Mačas su Lietuva Teodosičiui baigėsi ligoninėje

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ iš Belgrado (Serbija)
2019-08-11 02:04
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix

Milošas Teodosičius aikštėje praleido mažiau nei 2 minutes ir jo pasirodymas dvikovoje su Lietuva buvo baigtas. To priežastis – skausmai pėdoje.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, dar vykstant mačui Belgrade įžaidėjas buvo išvežtas į ligoninę, kur jo kojai buvo atliekami išsamesni tyrimai.

„Tikiuosi, kad tai – nieko rimto, bet negaliu sakyti, kad esu ramus. Tikrai esu susijaudinęs“, – po dvikovos sakė serbų strategas Aleksandras Džordževičius.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
13
Naudingumas
18
Atkovoti kamuoliai
6
Dvitaškiai
57%
4/7

Dėl pėdos traumos Teodosičius savo pirmajame NBA sezoną sužaidė vos 45 rungtynes. Bijoma, kad jam galėjo atsinaujinti ta pati trauma.

Pagal pirminę neoficialią informaciją, įžaidėjas nevyks į Lietuvą ir Graikiją, Akropolio turnyrą, kur serbai žais savo artimiausias draugiškas rungtynes, ir liks namie gydytis traumos.

Teodosičius nuo gruodžio mėnesio nežaidė oficialių rungtynių, kai tapo nebereikalingas Los Andželo „Clippers“ komandai. Jis vasarą sudarė sutartį su Bolonijos „Virtus“ komanda ir į treniruočių stovyklą, anot Džordževičiaus, atvyko puikios sportinės formos.

„Jam prireiks laiko pajusti žaidimą, tačiau fiziškai jis – puikiai pasiruošęs“, – penktadienį dvikovos išvakarėse sakė Džordževičius.

Serbijos rinktinė šeštadienį namie 72:68 pranoko lietuvius ir jiems tai buvo paskutinės pasiruošimo rungtynės namie. Komandos dar kartą susitiks pirmadienį Kaune.



Komentarai:

Kviečіu jus į privаtų seksо klubа - http://trim4.me/CPU
2019-08-11
-6
Atsakyti
Anonimas
vafliukas kazkoks tik isleido i ailste ir iskart paleido lempiny trajaka, nereikalingas jis tiem serbam
2019-08-11
+8
Atsakyti
djgaffer
Traumos persekioja pastaruoju metu Teo,niekaip negali sugrįžti prie savo gero žaidybinio ritmo.Rimta netektis būtų,jei negalėtų žaisti PČ.Tačiau yra dar Jovičius ir Micičius,pakeisti Teo bus kam.
2019-08-11
+3
Atsakyti
G
neveltui ir cska neeme jo. jau iki nba, rinkosi traumas, ypac paskutiniame sezone maskvoje. O kai isvyko i clippers, pasipyle dar daugiau ju. Jei teo out, serbai turi kviest nedovic.
2019-08-11
+8
Atsakyti
kunigas
Nelabai jis ir reikalingas, serbams, gali pasedet parukyt
2019-08-11
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.