Po netaiklaus Jasikevičiaus šūvio „Barcelona“ atsidūrė ant pavojingos ribos (video, statistika)

2013-04-16 23:53
Nuotr.:

„Barcelona“ turės griebtis šiaudo
„Barcelona“ turės griebtis šiaudo
Nuotr. AFP-Scanpix
Geriausią rezultatą Eurolygos „Top 16“ etape pademonstravusi „Barcelona“ komanda atsidūrė ant prarajos ribos. Šarūnas Jasikevičius antrą kartą šioje serijoje galėjo išplėšti pergalę, bet jo metimas buvo netikslus.

Katalonijos ekipa ketvirtfinalio rungtynėse išvykoje 63:65 (10:20, 19:18, 22:12, 12:15) turėjo pripažinti Atėnų „Panathinaikos“ klubo pranašumą ir serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo 2-1.

Po Dimitrio Diamantidžio tritaškio likus žaisti minutę „Panathinaikos“ įgijo minimalų pranašumą (64:63). Kitoje atakoje Ante Tomičius išprovokavo pražangą, tačiau sugebėjo pramesti abi baudas.

Dar vieną progą svečiams suteikė Stephane'as Lasme, kuris prarado kamuolį. Iniciatyvos lemiamu metu nusprendė imtis rezultatyviausias rungtynių žaidėjas Juanas Carlosas Navarro. Jo bandymas pelnyti taškus buvo blokuotas. Visgi kamuolys liko „Barcelona“ rankose.

Po minutės pertraukėlės į aikštelę žengė Jasikevičius. Būtent 37 metų veteranas turėjo galimybę išplėšti pergalę, bet lietuvio metimas tikslo nepasiekė. Iki tol įžaidėjas buvo pataikęs penkis metimus iš šešių bandymų.

C.J. Wallace'as akimirksniu prasižengė prieš Jamesą Gistą. Amerikietis pataikė tik vieną baudą, tačiau net tai neišgelbėjo ispanų, kadangi Navarro tolimas šūvis vos lietė lanką.

Pergalingą metimą Jasikevičius turėjo galimybę pataikyti ir antrajame serijos mače, kuomet likus 9 sekundėms „Barcelona“ turėjo minimalų deficitą – 65:66, tačiau jo metimas taip pat skriejo pro šalį.

Jonas Mačiulis nugalėtojams per 21 minutę pelnė 5 taškus (1/1 dvitaškio, 1/3 tritaškių), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 1 pražangą, 1 sykį suklydo, 3 kartus prasižengė bei surinko 5 naudingumo balus.

Jasikevičius aikštelėje praleido 24 minutes, surinko 13 taškų (2/3 dvitaškių, 3/4 tritaškių), išprovokavo 2 pražangas, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, perėmė 1 kamuolį, 3 kartus suklydo, 2 sykius prasižengė bei surinko 10 naudingumo balų.

Tai buvo antras „Barcelona“ pralaimėjimas iš eilės po trylikos pergalių serijos.

„Panathinaikos“: Michaelas Bramošas 14, Dimitris Diamantidis 12, Stephane'as Lasme 11 (8 atk. kam.), Jamesas Gistas 9 ... Jonas Mačiulis 5.

„Barcelona“: Juanas Carlosas Navarro 17, Šarūnas Jasikevičius 13, Ante Tomičius 12 (6/6 dvit., 9 atk. kam.), Erazemas Lorbekas 8.

Ketvirtasis tarpusavio susitikimas ketvirtadienį (04.18) įvyks taip pat Atėnuose.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Komentarai:

klm
X..ia tas jusu saras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-17
+9
Atsakyti
djgaffer
PAO tikrai stebina.Iš gerosios pusės.Buvo galima tikėtis tokios kovos,bet kad Atėnai viena koja final4 bus,tai čia staigmena.O Barca į sezono pabaigą visai smigo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-17
-6
Atsakyti
Žiūrint į Pao žaidimą susidaro įspūdis, jog čia komanda, kuri gali pakartot praeito sezono OLY rezultatą. komanda puikiai sukomplektuota, fanai nuostabūs, treneris geras, gynyba puiki. Žodžiu komanda atrodo labai patraukliai ir tikrai nesimato kad kažkaip ryškiai būtų jų biudžetas sumažėjas. Sėkmės Pao ir aišku Jonui, o Barcelona be Michealo visai kita komanda, ko turbūt ir buvo galima tikėtis.
2013-04-17
-7
Atsakyti
kramtyk ka sneki
obrigado duchas
2013-04-17
-8
Atsakyti
djgaffer to obrigado
Klausyk pedike,negi pats nematai,kad žiauriai nusišneki?Nesidaryk gėdos ir nerašinėk nesąmonių,nes niekam tu neįdomus,kaip ir tie lopai,kurie apie kažkokius papirkimus kalba.Visiški loxai,nežino kaip pastūmt Žalgirio,tai jau bet ką šneka.Paskutinis degradų pasispardymas.:-):-)Juokdariai rytfaniai.:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-17
+12
Atsakyti
padekit
mazokai zalgirio 'fanu' sioi temoi, reiktu juos pakviest, kad issiaiskintu kas cia ka papirko. labai jau ytartinos varzybos.
2013-04-17
+3
Atsakyti
Apie Shara kalba todel, kai tai paskutinis paruostas metimas buvo, nors ir is eigos, nors ir atsilolus, bet laisvas mete, o tos nesamones kuria gimde navaro net metimu pavadint negalima, greiciau prazangos imitavimu.
2013-04-17
+10
Atsakyti
Anonimas
Sakau, čia įdomiausia serija eurolygoj šiuo metu
2013-04-17
+5
Atsakyti
Vad
Ka reiškia kai komandoj yra geras įžaidėjas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-17
-28
Atsakyti
Bežiūrint atrodė lyg Šaras senąjai Atėnų komandai žaisdamas "šnabždėjo" ar sufleravo ".. žaiskit, žaiskit, čia dar nieks nebaigta" kai po kelių Barcos trajakų tarp kurių vienas ir Šaro, atrodė, kad Athenus paliks už borto. Jokiu būdu nesakau, kad Šaras bandė gelbėt Panathinaikos, nes tai sakyti būtų kvaila, bet tie keli jo pasai.. pvz Wallace'ui.. Galbūt tik pasirodė :) Taip pat labai gražu buvo kai įmetęs Šaras nesidžiaugė nei kiek po trajako, visgi rodoma pagarba ir tai, kad jis senos komandos neužmirso. Bus įdomu pamatyti kitą mačą, reiks stebėti teisėjavimą, nes galvoju ar teisėjai nemėgins Katalonų traukt, visgi namie žais. Palaikau Graikus, ir manau kad Diamantidis išviso nesveikas ir ištemps Panathinaikos toliau !! Sėkmės ir Mačiuliui !
2013-04-17
-38
Atsakyti
asd
Avinai bl, po kokio Saro netaiklaus suvio dar
2013-04-17
-7
Atsakyti
Lauris
Visi jum nx papirkti... Lopai kažkokie.
2013-04-17
-24
Atsakyti
Zurnalistai isplauke klaidina zmones nemaciusiu rungtyniu.. prie ko cia saras?? jis gerai suloze!! turetu but po gero jasikeviciaus zaidimo praloze..:) ir navvaro belekaip gala susiko meta nesamone paso nedave..dar pykti laikot ar ka ant saro nes zinom jo poziuri i lt zurnalistus kiaurumo isikunijimus.
2013-04-17
+1
Atsakyti
erikas
Gerai Saras suzaide ir ne jis paskutini metima pramete o Navaro,,gaila aisku kad pralaimejo,,bet viskas bus ok
2013-04-17
+15
Atsakyti
SamokslasPao papirko Sara. Juk jis buves Panathinaikos zaidejas, ir, manau, kad vis dar jiems neabejingas. Bertomeu reikia atlikt tyrima, ir diskvalifikuoti Pao. Turbut ir Barca reikia diskvalifikuoti, manau kad cia visa komanda pardave rungtynes, ne tik Saras. Uzteks ir triju komandu finalo ketverte. O barcos fanams reikia paskandinti abonentus Vidurzemio juroj, ir nebevaikscioti i rungtynes.


kliedesiai
2013-04-17
-1
Atsakyti
savas
Be tai kiek nesamoniu cia prirasyta, net ziauru. Jei norit nesamones rasinet eikit y savo Facebukus ir ten reiskites, nes per visas nesamones sunku normalius komentarus rasti.
2013-04-17
-11
Atsakyti
sdf
O dieveGerai,kad zalgrybiai net nepateko i top8 cia jiems pize butu buve nuo tos barcos ir butu gadine vaizda,o cia nors visas rungtynes stebejau,va cia tai tikras macas,ir tikro finalo rungtynes,manau jau tokiu lygi top4 nebus,nebent cska vs panathinaicos dar dar gal bus,o jai butu zalfaniai iseje,tai cia juos ta barca pro visus galus butu dare...Mldc jonai sekmes jums toliau kovojant...


jau tik nejuokink rytfani
2013-04-17
-4
Atsakyti
O dieve
Gerai,kad zalgrybiai net nepateko i top8 cia jiems pize butu buve nuo tos barcos ir butu gadine vaizda,o cia nors visas rungtynes stebejau,va cia tai tikras macas,ir tikro finalo rungtynes,manau jau tokiu lygi top4 nebus,nebent cska vs panathinaicos dar dar gal bus,o jai butu zalfaniai iseje,tai cia juos ta barca pro visus galus butu dare...Mldc jonai sekmes jums toliau kovojant...
2013-04-17
-17
Atsakyti
sdf
obrigadoOn the FireobrigadoOn the FireSaras yra auksciausios klases zaidejas. apie ji arba gerai arba nieko ypac tiems kurie nemate rungtyniuRašyt išmok, pienburni. O grajus aiškiai papirktas buvo. Purlys su TOP-SPORT jau valdo ne tik Lietuvą, bet ir visą europą. TIE-SOS !jei nenaudoju lt raidziu nereiskia kad rasyt nemoku vaike eik i mokykla geriau cia nesamoniu nerasinejas per visas temasApie tokį dalyką kaip skyryba girdėjai, briedi? Dar kitus vaikais vadina, mokyklinuku būdamas :)) Ten kauno bažnytkaimi visi tokie smegenim atmuštom ar visi adaptuoti čia tik bnewse susirinkę, niekaip nesuprantu?


o tu nori pasakyt kad pilnametis esi? jei tu pilnametis ir po kiekviena tema tokias nesamones rasai tai man gaila taves ...
2013-04-17
-7
Atsakyti
On the FireobrigadoOn the FireSaras yra auksciausios klases zaidejas. apie ji arba gerai arba nieko ypac tiems kurie nemate rungtyniuRašyt išmok, pienburni. O grajus aiškiai papirktas buvo. Purlys su TOP-SPORT jau valdo ne tik Lietuvą, bet ir visą europą. TIE-SOS !jei nenaudoju lt raidziu nereiskia kad rasyt nemoku vaike eik i mokykla geriau cia nesamoniu nerasinejas per visas temas


Apie tokį dalyką kaip skyryba girdėjai, briedi? Dar kitus vaikais vadina, mokyklinuku būdamas :)) Ten kauno bažnytkaimi visi tokie smegenim atmuštom ar visi adaptuoti čia tik bnewse susirinkę, niekaip nesuprantu?
2013-04-17
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 56

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.