Weemso agentas: Žaidėjas liks Kaune iki sezono pabaigos (video)

2012-02-10 08:32
Nuotr.:
Sonny Weemsas Kaune turėtų baigti sezoną
Sonny Weemsas Kaune turėtų baigti sezoną
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Panašu, kad Sonny Weemso išvykimo istorijoje galima dėti tašką. Krepšininko agentas patvirtino, kad amerikietis Kauno „Žalgiryje“ liks iki sezono pabaigos.

„Sonny lieka „Žalgiryje“ ir negrįš į NBA šį sezoną. Jis įsipareigojęs „Žalgiriui“ ir taškas. Visi pranešimai apie jo išvykimą buvo klaidingi ir neteisingai surašyti“, – tinklalapiui „sportando.net“ teigė krepšininko agentas Rogeris Montgomery.

Tą patį po praėjusio vakaro rungtynių, kurias praleido dėl peties traumos, kartojo ir pats Weemsas.

BasketNews.lt“ žiniomis, praėjusią savaitę Weemso agentas viešėjo Kaune ir su klubo savininku diskutavo apie susiklosčiusią situaciją.

Weemsas prieš kelias dienas savo internetiniame dienoraštyje atskleidė, kad gali palikti „Žalgirį“, jei komanda nepateks į kitą etapą.

Jis pabrėžė apie savo ateitį kalbėjęs su agentu Montgomery ir „Žalgirio“ savininku Vladimiru Romanovu.

„Karštai diskutavome su savininku apie tai, kas bus, jei nepateksime į kitą etapą, bet nemanau, kad liksiu iki Lietuvos krepšinio lygos sezono pabaigos“, – rašė buvęs Toronto „Raptors“ krepšininkas.

Šias kalbas iš karto paneigė Romanovas, pareiškęs, kad Weemsas Kaune liks iki sezono pabaigos.

Rungtynių su „Barcelona“ vaizdo reportažas, Weemso komentaras:




Komentarai:

ATIsalemATINa va, subliusko Basketnews provokacijos. Liudniausia, kad purvo pylimo akcija pasiteisino, nes fanai nusvilpe Weemsa...Kokia dar tau purvo pylimo akcija? Pats Weemsas sakė, kad nori palikt Žalgirį, tai ką? Nerašyt žurnalistmas ir apsimest, kad nieko nevyksta?nesvaik, niekad jis taip nesake, istraukia zodzius is konteksto + nemokantys angliskai musu zurnalistai, va tau ir rezultatas - Weems NORI palikt Zalgiri.


Pats nesvaik, pats turbūt nemoki angliškai

Va cituoju Weemso žodžius :

"Sadly, if we don't make it, I don't know... I've been in discussions with my agent Roger Montgomery and owner Vladimir Romanov and see where the future lies. We've had strong discussions with the owner to see what can we do if we don't make it, but I don't think I will stay around for the end of the Lithuanian League. I want to keep playing with Zalgiris and make the Top 8. We'll see if I stay playing the Lithuanian League and the VTB League, which is competitive but it's not like the Euroleague. I came over here to play the Euroleague and there's no more Euroleague...

If we don't make the Top 8, I will probably go back to the NBA, but you never know. We'll know in about two weeks or so."

http://hoopshype.com/columns/weems/back-...

Kur tau čia kas traukią iš konteksto?
2012-02-10
Atsakyti
ATI
Beje pazek Zalgiris - Barsa rungtyniu reportaza, pamatysi kokia nuostabi musu zurnalistu anglu kalba.
2012-02-10
-10
Atsakyti
ATI
salemATINa va, subliusko Basketnews provokacijos. Liudniausia, kad purvo pylimo akcija pasiteisino, nes fanai nusvilpe Weemsa...Kokia dar tau purvo pylimo akcija? Pats Weemsas sakė, kad nori palikt Žalgirį, tai ką? Nerašyt žurnalistmas ir apsimest, kad nieko nevyksta?


nesvaik, niekad jis taip nesake, istraukia zodzius is konteksto + nemokantys angliskai musu zurnalistai, va tau ir rezultatas - Weems NORI palikt Zalgiri.
2012-02-10
-8
Atsakyti
ATINa va, subliusko Basketnews provokacijos. Liudniausia, kad purvo pylimo akcija pasiteisino, nes fanai nusvilpe Weemsa...


Kokia dar tau purvo pylimo akcija? Pats Weemsas sakė, kad nori palikt Žalgirį, tai ką? Nerašyt žurnalistmas ir apsimest, kad nieko nevyksta?
2012-02-10
-5
Atsakyti
repianoExspertAzooNenoredamas, bet vistiek tures atlost..Kaip ir jusu serbas per prievarta zaidzia,kai tuo tarpu norejo zaisti OLY"Experte" tu - tebūnie jis žaidžia per prievartą, bet kažkodėl geriausius rezultatus ir sportinę formą rodo nuo to laiko kai su rytu pasirašė sutartį, o Weemso tai gaila, matosi, kad buratinas jau kažką pasakęs jam, toks nusiminęs matos šneka, kad reikės čia lkl lošt..


Zinai tu jam ka sake ar ne sake,o kontraktas yra kontraktas ir ji nevalia lauzyti
2012-02-10
-5
Atsakyti
ATI
XXLMan tai juokingiausi fanai, kurie eina į Žalgirio rungtynes su LTU spalvom ir vaidina kietus.Tik parodo savo neišprusimą ir savo kolxoznikų lygy! Žalgirio spalvos yra žaliai balta, o n geltona,žalia, raudona!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


+1, man del tokiu "fanu" pikta, maisyt klubini krepsini su rinktiniu gali tik visiski idiotai, beto Zalgirio atributika nera brangi - nusipirk!
2012-02-10
+14
Atsakyti
ATI
Na va, subliusko Basketnews provokacijos. Liudniausia, kad purvo pylimo akcija pasiteisino, nes fanai nusvilpe Weemsa...
2012-02-10
+20
Atsakyti
XXL
Man tai juokingiausi fanai, kurie eina į Žalgirio rungtynes su LTU spalvom ir vaidina kietus.Tik parodo savo neišprusimą ir savo kolxoznikų lygy! Žalgirio spalvos yra žaliai balta, o n geltona,žalia, raudona!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-10
+12
Atsakyti
O dabar siek tiek logikos:

Weems - jaunas amerikietis, siektiek nepagalvojes pasidalina savo mintimis elektronineje erdveje.

Romanovas - patyres rusu verslininkas, issikviecia savo "darbuotoja ant kilimelio" pasiaiskinti.

Paminejau abieju tautybes, kad butu aiskiau is kokios prizmes abu ziuri i gyvenima ir kaip traktuoja ivykius.

Taigi, klubo savininkas iskart parodo kas cia yra virsininkas ir kad itikinamiau atrodytu pasodina zaideja ant suolo net pries vienas svarbiausiu sezono rungtymiu, kad pagalvotu ir suprastu kas vadovauja paradui. Kadangi oficialiai tokia versija negali buti pareiksta - pateikiama kitokia, ne tokia izuli. Kas vyksta toliau - patys matote: krepsininkai jau seniai zinojo kad jis nezais, nes komandos vidinej erdvej viskas aisku, tik negali iskilt i viesuma (kontrakto salygos), fanai skyla i dvi dalis - daugiau medziagos kitam "buratino pasakojimui", manau greit pasirodys vietineje spaudoje.

Kas nuo viso to labiausiai nukencia? Romanovui atrodo, kad pats krepsininkas - gavo bausme, tubut is algos atskaiciavo uz tas rungtynes, susigadino reputacija kaikuriu zmoniu akyse ir galu gale turejo suprasti kur yra jo vieta Zalgiryje.

Weems'ui greiciausiai "pa barabanu" sitie epizodai ir jis skaniai juokiasi kaip mateme rungtyniu metu. Padares klaida pasitare su agentu ir nusprende elgtis atsargiai ir zaisti pagal klubo savininko taisykles bent jau kolkas. Nuomone apie isvykima oficialiai pasikeite. Bet Zalgiris tik trumpa stotele jo karjeroje ir jis is cia isvyks anksciau ar veliau, ir apie si epizoda vargu ar pasakos savo anukams, nebent kaip anekdota.

O kas is tikruju nukencia - tai fanai, kurie plesosi del komandos, kurie nekencia Weems'o, kurie ji gina, kuriems tai nerupi ir visi kiti tikri fanai kurie reaguoja i tai kas dedasi komandoje, kas dedasi aiksteleje ir uz jos ribu. Eilini karta matome, kad kazkieno ego kenkia tiek komandos fanams tiek komandos psichologijai.

Tikiuosi viena diena sulaukti ilgamecio zalgiriecio knygos su atvirais pasakovimais apie siu laiku Zalgirio vidini gyvenima. Butu labai idomu paskaityti :)
2012-02-10
+6
Atsakyti
TO repiano
Ir kur tu jį avine matei nusiminusį? Kai su Popu bajerius skaldė? Jei žvairas esi, tai ben gal tuo viešai nesigirk, ok?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-10
+4
Atsakyti
ExspertAzooNenoredamas, bet vistiek tures atlost..Kaip ir jusu serbas per prievarta zaidzia,kai tuo tarpu norejo zaisti OLY


"Experte" tu - tebūnie jis žaidžia per prievartą, bet kažkodėl geriausius rezultatus ir sportinę formą rodo nuo to laiko kai su rytu pasirašė sutartį, o Weemso tai gaila, matosi, kad buratinas jau kažką pasakęs jam, toks nusiminęs matos šneka, kad reikės čia lkl lošt..
2012-02-10
-2
Atsakyti
gaila zmogaus tuoj permes ji i koki rudupi ir neisleis
2012-02-10
+8
Atsakyti
nk
ar ne per daug demesio sitam amerikonui, pagal komandinio zaidimo kokybe, jis nera niekuo geresnis uz Pasvalio ar Siauliu legionierius.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-10
+8
Atsakyti
Gailisi zmogelis, kad atejo zaist i zalgiri, matosi, kad jau nori kuo greiciau tept slides, bet kelia uzkirto rustusis Buratinas.. Dar savi fanai tokiais zodziais vadina savo lyderi, kad ojojoj.. Stiprybes tau Sonny su tokia komanda
2012-02-10
+2
Atsakyti
AzooNenoredamas, bet vistiek tures atlost..


Kaip ir jusu serbas per prievarta zaidzia,kai tuo tarpu norejo zaisti OLY
2012-02-10
-6
Atsakyti
Ka cia pezat neuzaugos vainausku...trauma zmogus turejo..nezaide..visas tas sudas zinaisklaidoj lrytas ir gedvilo sukeltas chaosas...
2012-02-10
+7
Atsakyti
Nenoredamas, bet vistiek tures atlost..
2012-02-10
-2
Atsakyti
Ravanelli
Po šito įvykio, šitas veikėjas gali valint namo.

Paprasčiausiai kai atėjo svarbiausių kovų metas, šitas plevėsa parodė savo tikrajį veidą. Lb džiaugiuos, kad fanai netylėjo ir nušvilpė šitą lodarių!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-10
+1
Atsakyti
MJ#23Nu kas Jus per zmones. Jeigu sake, kad liks tegu lieka. As irgi sakiau, kad tegu isvyksta, bet, kai suzinojau, kad liks, nuo to tik geriau. Lietuvoj titulu gales pasirinkt. O VTB dar gali Zalgiris i Atkrinkamases papult? ar ne? Kiek atsimenu lyg ir yra sansu.


Sansu yra ir nemazai tereik laimet likusias. Dabar Nizny Vef Zalgiris ir Samara turi po 6 pralaimejimus. O nizny dar zais ir su khimki ir su unics. Vef zais ir su Zalgiriu ir su Samara. O samara dar ir su zalgiriu ir unics. Jei unics su khimki laimes visas tai zalgiriui ir 4 pergaliu uztektu but 3 vietoj.
2012-02-10
-7
Atsakyti
Nu kas Jus per zmones. Jeigu sake, kad liks tegu lieka. As irgi sakiau, kad tegu isvyksta, bet, kai suzinojau, kad liks, nuo to tik geriau. Lietuvoj titulu gales pasirinkt. O VTB dar gali Zalgiris i Atkrinkamases papult? ar ne? Kiek atsimenu lyg ir yra sansu.
2012-02-10
+2
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.