NBA nubaudė Curry ir trenerį Kerrą

2016-06-17 19:22
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Šeštųjų finalo rungtynių įvykius išnagrinėjusi Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) nubaudė „Golden State Warriors“ klubo superžvaigždę Stepheną Curry ir vyriausiąjį trenerį Steve'ą Kerrą.

Oficialiai pranešta, jog abiems yra skirtos 25 tūkstančių JAV dolerių baudos už skirtingus incidentus.

Naudingiausias NBA krepšininkas sankcijų sulaukė po to, kada šeštajame mače prieš Klivlando „Cavaliers“ gavo šeštąją pražangą ir nesugebėjo susitvardyti – emocijų apimtas Curry šveitė dantų apsaugą į šalia aikštės esančią žiūrovų tribūną.

Teisėjo sprendimu, „Warriors“ lyderis pirmą kartą karjeroje buvo išvarytas iš aikštės.

Tuo metu Kerras buvo nubaustas už teisėjų kritiką. Po pralaimėto mačo „Warriors“ strategas nebuvo nusivylęs tokiu Curry elgesiu, o kaip tik priešingai gyrė savo auklėtinį.

„Jis turėjo teisę supykti. Jis yra lygos MVP ir gauna 6 pražangas, iš kurių 3 buvo nesąmonės. Nesakau, kad pralaimėjome dėl teisėjų, bet jų sprendimai buvo blogi. Aš netgi esu laimingas, kad Curry taip supyko“, – po dvikovos sakė „Warriors“ strategas.

„Warriors“ šeštąją finalo dvikovą Klivlande pralaimėjo 101:115 ir serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus 3-3. Septintosios ir lemiamos rungtynės naktį iš sekmadienio į pirmadienį vyks Oklande.

Curry incidentas:



Komentarai:

djgaffer
Keista,kad nediskvalifikavo Curry žinant NBA cirkus su herojų ieškojimu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-18
+1
Atsakyti
art
Byron labai teisingai parase - ka ten kas bandytu uzkulisiuose rezisuoti, i aikste iseina zaidejai, pasiruose mirti del NBA ziedo. Todel beet koks storas, net labai storas dalbajobas su stora pinigine, negali paveikti zaidejo, kurio VISO GYVENIMO tikslas yra NBA ziedas. Jis tas dalbajoba, bandanti kazkur kazka paveikti, pervaziuos kaip nudvesusi shiaska.
2016-06-18
Atsakyti
ojej
paskaityk komentaro pradzia cavs fano ir tragikomedija.. gaila man jusu, kad turit bedu su smegenu struktura :/ nepavydziu seimos nariams, kad turi kentet.
2016-06-18
-2
Atsakyti
Marko
Byrno labai teisingai pasake viska.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-18
-6
Atsakyti
tas ligons flamboy daug nesamoniu raso, bet neparaso esminio atsakymo i klausima: kokiu budu nba gali kontroliuoti rungtyniu baigti? Cia nera boksas, kad teisejai skaiciuoja slaptai smugius. Krepsinyje jei teisejas suklysta 1-3 kartus - tai nenulemia rungtyniu baigties. Ypac kai kazkuri komanda pirmauja 20 tasku skirtumu. Curry siemet, kaip ir pernai, visiskai Cavs komandos uzdengtas, meto 40% taiklumu, o vidurkis vos 23 taskai. Tai pagal dalbajoba curriui nba vadovai isake blogai zaisti? as nesuprantu is kur tokiu daunu dar atsiranda... Savo pasakas gali vaikams pasakoti, nes normaliems zmonems net geda skaityti pievas be jokiu argumentu.

Juk akivaizdu rungtynes sios buvo pralaimetos del to, kad gsw visiskai nesustabdo Cavs. Pastarieji pataike 30/50 dvitaskiu, pereme daugiau kamuoliu, padare daugiau bloku. Tritaskius vienodu taiklumu mete. Ar siuos dalykus teisejai gali valdyti? NE! Teisejai gali tik baudas svilpti. O baudu abi komandos po 25 gavo. LYGIAI. Tad tik dalbajobas gali sakyti, kad kazkokiu budu kazkas rungtynes rezisijuoja, kai Barnes 0/8 meto, curry visa finala 40% ir t.t.
2016-06-18
-7
Atsakyti
antirytas
labai liudna, bet renkuosi flamboyant pirma varianta. kaip cia be ISTORIJOS kurimo? bb dejau.
2016-06-18
-1
Atsakyti
Nba fanas
Sunys loja karavanas eina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-18
+3
Atsakyti
NBA jau senokai pinigai uzgozia sporta. paziurekit, kokiu cirku patapo all star savaitgalis. anksciau tai buvo stipriausiu zaideju kova del pergales, o dabar tik dejimu ir trajaku sou. lygai reikia heroju. ten kuo didesne zvaigzde, tuo jo zodis svaresnis, tuo daugiau nuolaidu is lygos, nes jis juk nesa lygai limonus. anskciau tokiu baiku, kad zaidejai sprestu del kitu zaideju ar net treneriu, nebuvo. nusivaziavo lyga. Lebronas kaip ilgametis nr.1 nekeista, kad pasaugomas. ne tik del 2012 finalo, kur antrose nesusvilpe akivaizdzios prazangos pries Duranta, o galejo serija ir kitaip pasisukt. bet negi nr.1 zlugdysi, juk zlugdysi visa lyga. dabar vel lyga nenori, kad ju dievukas ir vel liktu luzeris, tad tempia, kiek ribos leidzia. bet kazkaip netikiu, kad paskutinese matytumet stumima, butu jau perlenkta. dabar kaip ir viskas ok - ir Lebrono vardas issaugotas, nes jei ka, tai pralose rekordininku komandai vos vos, zaide monstriskai, irode, kad vis dar nr.1, lyg ir ner ko labai prikist, ir drama sukurta gera, ir cempionai liks patenkinti. :)
2016-06-17
+1
Atsakyti
aKA Konspiracija.
Šiaip 2012 NBA finalai Heat-Thunder buvo visiškai rigged. Tais metais visi švilpukai 3,4,5 rungtynėse buvo Heat naudai. Tada švilpė net neegzistuojančius kontaktus 2+1 ir kontaktus Heat naudai, jau nekalbant apie Heat žaidėju flopus. Šiemet NBA fixino OKC-GSW susitikimą, kai nesuspendavo Green už Adams kapšelį, visų rungtynių nemačiau, tai apie teisėjavimą nieko pasakyti negaliu. Finale vėl akivaizdus fixas. Green abipuse technine pražanga, o po rungtynių pakeičia į nesportine 1 laipsnio dėl ko ir buvo suspenduotas. Aš neįsivaizduoju kaip galima arbitro švilpuką pakeisti po rungtynių. Dar tas straipsnis, dėl CAVS pageidavimu Green suspenduoti 2 rungtynėms ir neduoda ramybės, nes susidaro įspūdis, kad CAVS turi kažkokių privilegijų kaip NBADraft 1 Pick. Tarsi CAVS buvo ruošiama LeBrono sugrįžimui.
2016-06-17
+6
Atsakyti
Lal sac rigged
Viskas surezisuota iki paskutines detales, bet nezino kurie laimes. Nu ir prisigalvoja visokiu rigged nesamoniu :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-17
-6
Atsakyti
ff
asilas flamboyant :DD mato du variantus, arba laimės cavs arba laimės warriors :DDD nu jo, lygiūjų krepšinyje nebūna :)
2016-06-17
+1
Atsakyti
To glamboy
O tu galvoji LKL kitaip ziuriu tu per toli nugrybawai su sawo tokiom durnom anekom
2016-06-17
-2
Atsakyti
to flamboyant
Absoliučiai pritariu.. dėl to dabar įdomu tik šitos 7 rungtynes iš tų 6 įvykusiu, kokį rezultatą nba pasirinko...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-17
Atsakyti
10/10
10/10

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-17
+3
Atsakyti
Teisėjai 4 kėliny grybavo kaip turi būt, bet Cavs'ai lyderiavo visas rungtynes, todėl Kerro komentaras nebuvo priešiškas oponentų atžvilgiu
2016-06-17
+2
Atsakyti
As nba ziuriu jau daug metu, ir prisimenu finalus gal nuo 87 metu. Ir per visa ta laika, nepaisant kaip pasibaigdavo finalo serija, tikrai nebuvau mates ir niekada nesakydavau to, bet akivaizdu - nba finalas siais metais yra surezisuotas iki paskutines detales. Nesu nei Cavs gerbejas (akivaizdu) bet nesu ir Warriors megejas. Bet pastarieji visa, absoliuciai visa sezona, zaide ypatingai gera krepsini. Pagal siu laiku zaidima, jie tikrai aukstumoje. Ir as kaip ir jus, mes visi zinome, kad tai spektaklis norint kad lazybu punktai papildytu milijonines sumas savo naudai kartu su lyga tesia tai, kas nesa didziules babkes. Ir vistiek zinodami tai ziuresim sekmadieni ar kada jie cia zais ir vistiek keiksimes ir pergyvensim uz viena ar kita komanda. Bet sitas finalas yra toks neidomus, jis toks nuspejamas, kad patiems amerikonams turetu buti geda eiti i varzybas. Dabar kogero labiausiai gaila tu zmoniu kurie uz bilieta i sita cirka moka tas desimtatukstantines sumas doleriu.

Nors visada sakiau kad Warriors laimes finala (kas ir turejo jau but ivyke), bet dabar matau tik du galimus varijantus.

1. Cavs laimes isvykoje ir pateiks sensacija visai lygai kaip pirmoji laimejusi finala atsiliekant 3-1. Lebronas bus finalu mvp ir laimes ziedus, nes jam reikia vytis MJ. Lakstys po sale ir sukaus, tada dekos dievui ir visiems kitiems, pasakos kaip jis ispilde pazada Klyvlendui. Ko pasekoje aisku jam Akrone pastatys statula ir kurs filmus kaip "hoosiers" ir tt...Jis taps amerikos herojus kurio pavyzdy, kaip kokia ikona, mokins mokyklose jog visi gali pasiekti savo tikslu. Nors visi zinos kaip buvo finalas laimetas ir kas tikrieji cempionai. Lebronas ir toliau lakstys po finalus ir ta pasaka niekada nesibaigs.

2. Warriors laimes finala vos keliais taskais, kazkas taps mvp, kazkoks F Money Meiveteris islos 2000000000 doleriu nes state uz juos vel. Ir pagaliau nba neleis, kad toki rekorda sumususi komanda nelaimetu ziedu. Ir visi lauks, ar jie taps kaip ir bulls 3 karta cempionais ar ne. Viskas teisinga, viskas tikra, laimi ti kurie nusipelno.

Asmeniskai manau, kad bus pirmas varijantas nes cia amerika, o Lebronas nba lygai nesa milijardus doleriu. Labai gaila kad sportas kuris buvo kazkada graziausias ir daugiausiai emociju reikalaujantis zaidimas, tapo kaziuko muges lygio duokim garo šou!
2016-06-17
-17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.