„Neptūnas“ išsaugojo Osvaldą Olisevičių

2019-06-21 09:50
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūnas“ rikiuoja pajėgas artėjančiam sezonui bei dar metams pratęsė bendradarbiavimą su 26-erių metų 200 cm ūgio puolėju Osvaldu Olisevičiumi.

„Osvaldas praėjusiame sezone savo darbo etika ir žaidimu užsitarnavo trenerių pasitikėjimą, kuriuo puikiai pasinaudojo bei įrodė, kad gali rungtyniauti šiame lygyje. Norėjome ir stengėmės jį išlaikyti komandoje“, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

„Sprendimas likti nebuvo sudėtingas, – sakė Olisevičius. – Man patiko organizacija ir patiko Klaipėdos miestas. Praėjusį sezoną pasiekėme savo tikslus, o aš norėjau likti dar sezonui. Esu patenkintas savo pasirinkimu.“

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
8,4
Pataiko: 8,4
Taiklumas: 37,8%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Tomas Delininkaitis

Pirmąjį sezoną uostamiestyje žaidęs Olisevičius stipriai prisidėjo prie to, kad „Neptūnas“ antrus metus iš eilės pasidabintų „Betsafe–LKL“ bronzos apdovanojimais.

Šalies pirmenybėse puolėjas sužaidė 44 mačus, ant parketo vidutiniškai praleisdavo po beveik 20 minučių, pelnydavo po 9 taškus, atkovodavo po 3,7 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9,1 naudingumo balo.

Čempionų lygoje aukštaūgis fiksavo panašią statistiką – per 21,6 minutės pelnydavo po 8,8 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio bei fiksuodavo 8,3 naudingumo balų.

Sutartis su „Neptūnu“ artėjančiam sezonui dar turi Paulius Dambrauskas, Tadas Pažėra ir Aidas Einikis. Komandai vadovaus treneris Tomas Rinkevičius.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-4
Atsakyti
kunigas
Geriau galvoja apie delininkaiti gailiu ir masiuli
2019-06-21
+6
Atsakyti
.....
Manau, kad geras tiek žaidėjo, tiek Neptūno spendimas. Gal tik Osvaldui artėjantį sezoną geriau seksis tritaškius pataikyti. Tikiuosi, kad Žalgiris dar sezonui ir G.Masiulį paliks Neptūnui.
2019-06-21
+7
Atsakyti
asas
Issaugojo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nkle tokiu vyruku kas antras truputi skauteliai padirbekit labiau :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2019-06-21
-8
Atsakyti
T.Vanagui
..tai gavo jis tuos prognozuotus 50 štukų? Ar kiek?
2019-06-21
-5
Atsakyti
eflow
Žinant Neptūno finansines galimybes, tai gan gerai, kad Olisivičių išlaikė, nors ir pats žaidėjas vargu ar į aukštesnį lygį būtų galėjęs kilti.. Olisevičius man patinka, žmogus matosi, kad dirba atsakingai, nekelia bangų, viskas su juo gerai, tik galėtų būti kiek stabilesnis, nes vienose rungtynėse sužaidžia gerai, kitose - nekaip. Tikiuosi per vasarą žaidėjas padirbės individualiai.
2019-06-21
+20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.