Magico Johnsono garbei – dokumentinis filmas apie geriausius jo laikus „Lakers“ klube

2020-06-12 12:28
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Jau kitąmet, 2021-aisiais, gerbėjai turės galimybę išvysti dokumentinį filmą apie Los Andželo „Lakers“ ir krepšinio legendą Magicą Johnsoną.

Kaip praneša Brentas Langas iš „Variety“, filmas kol kas neturi nei pavadinimo, nei režisieriaus.

„Filmo kūrėjai teigia, kad jiems yra suteikta precedento neturinti prieiga prie medžiagos susijusios su Magicu, kuomet jis vedė „Lakers“ į penkis NBA čempionų titulus. Filmas remsis archyvine medžiaga ir epizodais iš geriausių Johnsono laikų.

Taip pat bus imami interviu iš paties Johnsono, jo šeimos, NBA superžvaigždžių ir verslo lyderių“, – teigė Langas.

Apie tai, jog tokia dokumentika išties bus kuriama, praeityje prasitarė ir pats Johnsonas.

„Iš pradžių mes jau matėme Michaelo Jordano „Paskutinį šokį“, tuomet turėsime dokumentiką apie Kobe Bryantą ir po to ateis mano eilė“, – dėstė Magicas.

Tiesa, dokumentika apie Bryantą dar oficialiai nėra patvirtinta, tačiau kaip pranešė ESPN, filmo kūrėjai koncentruosis į paskutinįjį 2015-2016 m. Kobės sezoną.

„Tas sezonas buvo 20-asis Kobės karjeroje vilkint geltonai violetinius marškinėlius. Filmavimo komanda turėjo išskirtinę prieigą prie Kobės, itin panašiai, kaip tai buvo „Paskutiniame šokyje“.

Filmavimo komanda netgi išplėtė savo grupę, o paskutiniosiose rungtynėse, kai Bryantas pelnė 60 taškų, buvo net 6 Kobę stebėjusios kameros“, – rašė Baxteris Holmesas.

Johnsonas per savo karjerą iškovojo 5 NBA titulus ir 1992-aisiais triumfavo Barselonos olimpinėse žaidynėse. Baigęs karjerą Magicas įkūrė „Magic Johnson Enterprises“ kompaniją, kurios vertė šiuo metu siekia daugmaž 1 mlrd. JAV dolerių.



Komentarai:

Man
jis ir yra geriausias
2020-06-14
Atsakyti
Anonimas
Dabar jau Magic bus geriausias
2020-06-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.