„TonyBet“ išsaugojo LKF taurę – po jų kojomis krito ir „Lietuvos rytas“ (video, foto, komentarai, statistika)

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2014-03-30 18:10

Mindaugas Lukauskis dar kartą tapo didvyriu. Panevėžietis gimtajame mieste LKF taurės finalo rungtynėse paskutinėmis sekundėmis pataikė baudos metimą ir padovanojo Prienų „TonyBet“ komandai pergalę prieš Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubą.

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai per pratęsimą 92:91 (22:23, 20:29, 20:14, 19:15, 11:10) palaužė Lietuvos vicečempionus ir apgynė LKF taurės nugalėtojų vardą.

Pernai prieniškiai taurę laimėjo varžybose nedalyvaujant „Lietuvos rytui“ ir Kauno „Žalgiriui“. Šiemet „TonyBet“ per dvi dienas įveikė abu varžovus ir pateikė bene didžiausią visų laikų LKF taurės staigmeną.

Finale jie panaikino dviženklę persvarą ir laimėjo nepaisant to, kad Juanas Palaciosas ir Renaldas Seibutis kartu pelnė 53 taškus.

Antrame kėlinyje siautėjęs Seibutis per ketvirtį pelnė net 13 taškų ir padėjo savo komandai susikrauti dviženklę persvarą (52:42). Vos prasidėjus trečiam kėliniui „Lietuvos ryto“ persvara šoktelėjo iki 54:42, tačiau „TonyBet“ nebuvo linkę sudėti rankų.

Trečio kėlinio pabaigoje po taiklaus Vaido Čepukaičio baudos metimo Prienų ekipos deficitas sumažėjo iki 4 taškų (62:66).

„TonyBet“ apsukų nemažino ir lemiamame ketvirtyje – po Artūro Valeikos dvitaškio Šeškaus auklėtiniai po ilgos pertraukos vėl išsiveržė į priekį (75:74).

Iki ketvirto kėlinio pabaigos žaisti likus 2 minutes Lukauskis smeigė tritaškį ir savo komandos pranašumą padidino iki 4 taškų (78:74).

Visgi netrukus Seibutis ir Palaciosas pelnė po 2 taškus ir likus minutei išlygino rezultatą (78:78). Tačiau kitoje atakoje vėl pasireiškė Lukauskis – jis pataikė dar vieną tritaškį ir išvedė savo komandą į priekį (81:78).

Prieniškiai galėjo dar labiau padidinti savo pranašumą, tačiau nesugebėję užpulti nesustabdė Seibučio, kuris pataikė tritaškį ir likus 11,1 sekundės dar kartą išlygino rezultatą (81:81).

Išplėšti pergalę galėjo abi komandos, tačiau nei „TonyBet“, nei „Lietuvos rytas“ galimybe nepasinaudojo ir mačas persikėlė į pratęsimą.

Pratęsimą daug geriau pradėjo prieniškiai – Lukauskis ir Laimonas Kisielius pataikė po tritaškį, tačiau 4 taškais atsakęs Palaciosas neleido „TonyBet“ atitrūkti (87:85).

Lemiamomis sekundėmis Gediminas Orelikas greitoje atakoje įmetė iš po krepšio ir padidino „Lietuvos ryto“ persvarą iki 3 taškų (91:88).

Visgi kitoje atakoje Paulius Ivanauskas smeigė tritaškį ir išlygino rezultatą (91:91). Vilniečiai turėjo galimybę išsiveržti į priekį, tačiau ja nepasinaudojo.

Atkovoję kamuolį „TonyBet“ jį laikė beveik iki pat mačo pabaigos – likus 1,6 sekundės Lukauskis išprovokavo Palacioso pražangą ir stojo prie baudų metimo linijos.

Pirmas metimas tikslą pasiekė tik kamuoliui aukštai atšokus nuo lanko. Antrą metimą Lukauskis specialiai prametė, o pritrūkę laiko vilniečiai kapituliavo (92:91).

Lukauskis buvo išrinktas naudingiausias finalo rungtynių žaidėju. Jis per paskutines 8 rungtynių minutes pelnė 10 taškų, iš jų 5 pratęsime, o iš viso pelnė 15.

Praėjusiais metais LKF taurę taip pat iškovojo „TonyBet“ ekipa, finale 81:60 nugalėjusi Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkus. Visgi tada turnyre nedalyvavo nei „Žalgiris“, nei „Lietuvos rytas“.

Lukauskis 2009 metais, dar atstovaudamas „Lietuvos rytui“ LKF taurės finale lemiamomis sekundėmis smeigė tritaškį, lėmusį pergalę prieš „Žalgirį“.

„TonyBet“: Laimonas Kisielius 24, Artūras Valeika 17, Mindaugas Lukauskis 15.

„Lietuvos rytas“: Juanas Palaciosas 28, Renaldas Seibutis 25, Martynas Gecevičius 15, Darius Songaila 8. 

Mindaugo Lukauskio komentaras:

http://www.youtube.com/watch?v=TBo85aln3_k

Virginijus Šeškus („TonyBet“ vyr. treneris): „Vakar džiaugėmės, šiandien džiaugiamės. Nugalėjome Eurolygos lygio komandas. Pusfinalyje prieš „Žalgirį“ mažai tikėjomės laimėti. Šį vakarą galvojau, kad krepšininkai bus pavargę. Tokioms rungtynėms žaidėjų nuteikinėti nereikia, jie patys supranta jų svarbą. Turėjome šansą laimėti ketvirtajame kėlinyje, bet nepavyko. Pergalė po pratęsimo – kur kas saldesnė. Realiai, tikrai niekas netikėjo mūsų pergale. Visada yra labai malonu laimėti prieš tokias komandas.

Manau, jog tai – didžiausios pergalės klubo istorijoje. Man net nereikėjo sakyti, kad Mindaugas Lukauskis pramestų antrąją baudą. Žaidėjai patys prie manęs pribėgo ir sako: „Treneri, pramesim antrą metimą“. Kokie buvo mano nurodymai žaidėjams paskutinei atakai, aš nežinau, neprisimenu (juokiasi). Komanda tikrai nusipelnė pergalės. 

Mes jau vakar užsitikrinome antrąją vietą ir būtų buvę labai apmaudu, jeigu šį vakarą būtume pralošę. Sugebėjome panaikinti dviženklį deficitą. Didžiausias pergalės faktorius – noras laimėti. Taktika, žaidėjų analizavimas – viskas gerai. Galima daryti daug ką, bet ne visada būna kaip tu nori. Paulius Ivanauskas sužaidė puikias rungtynes. Nežinau, ar pavyktų tokius rezultatus pademonstruoti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), kadangi mūsų pirmenybės – labai nenuspėjamos.“

Aleksandaras Petrovičius („Lietuvos ryto“ vyr. treneris): „Iš pradžių reikia pasveikinti prieniškius. Per dvi dienas jie nugalėjo Kauno „Žalgirį“ ir „Lietuvos rytą“. Turėjome daug progų atsiplėšti, tačiau mes to nepadarėme. Tada pradėjome nervintis, žaidėjai palūžo psichologiškai bei pradėjo daryti tokias klaidas, kokių nedaro. Mano nurodymas buvo gintis „ant perimetro“ ir neleisti išmesti tritaškio, bet krepšininkai to nepadarė. Lemiamu momentu pritrūko susikaupimo. Paskutinė pražanga prieš Mindaugą Lukauskį buvo toli nuo krepšio, tad negaliu tiksliai pasakyti, ar ji tikrai buvo. 

Turėjome nemažai laiko pasiruošti šioms varžyboms bei pasiruošimu buvau patenkintas. Šis pralaimėjimas – labai skaudus. Pergalė būtų pridėjus pasitikėjimo LKL kovoms, bet dabar yra kitaip.“

Renaldas Seibutis („Lietuvos ryto“ gynėjas): „Įspūdžiai – dvejopi. Ką galima po tokių rungtynių pasakyti? Reikia pasveikinti Prienų komandą ir nesėkmę priimti vyriškai. Šis pralaimėjimas „TonyBet“ ekipai – žeminantis. Yra kaip yra. Turime kiekvienas asmeniškai prisiimti po dalį atsakomybės.“

Laimonas Kisielius („TonyBet“ puolėjas): „Žaidėme prieš dvi Eurolygos komandos ir abu kartus laimėjome. Realiai, nesitikėjome, tačiau mes tikrai norėjome. Tikriausiai matėte, kuomet vienas kitą palaikėme nesėkmingais momentas. Aišku, ir Fortūna buvo mūsų pusėje. Buvo sunku stebėti paskutines akimirkas nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Kiekvienas krepšininkas nori rungtyniauti nuo pradžios iki galo. Manyčiau, kad finale prieš „Lietuvos rytą“ žaisti buvo sunkiau. Gal Lietuvai dabar reikia trečios Eurolygos komandos? (juokiasi).“



Komentarai:

Įvyko tai kas ir turėjo įvykti , bet pagal visą įdėja finale turėjo susitikti Neptūnas - Prienai , bet kadangi lietuvos rytą ištraukė teisėjai , tai taip ir gavos , bet teisėjai neišgelbėjo mače su Prienais.
2014-04-01
-18
Atsakyti
PalaikomLietuvaJDPalaikomLietuvaJDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDDIssityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.Aisku kad issityciojo. Neveltui ir Seibutis savo interviu pripazino kad sitas pralaimejimas yra gedingas. O savo teiginius bei prognozes gali eilini syki susikisti i viena vieta. Jus pries kiekviena sezona vis prognozuojate, o rezultate vis liekate prie suskilusios geldos. Po fuksiskos pergales pries Pao irgi teigete kad Eurolygoje nebusite patranku mesa, o rezultate visi ramiai i jus valesi kojas ko pasekoje atsidurete paskutineje vietoje visoje Eurolygoje.Tai cia viskas? visus metus pliurpiat apie eurolyga ir vis pliurpiat daugiau nieko nesugebat pasakyt? O vel gi issityciojimo nera kaip ir sakiau pralose ant 1 tasko per stebukla Jei kur matai cia issityciojima gali galvot kaip nori, bet nepamirsk, kad is zalgirio dar labiau isstyciojo ir ne viena karta o jau du. Nesakau, kad zalgiris visad pralostu prienams tai geriausias savaitgalis Prienu istorijoje. Tik nesupratu kodel reikia loti ar tu vienas is tu kuris daugiau nekencia ryto nei palaiko zalgiri? jei taip nemalonu su tavim kalbet, bet manau, kad ne, nes matau kad protingas zmogus esi. Tiesiog ziurek savo komandos sutinku cia ryto vienas is prasciausiu sezonu, bet zalgiris irgi neblizga. O tos prognozes visai realios. Bet suzinosim pamatysim gal tiesiog apsisiksiu su savo prognozem po keliu menesiu :D Tonybet lkl tai tikrai nelaimes, bet i finala per stebukla gal ir patektu reiketu kazko nerealaus. Bet nesvarbu finale zaistu pries zal ar pries lr vistiek pralostu serija 4-0 arba 4-1. LKL visiskas kitas dalykas nei LKF sulosi 2 rungtynes ir viskas. Na prienai daugiau lose :) Nesu zalgirio heiteris nuosirdziai sakau aisku palaikau ryta, bet zalgiri labai palaikau eurolygoje. Nors Rezultatas 1-9 yra geresnis nei 1-11 bet zalgiris jau top 16 ir be to jie pralosia visada paskutinemis sekundemis tai reiskia kad zalgiris eurolygoje atrodo zymiai geriau su kuo juos ir sveikinu. Atsiprasau kad priverciau daug skaityti :)


nesivargink, cia su vaikais nepakalbesi :) beje, ta tavo prognoze 2-1 nera labai reali, nes nemanau, kad atkrintamosiose jau tokiu prikolu nebus, kaip buvo si savaitgali. Juk akivaizdu, kad ryto ir zalgirio lygis yra ZYMIAI aukstesnis nei prienu ar neptuno, tai finalas bus toks kaip visada. va tik del 3 vietos kova irgi bus labai idomu, neptunas dar brazeltona nusipirko, tai ziuresim po sezono kaip cia bus, nes siai dienai prienai atrodo kaip 3 lt komanda
2014-03-31
+12
Atsakyti
JD
PalaikomLietuvaJDPalaikomLietuvaJDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDDIssityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.Aisku kad issityciojo. Neveltui ir Seibutis savo interviu pripazino kad sitas pralaimejimas yra gedingas. O savo teiginius bei prognozes gali eilini syki susikisti i viena vieta. Jus pries kiekviena sezona vis prognozuojate, o rezultate vis liekate prie suskilusios geldos. Po fuksiskos pergales pries Pao irgi teigete kad Eurolygoje nebusite patranku mesa, o rezultate visi ramiai i jus valesi kojas ko pasekoje atsidurete paskutineje vietoje visoje Eurolygoje.Tai cia viskas? visus metus pliurpiat apie eurolyga ir vis pliurpiat daugiau nieko nesugebat pasakyt? O vel gi issityciojimo nera kaip ir sakiau pralose ant 1 tasko per stebukla Jei kur matai cia issityciojima gali galvot kaip nori, bet nepamirsk, kad is zalgirio dar labiau isstyciojo ir ne viena karta o jau du. Nesakau, kad zalgiris visad pralostu prienams tai geriausias savaitgalis Prienu istorijoje. Tik nesupratu kodel reikia loti ar tu vienas is tu kuris daugiau nekencia ryto nei palaiko zalgiri? jei taip nemalonu su tavim kalbet, bet manau, kad ne, nes matau kad protingas zmogus esi. Tiesiog ziurek savo komandos sutinku cia ryto vienas is prasciausiu sezonu, bet zalgiris irgi neblizga. O tos prognozes visai realios. Bet suzinosim pamatysim gal tiesiog apsisiksiu su savo prognozem po keliu menesiu :D Tonybet lkl tai tikrai nelaimes, bet i finala per stebukla gal ir patektu reiketu kazko nerealaus. Bet nesvarbu finale zaistu pries zal ar pries lr vistiek pralostu serija 4-0 arba 4-1. LKL visiskas kitas dalykas nei LKF sulosi 2 rungtynes ir viskas. Na prienai daugiau lose :) Nesu zalgirio heiteris nuosirdziai sakau aisku palaikau ryta, bet zalgiri labai palaikau eurolygoje. Nors Rezultatas 1-9 yra geresnis nei 1-11 bet zalgiris jau top 16 ir be to jie pralosia visada paskutinemis sekundemis tai reiskia kad zalgiris eurolygoje atrodo zymiai geriau su kuo juos ir sveikinu. Atsiprasau kad priverciau daug skaityti :)


Blablablablablablablablablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ir taip toliau. Uzteko perskaityti tavo paklodes paskutini sakini ir supratau jog gerai padariau kad visos sitos ilgos nesamones neskaiciau. Sekmes. Kita karta dar daugiau prirasyk:D
2014-03-31
+8
Atsakyti
JDPalaikomLietuvaJDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDDIssityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.Aisku kad issityciojo. Neveltui ir Seibutis savo interviu pripazino kad sitas pralaimejimas yra gedingas. O savo teiginius bei prognozes gali eilini syki susikisti i viena vieta. Jus pries kiekviena sezona vis prognozuojate, o rezultate vis liekate prie suskilusios geldos. Po fuksiskos pergales pries Pao irgi teigete kad Eurolygoje nebusite patranku mesa, o rezultate visi ramiai i jus valesi kojas ko pasekoje atsidurete paskutineje vietoje visoje Eurolygoje.


Tai cia viskas? visus metus pliurpiat apie eurolyga ir vis pliurpiat daugiau nieko nesugebat pasakyt? O vel gi issityciojimo nera kaip ir sakiau pralose ant 1 tasko per stebukla Jei kur matai cia issityciojima gali galvot kaip nori, bet nepamirsk, kad is zalgirio dar labiau isstyciojo ir ne viena karta o jau du. Nesakau, kad zalgiris visad pralostu prienams tai geriausias savaitgalis Prienu istorijoje. Tik nesupratu kodel reikia loti ar tu vienas is tu kuris daugiau nekencia ryto nei palaiko zalgiri? jei taip nemalonu su tavim kalbet, bet manau, kad ne, nes matau kad protingas zmogus esi. Tiesiog ziurek savo komandos sutinku cia ryto vienas is prasciausiu sezonu, bet zalgiris irgi neblizga. O tos prognozes visai realios. Bet suzinosim pamatysim gal tiesiog apsisiksiu su savo prognozem po keliu menesiu :D Tonybet lkl tai tikrai nelaimes, bet i finala per stebukla gal ir patektu reiketu kazko nerealaus. Bet nesvarbu finale zaistu pries zal ar pries lr vistiek pralostu serija 4-0 arba 4-1. LKL visiskas kitas dalykas nei LKF sulosi 2 rungtynes ir viskas. Na prienai daugiau lose :) Nesu zalgirio heiteris nuosirdziai sakau aisku palaikau ryta, bet zalgiri labai palaikau eurolygoje. Nors Rezultatas 1-9 yra geresnis nei 1-11 bet zalgiris jau top 16 ir be to jie pralosia visada paskutinemis sekundemis tai reiskia kad zalgiris eurolygoje atrodo zymiai geriau su kuo juos ir sveikinu. Atsiprasau kad priverciau daug skaityti :)
2014-03-31
-15
Atsakyti
Realiai žiūrint tai Kaunui ir Vilniui - gėda! Prienai laimėjo garbingai,gražioje kovoje žaisdami širdimi.Ne užrašai ant marškinėlių lemia pergales,o darbas aikštelėje."Grandai" gavo tai ko šiandien yra verti,bet pamokos ne jiems:jie viską moka...Seniai nurašyti žaidėjai parodė kaip reikia kovoti.Milijonus išleisti antrarūšiams legionieriams (kokia iš jų nauda?) proto daug nereikia (perkami cetimetrai be kojų;be metimo;greiti,šoklūs,bet be proto;nusenę - tik vardai;retkarčiais pataikantys tritaškius paskelbiami lyderiais).Ir stebimasi,kad pergalių tarptautinėse arenose nėra,o sirgaliai nesirenka (į lūzerius žiūrėti?).Žalgiris bent jaunimą ruošia.Rytas marinuoja Bendžių,E.Šeškų;Dambrauską,Rediką atstūmė.Neptūne žaidžia keturi pasaulio čempionai.Čia ateitis,o ne kukai ar dardelai.Lietuva ir žaidėjų,ir trenerių turi.Kurtinaitis matai prastas,bet ir kt.jauni gali supurtyti hierarchiją.Gal šis sukrėtimas pagaliau privers pajudinti žalgirio ir ryto veikėjų bei žaidėjų subines?
2014-03-31
+10
Atsakyti
JD
PalaikomLietuvaJDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDDIssityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.


Aisku kad issityciojo. Neveltui ir Seibutis savo interviu pripazino kad sitas pralaimejimas yra gedingas. O savo teiginius bei prognozes gali eilini syki susikisti i viena vieta. Jus pries kiekviena sezona vis prognozuojate, o rezultate vis liekate prie suskilusios geldos. Po fuksiskos pergales pries Pao irgi teigete kad Eurolygoje nebusite patranku mesa, o rezultate visi ramiai i jus valesi kojas ko pasekoje atsidurete paskutineje vietoje visoje Eurolygoje.
2014-03-31
-14
Atsakyti
Вперед вильневские пацаны!!!
2014-03-31
-8
Atsakyti
JDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDD


Issityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.
2014-03-31
+2
Atsakyti
JD
MizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose.


"Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDD
2014-03-31
+8
Atsakyti
Siautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose.
2014-03-31
-30
Atsakyti
Gaila Žalgirio,

nepateisinamas atsipalaidavimas, jie treniruojasi ir žaidžia tik savo malonumui, menka treneriu kompetencija, nėta drausmės ir griežtų reikalavimų atstovaujant Žalgiriui Lietuvos interesms Eurolygoje. Liūdna, kad Kauno krepšinis akivaizdžiai žlunga dėl vadovybės kaltės. Ko dar reikia, kad jie prabustų. Tikriausiai geriausias sprendimas būtų sukeisti Kauno ir Prienų komandas vietomis ir leisti prieniškiams atstovauti Eurolygoje.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/video/ziureti/2...
2014-03-31
-26
Atsakyti
D
MizunoSPQRŠitam nuopisai pats laikas keisti skūrą ir pradėt apsimetinėt Prienų fanu, o ne Žalgirio, nes Tony Bet šiais metais tapo gerokai stipresni, ką ir įrodė jau pora kartų. Be to, ir lažybų bendrovės, žurnalistų vertinimas (53:47) tai puikiai paaiškina. Tad derbis, lietuviškas el clasico nuo šiol bus Tony Bet - Lietuvos Rytas. O nuopisos neva palaikoma komanda tenkinsis ir džiaugsis bronza, kad kaip seniau Šiauliai būdavo etatiniai 3 vietos laimėtojai. Bet nuopisa jei reiktų, galėtų apsimest ir Joniškio Delikateso fanu, jei šis žaistų prieš Rytą.


nuopisa tik tu ir i tave panasus i gaidyna uzdare tai kita klona pajungei?
2014-03-31
-1
Atsakyti
ir žalgirio fanams ir Ryto fanams telieka tik pasveikint prienų komandą, jie tikrai truško noru ir galūt net peržengė savo galimybių ribas per šias dvi dienas, bet tai tik noro dėka, vat tokios kovingos turi būti vikos komandos, net kai žaidi su teoriškai silpnesniais varžovais, pagarba prienams. Bet visi puikiai suprantam, kal LKL'e tai jau nepasikartos :) net ir Žalgiris neleis sau taip žaisti nei su Prienais, nei su Neptūnu ar PPŽ.
2014-03-31
-10
Atsakyti
MizunoSPQRŠitam nuopisai pats laikas keisti skūrą ir pradėt apsimetinėt Prienų fanu, o ne Žalgirio, nes Tony Bet šiais metais tapo gerokai stipresni, ką ir įrodė jau pora kartų. Be to, ir lažybų bendrovės, žurnalistų vertinimas (53:47) tai puikiai paaiškina. Tad derbis, lietuviškas el clasico nuo šiol bus Tony Bet - Lietuvos Rytas. O nuopisos neva palaikoma komanda tenkinsis ir džiaugsis bronza, kad kaip seniau Šiauliai būdavo etatiniai 3 vietos laimėtojai. Bet nuopisa jei reiktų, galėtų apsimest ir Joniškio Delikateso fanu, jei šis žaistų prieš Rytą.


Net ir nakti prabudai kad tik man atrasyti?:DDD Chachacha. Ir is kur toki issireiskima apie nuopisas isgirdai? Perskaitei ka as parasiau ir nutarei atkartoti?:DD Nu labai tiesiog originalu. O jau kokios prognozes del naujojo derbio. Metai is metau esate zaginami Zalgirio, o dabar ziurek jau prognozuoja savo apgailetinos komandos ateiti, kuri Eurolygoje uzeme pacia paskutine viete. Na pazviek, pazviek, komuniagu laikrascio kiaule, as is sono tik pasijuoksiu. Jusu zviegimas po vakarykscio gerai girdisi visoje Lietuvoje, ir ypac vakar Cido arenoje kai po pralaimejimo jusu raudonzalupiniai gandonai girti lakste ir keike viska pasaulyje.
2014-03-31
-15
Atsakyti
ATI
Reik isformuot Kauno Zalgiri ir pervadinus Prienu Tonybet i Zalgiri, pakviest juos zaist i Kauno arena. Problem solved. Nes dabartine Kauno komanda tik tersia Zalgirio varda.
2014-03-31
+5
Atsakyti
visi koziriai ir spqr ir jų klonai gi troliai yra, laido riteriai, greičiausiai visą dieną aukiną kokį LoLą pirmokėliai
2014-03-31
+2
Atsakyti
MizunoSPQRŠitam nuopisai pats laikas keisti skūrą ir pradėt apsimetinėt Prienų fanu, o ne Žalgirio, nes Tony Bet šiais metais tapo gerokai stipresni, ką ir įrodė jau pora kartų. Be to, ir lažybų bendrovės, žurnalistų vertinimas (53:47) tai puikiai paaiškina. Tad derbis, lietuviškas el clasico nuo šiol bus Tony Bet - Lietuvos Rytas. O nuopisos neva palaikoma komanda tenkinsis ir džiaugsis bronza, kad kaip seniau Šiauliai būdavo etatiniai 3 vietos laimėtojai. Bet nuopisa jei reiktų, galėtų apsimest ir Joniškio Delikateso fanu, jei šis žaistų prieš Rytą.


bl*t prajuokinai :D
2014-03-31
-29
Atsakyti
SPQR bent kartą skaitei savo komebtarus?? Čia vienas iš tų atvėjų kai gėda už kitus... daugiau aš tau nieko nesakysiu, nes matau, kad eilinis snarglius esi. Pradėsi bręst, pačiam gėda pasidarys, nes kitiem už tave tikrai gėda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-03-31
+22
Atsakyti
SPQR


Šitam nuopisai pats laikas keisti skūrą ir pradėt apsimetinėt Prienų fanu, o ne Žalgirio, nes Tony Bet šiais metais tapo gerokai stipresni, ką ir įrodė jau pora kartų. Be to, ir lažybų bendrovės, žurnalistų vertinimas (53:47) tai puikiai paaiškina. Tad derbis, lietuviškas el clasico nuo šiol bus Tony Bet - Lietuvos Rytas. O nuopisos neva palaikoma komanda tenkinsis ir džiaugsis bronza, kad kaip seniau Šiauliai būdavo etatiniai 3 vietos laimėtojai. Bet nuopisa jei reiktų, galėtų apsimest ir Joniškio Delikateso fanu, jei šis žaistų prieš Rytą.
2014-03-31
+8
Atsakyti
TonyBet'a i Eurolyga!!!
2014-03-31
-22
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.