Jauniausiasis Šeškus prisijungė prie brolio ir tėvo Prienuose

2015-12-28 16:34
Nuotr.: Fotodiena.lt/D.Pipas
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas

Edvinas Šeškus keliasi į Prienų-Birštono „Vytautą“ – komandą, kurią treniruoja jo tėvas Virginijus Šeškus, o žaidžia vyresnysis brolis Domantas, skelbia „lrytas.lt“.

Skelbiama, kad Vilniaus „Lietuvos rytas“, turėjęs sutartį su jaunuoju Šeškumi, abipusiu susitarimu ją nutraukė. Kontraktas nutrauktas ir su Augustinu Jankaičiu.

Šie du krepšininkai, įtariama, įsivėlė į lažybų skandalą Raseinių „Rasų“ komandoje ir dėl to buvo iš šios ekipos pašalinti.

Nacionalinė krepšinio lyga (NKL) praėjusią savaitę paskelbė visam sezonui diskvalifikuojanti du „Rasų“ žaidėjus, tačiau neatskleidė jų pavardžių. Spėjama, kad tai yra Šeškus ir Jankaitis.

Šie du krepšininkai NKL buvo savo komandos lyderiai. Šeškus per rungtynes pelnydavo po 14,4 taško, o Jankaitis – po 13,6 taško.

„Vytauto“ komanda pastaruoju metu yra duobėje – ji pralaimėjo ketverias iš eilės LKL rungtynes.

Tiesa, kol kas LKL neskuba registruoti naujo Prienų komandos žaidėjo. Lygos vadovai laukia žinių iš NKL.

„Kreipsimės į NKL norėdami išgirsti paaiškinimą, kodėl Edvinas Šeškus buvo diskvalifikuotas iš turnyro. Tik tada bus priimtas sprendimas, ar registruoti jį čempionate“, – tinklalapiui „krepsinis.lt“ sakė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.



Komentarai:

Trojus
NUOMONĖ: švogerių, kaimo šviesuolių ir,,krepšininkų" kraštas... Tik kvapelis nekoks....
2015-12-29
-2
Atsakyti
Rondo
uzveise seskyna vytaute
2015-12-28
+4
Atsakyti
Manau
Sitas tai gerai, dar gali kazkas is jo isaugti, bet jo brolis rudis tai ziaurus, jam tik RKL zaist.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-28
Atsakyti
Anonimas
Pagaliau priėnai surinko BIG 3 , saugokitės varžovai
2015-12-28
+7
Atsakyti
wPrienų šeškai


Jie dar parodys varžovams kur blezdingos žiemavoja.
2015-12-28
+11
Atsakyti
asusidaro toks vaizdas, kad musu krepsinio vadai bijo atvirai ir garsiai kalbeti apie siuos nemalonius dalykus, matomai nenori ivaizdzio susigadinti pries kitas salis, bet tyledami jie sios problemos neisspres niekada.


O ar yra įrodymų, kad šitie vaikinai lažinosi, kad praloš rungtynes ir jas pralošė specialiai?

Nėra ir būti negali.

Nes čia yra komandinė šaka, kur vienas ar net du žaidėjai iš dvylikos visiškai nieko nelemia: treneris bet kada, jei matys, kad blogai žaidžia, juos pakeis GARANTUOTAI.

Na, nebent jis pats yra toj šaikoj? :)

Bet kodėl tada jis ant tų vaikinų pyksta? :)
2015-12-28
+18
Atsakyti
Teisutis
Visi kalba apie tas lazybas ir t.t. Abu jauni krepsininkai ir tikrai nerizikuotu savo karjeromis del lazybu kazkokiu. Cia "Rasai" prigalvojo nesamoniu. Kaip taip galima isvis sakyt? Tik Lietuvoj gadinamos jaunu krepsininku karjeros tikriausiai. Kaip jie gali taip sakyt be jokiu irodymu? Nesvarbu ar tevas treneris ar ne, jis ne del to prieme sunu i komanda, o del to kad jis buvo neteisingai apkaltintas. Galetu kartu it Augustinas eit i Prienu komanda. Abu talentingi zaidejai. O tie kurie sako kad is ju nieko gero neiseis :) nepavydekit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-28
+3
Atsakyti
djgaffer
Buvusios traumos ir laikymas LKL'e ant suolo pristabdė Šeškaus tobulėjimą.O kalbant dėl tų lažybų ir jo dalyvavimo LKL'e,tai straipsnyje parašyta,kad Brazauskas kreipsis į NKL ir tik kai sužinos,dėl ko Edvinas diskvalifikuotas,tada ir spręs,ar gali jis žaisti Prienuose,ar ne.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-28
+2
Atsakyti
a
susidaro toks vaizdas, kad musu krepsinio vadai bijo atvirai ir garsiai kalbeti apie siuos nemalonius dalykus, matomai nenori ivaizdzio susigadinti pries kitas salis, bet tyledami jie sios problemos neisspres niekada. Kaip gali zaidejas, kuris del itariamu lazybomis buvo pasalintas is zemesnes lygos, pereiti i auksciausia salies lyga? Casino-LKL?
2015-12-28
-2
Atsakyti
w
Prienų šeškai
2015-12-28
+2
Atsakyti
Anonimas
kol šeškus dirbs priėnuose, sunūs nepražus, visada turės darbo
2015-12-28
+4
Atsakyti
jooo
ranga
2015-12-28
+4
Atsakyti
frb
dziugu kad rytas jo atsikarte,nebus is jo krepsininko,neturi nei metimo nei suolio nei greicio,tiesiog greiciau subrendo ir fizine jega turejo pranasuma pries bedraamzius,bet su metais ji visi bendraamziai lenks kaip stovinti
2015-12-28
+3
Atsakyti
WoW
Vakar over'is vs Dzukija paejo, tai snd jau yra pinigu Seskaus algai...
2015-12-28
Atsakyti
nigga
kazkoks absurdas - vienoje lygoje diskvalifikavo, nieko tokio, kitoj los... Gi turetu cia LKF bendrai kazkakip apjungt viska, dabar pasityciojimas is diskvalifikacijos.
2015-12-28
-3
Atsakyti
Anonimas
Osva52Čia Rasai pradėjo šita varke, prie ko čia tas Rytas, idiote. Neturi prie ko prisipist


Kaip tai prie ko? Juk kai kurių ufonautų nuomone Rytas kaltas dėl neramumų Ukrainoje, dėl ISIS iškilimo Sirijoje, o dar ir kolūkius sugriovė (!)
2015-12-28
-1
Atsakyti
smirdalas
Bus bezdaliu komanda smirdes ilgai, seskai
2015-12-28
+1
Atsakyti
Šitas rimčiausiai iš visos šeimos atrodo.
2015-12-28
+5
Atsakyti
Šitas
Šeškus tikrai vilčių keliantis. Tai ne tas ryžas netikėlis sūnus per Kalėdas angliukų gaunantis, kad tėvui gėdos mažiau būtų. Idealus pastiprinimas ir rinks jis čia nemažiau nei NKL'e. O tą tėvo gėdą ryžaspalvį mest lauk į kokią marijampolės arvi moterų krepšinio komandą.
2015-12-28
+1
Atsakyti
Gia_soupapušino per žiniasklaidą Lrytas apie įtarimus lažybomis, paspaudė normaliai - nusitraukė vaikis pats sutartį kurią nutraukt rytui matyt nelabai finansiškai apsimokėjo ir tiek žinių.Nei ten buvo kažkas su tom lažybom nei ką.Vienu žodžiu eilinė varkė.


Čia Rasai pradėjo šita varke, prie ko čia tas Rytas, idiote. Neturi prie ko prisipist
2015-12-28
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 22

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.