas dar žiūrėjo ar barščių nepaleido Brazausko teisėjai aišku nei karto nesušvilpė :D Dar buvo ne vienas momentas,kai teisėjai švilpė skirtingai ,bet žiūrovų reakcija gražino kamuolį teisėtiems savininkams.Aišku ,kai prapiso laimėtas rungtynes ,tai visi kitur akcentus dedaNemanau, kad bent vienas Lietuvos Ryto žaidėjas yra labai mėgstamas Žalgirio fanų ar kai kurių Žalgrio žaidėjų. Ne išimtis ir Stepas, kuris turbūt labiausiai nemėgstamas. Tie tavo bandymai įžiūrėti "nešvarų" žaidimą vos ne kiekvienam epizode juokingai atrodo. Aš nesakau, kad jų nebuvo, bet jų buvo abejose komandose. Tu tik paminėjai apie Babrausko "nusižengimus", tačiau nepaminėjai, kad tas pats Žalgirio lyderis po pražangos prieš jį (prasižengė Stepas) nusprendė pademonstruoti savo gebėjimus sviesdamas kamuolį į Stepą, arba dar tas epizodas, kur kaip kamikadzė užšoko ant Seibučio irgi sakysi, kad buvo Fair Play?O tavo pasakymas, kad pralaimėjo laimėtas varžybas tai visiška nesąmonė, nes komanda laimi tuomet, kai sugeba tą persvarą išlaikyti iki pat pabaigos, o ne tikėtis, kad užteks 4 taškų persvaros. Čia ir pasirodė Žalgirio komandos nesugebėjimas lošti rungtynių pabaigas :)Tai sakai jie ir rinktinėje tokie priešai? :D Ir šiaip jie viens kito nuo kokių 7 metų nepažysta? Man rodos su Bebru ir Kalnas pabendraudavo anksčiau,bent su ryžu tai tikrai.Dėl "fairplay" ,ties šiuo žodžiu babrauskas skamba kaip keiksmažodis.Kiek jį atsimenu jis visada nešvariai žaidė ir praktiškai visada tie jo bajeriukai praslysdavo pro teisėjų teisėjo Brazausko ir jo pavaldinių akis.Žinoma ne už dyką,o gal čia tik asmeninės simpatijos,kurių Brazauskas net neslepia? Jei tau 7-8 nešvarūs bebro veiksmai per rungtynės ir visiškas nebaudžiamumas iš teisėjų pusės normalu,nenuostabu,kad dar stebiesi kaip Jasikevičiui trūko kantrybė ir davė raudonam gaidžiuj grąžosO kai paaiškinai,kad pralaimėtų laimėtų rungtynių iš vis nebūna ar nesupranti ką tai reiškia..Vaikas tu dar ar kas ,kad išvien nesamones paistai?


Tu turi savo nuomonę, aš savo. Nebūtina parodyti savo intelekto trūkumus vadinant kitus vaikais, kai galbūt pats ne ką vyresnis, o ir įžeidinėjimai proto neprideda. Dažniausiai taip kalba nesubrendėliai. Nematau prasmės toliau ginčytis. Esmė tame, jog šįkart laimėjo Lietuvos Rytas, o Žalgiris savo galią galės įrodyti pirmadienį kuomet vėl galėsi grožėtis šiurkščiais, provokaciniais, nebaudžiamais "Bebro" veiksmais.
2014-05-10
-7
Atsakyti
forgotĮdomu pasidarė.Su Babrausku kas nors is Ž artimiau nei lapos paspaudimas bendrauja?


Bendrauja, Šaras.
2014-05-10
+7
Atsakyti
tegul rytas laimi lkla bus idomiau kitais metais paziuret kaip eurolygoj gaidinsis :DDD
2014-05-10
-9
Atsakyti
NeverGiveUPforgotĮdomu pasidarė.Su Babrausku kas nors is Ž artimiau nei lapos paspaudimas bendrauja?Pamenat kaip Macijauskas gatvej buvo paaukletas? Neatmesciau,kad ir sitas gerbeju turi ne viena...Vakar babrauskas kokius 5 kartus grubiai ant žemės Ž žmones nugriovė! Čižauskui iš vis tiesia ranka į snukį vožė nors teisėjas per metrą buvo,Čižas dar žiūrėjo ar barščių nepaleido Brazausko teisėjai aišku nei karto nesušvilpė :D Dar buvo ne vienas momentas,kai teisėjai švilpė skirtingai ,bet žiūrovų reakcija gražino kamuolį teisėtiems savininkams.Aišku ,kai prapiso laimėtas rungtynes ,tai visi kitur akcentus dedaNemanau, kad bent vienas Lietuvos Ryto žaidėjas yra labai mėgstamas Žalgirio fanų ar kai kurių Žalgrio žaidėjų. Ne išimtis ir Stepas, kuris turbūt labiausiai nemėgstamas. Tie tavo bandymai įžiūrėti "nešvarų" žaidimą vos ne kiekvienam epizode juokingai atrodo. Aš nesakau, kad jų nebuvo, bet jų buvo abejose komandose. Tu tik paminėjai apie Babrausko "nusižengimus", tačiau nepaminėjai, kad tas pats Žalgirio lyderis po pražangos prieš jį (prasižengė Stepas) nusprendė pademonstruoti savo gebėjimus sviesdamas kamuolį į Stepą, arba dar tas epizodas, kur kaip kamikadzė užšoko ant Seibučio irgi sakysi, kad buvo Fair Play?O tavo pasakymas, kad pralaimėjo laimėtas varžybas tai visiška nesąmonė, nes komanda laimi tuomet, kai sugeba tą persvarą išlaikyti iki pat pabaigos, o ne tikėtis, kad užteks 4 taškų persvaros. Čia ir pasirodė Žalgirio komandos nesugebėjimas lošti rungtynių pabaigas :)


Tai sakai jie ir rinktinėje tokie priešai? :D Ir šiaip jie viens kito nuo kokių 7 metų nepažysta? Man rodos su Bebru ir Kalnas pabendraudavo anksčiau,bent su ryžu tai tikrai.

Dėl "fairplay" ,ties šiuo žodžiu babrauskas skamba kaip keiksmažodis.Kiek jį atsimenu jis visada nešvariai žaidė ir praktiškai visada tie jo bajeriukai praslysdavo pro teisėjų teisėjo Brazausko ir jo pavaldinių akis.Žinoma ne už dyką,o gal čia tik asmeninės simpatijos,kurių Brazauskas net neslepia? Jei tau 7-8 nešvarūs bebro veiksmai per rungtynės ir visiškas nebaudžiamumas iš teisėjų pusės normalu,nenuostabu,kad dar stebiesi kaip Jasikevičiui trūko kantrybė ir davė raudonam gaidžiuj grąžos

O kai paaiškinai,kad pralaimėtų laimėtų rungtynių iš vis nebūna ar nesupranti ką tai reiškia..Vaikas tu dar ar kas ,kad išvien nesamones paistai?
2014-05-10
+10
Atsakyti
justas987To DarkOgiKas tu toks kad atsakineji uz visus Neptuno fanus? Cizauska gal ir galima butu isbandyti bet Kupsas? Manau jisai ilgai Neptune neisbutu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Patikėk, už Andriuškevičių blogiau nebus. Ko tau Kupšas blogas? Pavyzdžiui pažiūrint į dabartinę situaciją tai centrai mažiukai, na dar pasakyk, kad ne. Galdikas 2,03 cm, o Šarakauskas 2,05 cm. Reik vienu būtinai atsikratyt. Na Šarakauską turbūt kažkas pasiims.
2014-05-10
+14
Atsakyti
forgotĮdomu pasidarė.Su Babrausku kas nors is Ž artimiau nei lapos paspaudimas bendrauja?Pamenat kaip Macijauskas gatvej buvo paaukletas? Neatmesciau,kad ir sitas gerbeju turi ne viena...Vakar babrauskas kokius 5 kartus grubiai ant žemės Ž žmones nugriovė! Čižauskui iš vis tiesia ranka į snukį vožė nors teisėjas per metrą buvo,Čižas dar žiūrėjo ar barščių nepaleido Brazausko teisėjai aišku nei karto nesušvilpė :D Dar buvo ne vienas momentas,kai teisėjai švilpė skirtingai ,bet žiūrovų reakcija gražino kamuolį teisėtiems savininkams.Aišku ,kai prapiso laimėtas rungtynes ,tai visi kitur akcentus deda


Nemanau, kad bent vienas Lietuvos Ryto žaidėjas yra labai mėgstamas Žalgirio fanų ar kai kurių Žalgrio žaidėjų. Ne išimtis ir Stepas, kuris turbūt labiausiai nemėgstamas. Tie tavo bandymai įžiūrėti "nešvarų" žaidimą vos ne kiekvienam epizode juokingai atrodo. Aš nesakau, kad jų nebuvo, bet jų buvo abejose komandose. Tu tik paminėjai apie Babrausko "nusižengimus", tačiau nepaminėjai, kad tas pats Žalgirio lyderis po pražangos prieš jį (prasižengė Stepas) nusprendė pademonstruoti savo gebėjimus sviesdamas kamuolį į Stepą, arba dar tas epizodas, kur kaip kamikadzė užšoko ant Seibučio irgi sakysi, kad buvo Fair Play?

O tavo pasakymas, kad pralaimėjo laimėtas varžybas tai visiška nesąmonė, nes komanda laimi tuomet, kai sugeba tą persvarą išlaikyti iki pat pabaigos, o ne tikėtis, kad užteks 4 taškų persvaros. Čia ir pasirodė Žalgirio komandos nesugebėjimas lošti rungtynių pabaigas :)
2014-05-10
+2
Atsakyti
sdf
Žirafinassw ce zirafke jusu zvaigzde atejau pareikst savo nuomones ape rungtinesrungtinemis nusivileu nes nebuvo nei vieno dejimo ka sau galvoja komandos jei nebuna dejimu???nesamone krc visiska.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


bebras idejo negi nematei? metu ivykis
2014-05-10
-22
Atsakyti
Mister_JohnMan kaip Nevezio fanui,sunku suprasti kaip toks nevykelis kaip Krapikas isvis prileidziamas prie komandos ir dar vyr treneriu,kai Nevezi treniravo,tai graudus vaizdas buvo ir ismete kaip siuksle ji po menesio laiko,pakalbejau su keliais zaidejais,tai sake kad aciu dievui kad atleido,nes jis isvis grybas visiskas


Krapikas panasus fruktas kaip ir Grigas. Zaidejai paklause ju "patarimu" po to tampa panasaus lygio kaip Milaknis, Klimavicius, Kupsas. Nenustebciau jeigu siuo trys super zaidejus treniravo butent sie treneriai...
2014-05-10
-7
Atsakyti
sw ce zirafke jusu zvaigzde atejau pareikst savo nuomones ape rungtines

rungtinemis nusivileu nes nebuvo nei vieno dejimo ka sau galvoja komandos jei nebuna dejimu???

nesamone krc visiska.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-10
-10
Atsakyti
Man kaip Nevezio fanui,sunku suprasti kaip toks nevykelis kaip Krapikas isvis prileidziamas prie komandos ir dar vyr treneriu,kai Nevezi treniravo,tai graudus vaizdas buvo ir ismete kaip siuksle ji po menesio laiko,pakalbejau su keliais zaidejais,tai sake kad aciu dievui kad atleido,nes jis isvis grybas visiskas
2014-05-10
-29
Atsakyti
Įdomu pasidarė.Su Babrausku kas nors is Ž artimiau nei lapos paspaudimas bendrauja?

Pamenat kaip Macijauskas gatvej buvo paaukletas? Neatmesciau,kad ir sitas gerbeju turi ne viena...

Vakar babrauskas kokius 5 kartus grubiai ant žemės Ž žmones nugriovė! Čižauskui iš vis tiesia ranka į snukį vožė nors teisėjas per metrą buvo,Čižas dar žiūrėjo ar barščių nepaleido Brazausko teisėjai aišku nei karto nesušvilpė :D Dar buvo ne vienas momentas,kai teisėjai švilpė skirtingai ,bet žiūrovų reakcija gražino kamuolį teisėtiems savininkams.

Aišku ,kai prapiso laimėtas rungtynes ,tai visi kitur akcentus deda
2014-05-10
-18
Atsakyti
nu jej ne palacios tikrai nebutu laimiejes ritas
2014-05-10
-25
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.