Antanas Sireika: „Alijevas sužaidė puikias rungtynes“

2015-11-08 20:09

Trečiajame kėlinyje sėkmingiau už Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus rungtyniavę Utenos „Juventus“ žaidėjai atitrūko ir laimėjo Aukštaitijos derbį. Po rungtynių „Juventus“ strategas Antanas Sireika teigė, jog ilgosios pertraukos metu buvo padarytos tinkamos išvados, ir gyrė arti dvigubo dublio buvusį Rolandą Alijevą.

„Per pertrauką kalbėjomės, jog turime aktyviau gintis. Jermaine'as Love'as ir Brandonas Woodas yra tie krepšininkai, kurie nelabai atlieka perdavimus. Jie daugiau žaidžia individualiai, tačiau jų antrajame kėlinyje nepavyko sustabdyti taip, kaip buvome susitarę. Po pertraukos sakėme, kad turime rizikuoti, kažką palikti laisvesnį, tačiau sustabdyti juos. 

Kai sustabdėme juos, tada ir rezultatas pradėjo suktis į mūsų pusę. Rolandas Alijevas sužaidė vienas sėkmingiausių rungtynių. Solidžiai vadovavo, gerai gynėsi, o prie jo pasijungė ir kiti vyrai.

Egidijų Dimšą, pirmiausia, norėčiau pagirti už gynybą. Kad jis pelnė daug taškų, tai dalis jų priklauso Alijevui, kuris atliko puikius perdavimus. Kaip ir sakiau, Rolandas sužaidė puikias rungtynes“, – kalbėjo Sireika.

Tuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ vairininkas Gintaras Kadžiulis neslėpė apmaudo ir sunkiai galėjo pakomentuoti įvykius trečiajame kėlinyje, kuris buvo lūžis šiame susitikime.

„Visiškai nepavykusios rungtynės. Klydome lygiose vietose, prametėme metimus iš po krepšio. Sunku patikėti. Artūras Valeika greitai prisirinko pražangų, tad turėjome išleisti Juricą Žužą ir Iličių, kurie visiškai nespėdavo pagal Alijevą ir turėjome problemų. 

Nevisiškai taisyklingai buvo daroma gynyboje taip, kaip buvo susitarta gintis prieš Alijevą. To neišpildė tiek Mile'as Iličius, tiek Žuža. Tačiau vis tiek sugebėjome išlikti rungtynėse iki trečiojo kėlinio, kuris yra nepaaiškinamas“, – komentavo Kadžiulis.

Išsamesnis Antano Sireikos komentaras:

Išsamesnis Gintaro Kadžiulio komentaras:



Komentarai:

Sireika nupušo
Sireika, matosi, visai nukvako. Tai apsiskelbė radęs naują Macijauską Buterfildo asmenyje, nors tas net nepanašus į Macijauską (eilinis legionierius ir tiek). Dabar Alijevą kelia į padanges, nors pažiūrėjus į jo rungtynių statistiką, nieko ypatingo.
2015-11-09
-2
Atsakyti
Alijevas > Aurimas
Taip,aš naujas šaras.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-08
Atsakyti
Alijevas - Naujasis Šaras?
2015-11-08
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.