„Nevėžis“ penktadienį susikaus su NKL lyderiais

2015-03-11 16:01
Nuotr.:

Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai sužais draugiškas rungtynes
Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai sužais draugiškas rungtynes
Nuotr. Giedrė Minelgaitė
Kėdainių „Nevėžio“ klubas beveik dviejų savaičių pertrauką Lietuvos krepšinio lygos (LKL) tarp rungtynių sieks išnaudoti produktyviai.

Mindaugo Budzinausko auklėtiniai penktadienį Kėdainių arenoje vyksiančiame draugiškame mače savo jėgas išmėgins su Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) lyderiais Vilniaus „Perlo-MRU“ komanda.

Reguliariajame sezone 27 pergales pasiekę ir 11 pralaimėjimų patyrę vilniečiai tapo grupės etapo nugalėtojais bei iš karto užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.

Įėjimas į šias 19 valandą prasidėsiančias rungtynes Kėdainių arenoje – nemokamas.



Komentarai:

lunpo
http://www.polooutletbest.com

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-15
-7
Atsakyti
boken
http://www.birkenstockoutletvogue.com

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-02
-2
Atsakyti
lunlan
http://www.toryburchoutletbrand.com

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-21
Atsakyti
linxin
http://www.ralphlaurenoutletvogue.com

http://www.nfliphoneplus6cases.com

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-13
+11
Atsakyti
yilin
http://www.toryburchoutletbest.com

http://www.toryburchoutletvogue.com

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
+1
Atsakyti
Teisingai, ačiū, kad pataisei. Rašydamas ir pats suabejojau. Kariniauskas dar su Grigoniu žaidė, o Gudaitis kažkiek laiko su Lekavičium dar pažaidė. Bet ėsmės tai nekeičia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-12
+19
Atsakyti
to majemis
kad nelabai pats zinai kas pernai zaide:D Gudaitis jau nuo pernai pagrindinei zal sudetyje, Kariniauskas taip pats apsilo pernai lkl, nes zaide lietkabeli, Tarolis suoliuka sildo tik. Isimtis tik Lekavicius, kuris padare dideli suoli, savo siunkiu darbu ir rodo, kad gali zaisti, kuris pernai zaides nkl
2015-03-12
-8
Atsakyti
Jei jau žaidėjus lyginant, tai prisimink kur praėjusį sezoną žaidė Lukas Lekavičius, Vaidas Kariniauskas, Artūras Gudaitis, Tarolis. O šiemet jie jau labai svarbi pagrindinės Žalgirio komandos dalis ir ne tik LKL, bet ir Eurolygoje, išskyrus tik dar Tarolį. Ir svarbiausia NKL jie nebuvo dominuojantys žaidėjai. Tiesiog ne visose komandose žaidėjai pritampa ir nesvarbu, kad jie yra visai geri žaidėjai. Iš tikrųjų daug kas priklauso nuo pačios komandos.
2015-03-12
-7
Atsakyti
Tą bloga nuomone ir turėjau omeny, kad tu per daug nužemini NKL lygą. Kad spraga yra, tai čia faktas, aš dėl to ir nieko nesakiau, bet čia yra normalu. Dėl to ir yra antra pagal pajėgumą lyga. Bet iš tavo žodžių atrodo, kad ta spraga yra tokia didelė, kad net baisu. Įdėtumėm tarkim dvi paskutines LKL komandas į NKL lygą ir joms tikra nebūtų taip lengva čia žaisti. Galbūt jos būtų finalinio ketverto komandos, bet čempionų titulą pasiekti joms būtų labai sunku. O kai kurie žaidėjai, kurie ateina iš LKL ir sustiprina silpnesnes NKL komandas gauna daug laisvės ir tampa vieni iš lyderių. Vingelis jau kai laimėjo su Atletu NKL buvo labai geras žaidėjas ir tikrai LKL lygio žaidėjas jis yra, bet gal ne visos komandos sugeba gerai išnaudoti žaidėja, ypač snaiperį, todėl ir grįžo jis čia. Man irgi visai nėra noro čia taip ginčytis, kiekvienas turi savo nuomone ir aš jos neperginčysiu.
2015-03-12
-2
Atsakyti
MajemisNumbah1, maulwurf tau sako tikrai visai teisingai. Tu matau pamatęs kaip nesiseka Mažeikiams iškarto susidarai labai bloga nuomonę apie NKL. O tavo nuomonė galiu pasakyt yra labai neteisinga, visų pirma reikia labiau pasidomėt ne tik rezultatais, bet ir komandos vidumi. Gal ir pats žinai, kad šiemet Mažeikiai susidūrė su finansinėmis problemomis, tai jiems ir neleido suburt stiprią komandą LKL lygai, o ir komplektacija prasidėjo labai vėlai kiek atsimenu. Jie pradžioje sezono būtų strigę ir NKL lygoje. Be to, jie sezoną pradėjo ir be savo vieno iš lyderių Remino, kuris labai daug prisidėjo prie NKL čempionų titulo ir buvo vienas iš pačių svarbiausių žaidėjų. Taip, kad aš manau Mažeikiai atėjo į LKL dar ir kur kas susilpnėja, o ir čempionais tapo per stebuklą, nes ten komandos buvo labai lygaus pajėgumo ir sėkmės faktorius daug ką lėmė. Na, bet aišku sekasi stipriausiems, niekas iš jų šio titulo neatims. Nesiruošiu aš ginti dabar Mažeikių, bet pasakyt būtų galima tikrai daug. O šiaip, pažiūrėk kiek komandų per pastarąjį laiką iš NKL perėjo į LKL ir kaip jiems sekasi. Pats matei kokia komanda buvo Prienai, kai komanda turėjo pinigų, Pieno žvaigždės. O Utena ir Alytus nesugebėjo iškovoti NKL titulo, bet į LKL pateko finansiniais keliais. Tu nenorėk, kad kiekvienais metais į LKL iš NKL atėjusi komanda būtų labai stipri ir galėtų kovoti su, bet kuria komanda kaip lygūs. Ne visoms komandos pasiseka visada surinkti didelius biudžetus, ypač dar kai nepasiseka va taip, kaip Mažeikiams. Taip, kad kai kurioms komandoms reikia daugiau laiko.


Ka reiskia "pamatęs kaip nesiseka Mažeikiams iškarto susidarai labai bloga nuomonę apie NKL"? Prie ko cia bloga nuomone apie NKL? As kalbejau apie gap'a tarp NKL ir LKL ir, o ne, kad NKL yra bloga lyga. Jei jau kas, tai dazniau NKL varzybu einu gyvai paziureti nei LKL'a per telika isijungiu. Per didelis meistriskumo skirtumas tarp NKL ir LKL jau yra simta kartu aptarinetas ir krepsinio analitiku minimas kaip beda, kuria reikia kazkokiais budais taisyti, taigi i diskusijas apie juoda ir balta tikrai nesivelsiu. Uztenka Kuleviciaus ir Vingelio pavyzdziu, uztenka Mazeikiu pavizdzio, tai yra akivaizdu, o tu visoj sitoj savo litanijoj lyginai, atsiprasant B su pirstu. Tai susitiks gi dabartinis MRU su Neveziu, o ne Lietuvos Krepsnio Lygai komplektuotas Perlas! Viena komanda losia NKL, o isejusi i LKL susiranda daugiau remeju, pasikelia biudzeta ir stiprinasi aukstesniam lygiui, ko pasekoje gauname nebe ta pacia komanda, kuri isejo is NKL. "Tu nenorėk, kad kiekvienais metais į LKL iš NKL atėjusi komanda būtų labai stipri ir galėtų kovoti su, bet kuria komanda kaip lygūs." - tai tu isvis skaitei diskusija tarp manes ir MAULWURF? Skaitytojas sake, kad paskutines keturios LKL turi buti tokios pat pajegios kaip pirmos keturios NKL komandos, as jam aiskinu, kad taip toli grazu nera, o tu dar is trecio boksto uzi "TU NETEISUS - NENOREK, KAD TAIP BUTU!"..
2015-03-12
+6
Atsakyti
Numbah1, maulwurf tau sako tikrai visai teisingai. Tu matau pamatęs kaip nesiseka Mažeikiams iškarto susidarai labai bloga nuomonę apie NKL. O tavo nuomonė galiu pasakyt yra labai neteisinga, visų pirma reikia labiau pasidomėt ne tik rezultatais, bet ir komandos vidumi. Gal ir pats žinai, kad šiemet Mažeikiai susidūrė su finansinėmis problemomis, tai jiems ir neleido suburt stiprią komandą LKL lygai, o ir komplektacija prasidėjo labai vėlai kiek atsimenu. Jie pradžioje sezono būtų strigę ir NKL lygoje. Be to, jie sezoną pradėjo ir be savo vieno iš lyderių Remino, kuris labai daug prisidėjo prie NKL čempionų titulo ir buvo vienas iš pačių svarbiausių žaidėjų. Taip, kad aš manau Mažeikiai atėjo į LKL dar ir kur kas susilpnėja, o ir čempionais tapo per stebuklą, nes ten komandos buvo labai lygaus pajėgumo ir sėkmės faktorius daug ką lėmė. Na, bet aišku sekasi stipriausiems, niekas iš jų šio titulo neatims. Nesiruošiu aš ginti dabar Mažeikių, bet pasakyt būtų galima tikrai daug. O šiaip, pažiūrėk kiek komandų per pastarąjį laiką iš NKL perėjo į LKL ir kaip jiems sekasi. Pats matei kokia komanda buvo Prienai, kai komanda turėjo pinigų, Pieno žvaigždės. O Utena ir Alytus nesugebėjo iškovoti NKL titulo, bet į LKL pateko finansiniais keliais. Tu nenorėk, kad kiekvienais metais į LKL iš NKL atėjusi komanda būtų labai stipri ir galėtų kovoti su, bet kuria komanda kaip lygūs. Ne visoms komandos pasiseka visada surinkti didelius biudžetus, ypač dar kai nepasiseka va taip, kaip Mažeikiams. Taip, kad kai kurioms komandoms reikia daugiau laiko.
2015-03-12
-2
Atsakyti
maulwurfmantaspralaimes ir pasimatys, kad jie netempia lklką reiškia netempia? minimum 4 paskutinės komandos LKL'e turi būti lygiavertes 4 pirmaujančiom NKL'e... tokia komandų rotacija 1 in - 1 out yra puiku... aš būčiau netgi už sistemą 2 in - 2 out, bet dar matyt Lietuvos krepšinis iki to nepribrendo... ir su visa pagarba Kėdainiams, tikiuosi, kad jie šiemet išliks LKL'e


WTF, zmogau, o tai visiskai neseki, kas su Mazeikiais buvo? +tikriausiai neskaitei straipsnio apie esanti per dideli meistriskumo gap'a tarp NKL ir LKL. Tai vat, kad TURI BUTI lygiavertes bet taip toli grazu nera, NKL'as ir RKL (A) jau daugmaz tas apts lygis, bet iki LKL dar labai stipriai kazkam su visa sistema reikia padirbeti..
2015-03-12
-7
Atsakyti
mantaspralaimes ir pasimatys, kad jie netempia lkl


ką reiškia netempia? minimum 4 paskutinės komandos LKL'e turi būti lygiavertes 4 pirmaujančiom NKL'e... tokia komandų rotacija 1 in - 1 out yra puiku... aš būčiau netgi už sistemą 2 in - 2 out, bet dar matyt Lietuvos krepšinis iki to nepribrendo... ir su visa pagarba Kėdainiams, tikiuosi, kad jie šiemet išliks LKL'e
2015-03-12
+1
Atsakyti
nu na
Eik miegot zasine.
2015-03-11
-1
Atsakyti
mantas
pralaimes ir pasimatys, kad jie netempia lkl
2015-03-11
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.