Protestą Eurolygai pateikusi „Chimki“ liko nieko nepešusi

2018-05-04 13:47
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Eurolyga atsakė Maskvos srities „Chimki“ klubui, kuris buvo pateikęs protestą po ketvirtųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių su Maskvos CSKA.

„Chimki“ paprašė išsiaiškinti situaciją dėl paskutinės atakos, kurioje nebuvo įskaityti Charleso Jenkinso taškai. Išnagrinėjusi situaciją, Eurolygos vadovybė Maskvos srities klubui išsiuntė oficialų sprendimą.

„Patvirtiname, kad Tyleris Honeycuttas paprašė leidimo žengti ant parketo likus 20,7 sekundės iki rungtynių pabaigos. Kadangi prašymas nebuvo atšauktas, keitimą reiškiantis garsinis signalas nuskambėjo pirma galima proga – likus 5,1 sekundės iki ketvirčio pabaigos.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
9,9
Pataiko: 9,9
Taiklumas: 36,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Alexey Shved

Teisėjai šį signalą išgirdo ne iškarto, todėl pagrindinis rungtynių arbitras leido tęsti rungtynes, nežinodamas apie žaidėjo prašymą. Kuomet teisėjo dėmesys buvo atkreiptas, jis teisingai pasielgė sustabdydamas laiką ir pasinaudodamas video peržiūra, kad grąžintų tinkamą kiekį sekundžių, likusį iki rungtynių pabaigos. Namų komanda atsisakė suplanuoto keitimo. Siekiant išvengti tolesnių galimų vėlavimų, teisėjai nusprendė tęsti mačą keitimo neatliekant“, – rašoma Eurolygos pranešime.

Chimki“ ketvirtąsias ketvirtfinalio rungtynes savo aikštėje po pakartotinės finalinės atakos 88:89 pralaimėjo prieš Maskvos CSKA ir serijoje iki trijų pergalių buvo eliminuota 1-3.



Komentarai:

R
Geda teisejui puklui ir kitiems...puklas pastoviai pjauna gryba
2018-05-05
+4
Atsakyti
ługo
taigi dar ir akivaizdūs žingsniai cska buvo per paskutine ataka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
-10
Atsakyti
djgaffer
O ko jie tikėjosi,kad bus peržaistos rungtynės?Taigi čia EL,jie dengia savo užpakalius visais įmanomais būdais.Teisėjai matai neišgirdo,tegul nejuokina.Ilgai teko galvoti tokį pasiteisinimą,kuris vistiek skamba absurdiškai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
+3
Atsakyti
asgaf
balagas toje el vyksta, neveltui pao savininkas kelia audras. El net nesugeba prisiimti atsakomybes, kad sufeilino, savaite laiko taresi ka cia sugalvojus, kaip issivartyti ir geriausias ju issivartymas "teisejas neisgirdo", bet vistiek patys chimki kalti..
2018-05-04
-4
Atsakyti
R
Zaibys, teisejai neisgirdo :D Tai kas bl.. kaltas, kad neisgirdo?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
+4
Atsakyti
oooo
o kaip gi kitaip :)))
2018-05-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.