Marcas Gasolis: „Artėju prie karjeros pabaigos rinktinėje“

2019-04-29 14:51
Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Toronto „Raptors“ klubui atstovaujantis Marcas Gasolis tęsia kovą dėl NBA čempionų titulo, tačiau taip pat jau pradėjo galvoti ir apie artėjančią vasarą įvyksiantį pasaulio čempionatą Kinijoje.

Ispanas su savo šalies rinktine kartą jau yra laimėjęs pasaulio čempionatą. Tai įvyko 2006 metais Japonijoje.

„Vien tik pagalvojus apie galimybę laimėti pasaulio čempionatą, man sukyla geriausi prisiminimai. Mane tai verčia šypsotis ir prisiminti daug gerų dalykų. 

Marc Gasol

Marc  Gasol
Komanda: Toronto Raptors
Pozicija: C
Amžius: 34
Ūgis: 216 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

Tuomet mes turėjome gerą turnyrą ir įgyvendinome svajonės išsipildymą. Tai įvyko prieš 13 metų, tačiau tai vis dar šviežia mano galvoje. Aš buvau jaunas, o komanda buvo labai gera ir tai buvo unikalus momentas. Tai vienas aukščiausių taškų mano karjeroje. Norėčiau, kad kiekvienas žaidėjas tai patirtų bent kartą per savo karjerą“, – prisiminimais dalijosi aukštaūgis.

34-erių metų vidurio puolėjas užsiminė, kad jo karjera rinktinėje artėja prie pabaigos.

„Mano pasitraukimas iš rinktinės neišvengiamai artėja, tačiau motyvacija išlieka tokia pati, kokia buvo tik pradėjus atstovauti savo šaliai. Aš mėgaujuosi momentais su vyrukais. Pradedant nuo treniruočių, baigiant turnyru. 

Noriu padėti rinktinei laimėti kuo daugiau medalių ir titulų prieš baigiant karjerą joje. Aš tai darysiu žingsnis po žingsnio. Pirmasis mano tikslas po NBA sezono bus pasaulio čempionatas Kinijoje“, – kalbėjo Gasolis.



Komentarai:

Zifas
Ir apskritai karjeros pabaigos, apskritai, seniukai...
2019-04-29
+10
Atsakyti
Anonimas
Apskritai visos rinktinės per artimiausius tris metus laukia kartų kaita. M. Gasol 34m., P. Gasol 38m., R. Fernandez 34m,. S. Rodriguez 32m., F. San Emeterio 35m., P. Ribas 32m., S. Llull 31m.,(paskutiniai du sezonai traumos kamuoja).

Iš jaunesnių yra A. Abrines, bei broliai Willy ir Juon Hernangomez. Iš vyresnių R.Rubio ir N. Mirotič (nors toks jis ir ispanas). Panašu, kad Ispanų era kuomet šlavė medalius čempionatuose baigiasi.

Manau atėjo serbų ir prancūzų eilė. Ten tiek talento, kad galėtų laisvai po dvi rinktines suformuot.
2019-04-29
+4
Atsakyti
Anonimas
Geras zaidejas tik nereikia noret,kad budamas 34 zaistu tokiu paciu lygiu kaip pries desimt metu,laikas visagalis
2019-04-29
Atsakyti
kunigas
.... ir nba arteja link to pacio :)
2019-04-29
+1
Atsakyti
Anonimas
Tai Marcas ir nebuvo labai svarbi persona rinktineje, visalaik Pau seselyje losdavo. Pau vienas istrauke rinktine i auksa 2015 metais o pamenat kai Marcas turejo ale kapitonas but 2010 rinktinej ir net medaliu nepaeme ispanai
2019-04-29
+4
Atsakyti
hmm
Bnews, naudokit kitą foto Marc pagaliau, kažkokia keista perspektyva jis čia nufotkintas 😅
2019-04-29
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.