Messina prieš laukiantį pusfinalį su „Barca“: „Bus pirmasis kartas, kai neprivalėsime laimėti“

2021-05-12 16:11

Milano „Armani Exchange“ vyriausiasis treneris Ettore Messina prieš artėjantį Eurolygos pusfinalį su „Barcelona“ teigia, kad jo auklėtinių neturėtų slėgti būtinybės laimėti jausmas.

„Italijoje prasidės atkrintamosios ir tuo pačiu norime būti pasirengę finalo ketvertui Kelne, – tinklalapiui „in.gr“ sakė Messina. – Toks ir yra tikslas – būti pasiruošusiems. Tai bus pirmasis kartas, kai neprivalėsime laimėti. Su „Bayern“ situacija buvo kitokia.“

Milano klubo strategas taip pat teigė, kad padidintas į atkrintamąsias patenkančių komandų skaičius galėtų būti potenciali naujovė Eurolygoje.

„Pasiekti finalo ketvertą yra labai sunku, nes į atkrintamąsias patenka 8 iš 18 komandų, o tai yra mažiau nei pusė. NBA į atkrintamąsias patenka 16 iš 30 klubų, kas yra daugiau nei pusė. Eurolyga yra vienas sunkiausių egzistuojančių turnyrų. Asmeniškai norėčiau, kad į atkrintamąsias patektų 12 iš 18 ekipų.

Vis dėlto papildomam etapui nėra datų. Galbūt pirmąjį atkrintamųjų etapą galėtų praleisti pirmos keturios komandos ir tada rengti ketvirtfinalį su 8 klubais. Mano nuomone, tai būtų tarsi prizas ir taip daug investuojantiems savininkams, tačiau grafikas yra labai komplikuotas. Ir noriu užtvirtinti, kad tai nėra siūlymas, o tik asmeniniai pasvarstymai“, – pridėjo Messina.



Komentarai:

In vino veritas
Sitas Messinos pasvarstymas yra vertas rimto apsvarstymo.
2021-05-13
-3
Atsakyti
asas
Visi supranta kad Barca net su bezdzione laimetu
2021-05-12
-4
Atsakyti
Mister_81
skamba gerai, ir Zalgiriukuj butu didesni sansai
2021-05-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.