Krepšininkai stoja į Heurtelio pusę: „Per Kalėdas „Barcos“ vadovybei pasiūlyčiau smegenis“

2020-12-23 10:01
Nuotr.: BasketNews.lt/V. Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V. Mikaitis

Į „Barcelonos“ lėktuvą neįleistas ir Stambule paliktas Thomasas Heurtelis sulaukė didelio krepšininkų palaikymo.

Po šios žinios, jog prancūzas buvo paliktas Stambule, tviteryje nuomone pasidalino Eurolygos žvaigždė ir Maskvos CSKA lyderis Mike'as Jamesas.

„Tai labai bloga žinutė. Nežinau visų detalių, bet tai skamba labai nedraugiškai. Aš tikrai galvoju, kaip jie galėjo neįleisti žaidėjo į lėktuvą.

Mike James

Mike  James
Komanda: Maskvos CSKA
Pozicija: PG, SG
Amžius: 30
Ūgis: 185 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Oregonas, JAV

Į „Barcą“ visada žiūrėjau, kaip į aukščiausių standartų organizaciją Eurolygoje, bet tai, kaip dabar viskas atrodo iš šalies, yra gėda, – rašė Jamesas. – Mes nenorime tavęs šiame klube, norime, kad išvyktum, bet tu gali keliauti tik ten, kur mes pasakysime. Čia nėra diktatūros. Jūs nenorite manęs, leiskite man nuspręsti, kas yra geriausia mano šeimai.“

Iškart po Jameso žinutės tviteryje sureagavo 2017-2019 metų laikotarpiu Katalonijos klube žaidęs Kevinas Seraphinas. Karjerą baigęs prancūzas pasisakė dar aštriau „Barcos“ atžvilgiu.

„Pakeisk savo nuomonę apie juos, manęs toks „Barcos“ elgesys nenustebino, – į Jameso žinutę atsakė Seraphinas. – Fanai ten yra nuostabūs, bet klubo vadovybėje dirba sekiotojų būrys. Per Kalėdas jiems pasiūlyčiau smegenis.“

Tyrese'as Rice'as, kuris prieš kelis metus buvo nubaustas „Barcelonos“ ir išsiųstas į dublerių komandą, taip pat neliko abejingas šiai situacijai.

„Neįleido į lėktuvą? Jūs sakote, kad žaidėjas negali vykti namo? Tas žmogus turi šeimą. Oho. Tikiuosi jis prisijungs prie „Real“, jei tai yra jo pirmasis pasirinkimas. Dievas žino, jei būčiau turėjęs galimybę, būčiau išvykęs“, – rašė Rice'as.

Taip pat palaikymą savo tautiečiui išreiškė NBA krepšininkas Evanas Fournier, pasidalindamas neigiama žinute apie Katalonijos klubo organizaciją.

Belgrado „Crvena Zvezda“ žvaigždė Jordanas Loydas šią situaciją pavadino „neįtikėtina“.

Primename, jog „Barcelona“ Heurtelį paliko Stambule po to, kai sužinojo, jog krepšininkas siekė juos apgauti ir persikelti ne į „Fenerbahče“, o į mirtinų varžovų, Madrido „Real“, stovyklą.

Šią situaciją jau tiria Eurolygos žaidėjų asociacija, o Heurteliui, kuris rengiasi prieš klubą imtis teisinių veiksmų, palaikymą jau išreiškė Ispanijos ir ACB žaidėjų asociacijos.



Komentarai:

Žemaitis
Todel tik už Real. Nes ten tokiu nesamoniu nebun
2020-12-23
+8
Atsakyti
Nusvitimas
Kaune jis jau senu seniausiai butu atpyzdintas uz tokius fintus kokius ten atlikineja ir butu galvojes.. : dievazi, tai geriausia kas man galejo nutikti
2020-12-23
-2
Atsakyti
tomygun
Neaisku kaip ten viskas istikruju buvo, o visi iskarto i Huertelio puse stovi.
2020-12-23
-4
Atsakyti
djgaffer
Ten toj Barcoj jau senai šūdai vyksta.Ne veltui ir valdžia ten keičiasi,neveltui ir Šaras ne iš karto ten ėjo dirbti.Pasaulyje viena žinomiausių organizacijų,bet elgiasi tiesiog chamiškai.Spėju,dar ne vienas žaidėjas daug istorijų papasakotų,tik nesinori dabar tai daryti,kai karjeras dar tęsia.
2020-12-23
+5
Atsakyti
anonimas07
Nesupratau, ka reiskia "pasiulyti smegenis"? Cia pasiulytu per Kaledas jas suvalgyti, ar cia savo ar kieno kito smegenis siulo, ar kokia cia reiksme to posakio, tik lietuviskai jei galima?
2020-12-23
+1
Atsakyti
Jop
"Krepšininkai stoja į Huertelio pusę" Pagalvojau "Oho... įdomu, kas čia tokie." Paskaitau straipsnį... Mike James, Loydas, Riceas. :DDDD Iš "juokiasi puodas, kad katilas juodas" serijos.
2020-12-23
+4
Atsakyti
krepsinio ziurovas
mano nuomone tie krepšininkai nepasižymi dideliu proteliu, dėl to ir rašinėja. Barsa viską paaiškino, bet jie skuba teisti kažką, nežinodami faktų. O kad jų "kolega" bandė a3.14sti Barsa tai faktas. Nusipelnė dar ne tiek
2020-12-23
+1
Atsakyti
nini
O gal cia is virsaus Sarui nuleista nenaudoti Heurtelio, kaip kad su Rice buvo. Arogancijos atvejai vis islenda i pavirsiu sitoj organizacijoje.
2020-12-23
-1
Atsakyti
barca
maxdu.hai
2020-12-23
Atsakyti
barca
maxduhai
2020-12-23
+7
Atsakyti
dievas
kas i ta barca isvis ziuret gali??? Isejo Karnisovas, ir nuo to laiko tik nesekmiu as jiems linkiu... Labai tikiuosi, kad nueis i reala ir apsiks zvaigzdutes tiek ispanijoj, tiek final 4
2020-12-23
+21
Atsakyti
Aiškiaregis
O kaip reikia elgtis su išdavikais?? Visiems krepšininkams svarbiausia yra pinigai. Sovietinio laikų patrioto Žalgirio laikai seniai pasibaigė, bet turi būti laikomasi žodžio ir nebūti apgavysčių. Šaunuolis šaras, šaunuoliai Baesos vadovai- išsiųti išdaviką į dublerių komandą ir tegu ten žaidžia likusius 1,5 metų...
2020-12-23
-11
Atsakyti
Ramunas
Isdavikas yra sarunelis pasirodo kaip myli ZALGIRIS isiveze visa treneriu staba dar ir zaidejus nori atimti is ZALGIRIO linkiu patirti fiasco su ta dievinama barca lopas
2020-12-23
Atsakyti
Anonimas
Cia tie patys palaikytojai kur uz 70% algos nusprende nepratesti sezono. Nulis pagarbos tokiems, net nba suorganizavo plana kaip dabaigt sezona. Labai pastaruoju metu per daug pasitikejimo igauna zaidejai diktuodami salygas, reiktu jiems priminti kad eurolygoje jie zaidzia todel, nes i aukstesni lygi patekti jie negali
2020-12-23
-5
Atsakyti
Supyko šarunėlis
O kas čia neseniai visai dar, įsistatęs kiaulės akutes, prisiekinėjo kaip myli Žalgirį ir niekada jo neišduos? Šilto kurorto oro mėgėjas.
2020-12-23
+8
Atsakyti
as
o tai gerai kaip vyksta nba mainai, ismaino zaideja ir jeigu jis neturi ten sutartyje opciju kazkokiu spresti, turi vykti ir zaisti i kita komanda ir niekas neklausia. nori tu to ar nenori. Kiek teisinga, kad zaidejas sutares su barca, kad gaus kompensacija , bet tures eiti i feneri, staiga sugalvoja apgauti kluba ir nori gauti ispirka, bet eiti i visai kita kluba. Tai galejo juk tardamasis pasakyti noriu ispirkos bet eisiu ne i feneri, o kitur kaip laisvas agentas. Nes siuo atveju velgi vyko mainai tarp dvieju klubu barcos ir fenerio. Jeigu zaidejo netenkino salygos galejo iskart sakyti, o dabar gaunasi , kad gudravo. Aisku i lektuva klubas galejo isileisti, visgi dbr kai tie ribojimai del covido, tai zaidejas lieka atskirtas nuo seimos. Bet reiketu paziureti ir i tai,kad ir zaidejas su agentu elgesi nesaziningai.
2020-12-23
-6
Atsakyti
Barseloną
Reikia šalinti Barseloną iš Eurolygos(nupirkti taurę iš Gariūnų).Šarą dabar "spjaudys" žaidėjai-prisidirbo galingai
2020-12-23
-1
Atsakyti
Heurtelis
Heurtelis neturės ką veikt stambule ir pasirašys kontrakta
2020-12-23
+13
Atsakyti
Sukčiui parodė duris, o jį palaiko kas? Kiti sukčiai.
2020-12-23
-6
Atsakyti
hm
Ka reiskia stoja i puse? Tai tik nereiksmingi soc tinklu komentarai. Uzsieme zmones neraso komentaru i soc tinklus, ir uzsieme zmones ju neskaito.
2020-12-23
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 54

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.