Ivanovičius: „Nusipelnėme laimėti dėl 40 minučių žaidimo gynyboje“

2021-01-30 11:04

Vitorijos „Baskonia“ vyriausiasis treneris Duško Ivanovičius po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ pažymėjo savo auklėtinių gynybą bei tikėjimą savo galimybėmis.

Ispanijos ekipa antrose dvigubos Eurolygos savaitės rungtynėse namuose žalgiriečius įveikė 81:68. Kauniečiai šį sezoną Eurolygoje renka po 79 taškus, tačiau šįsyk sukrapštė 11 taškų mažiau ir suklydo 20 kartų.

„Manau, kad nusipelnėme pergalės. Mano žaidėjai to nusipelnė, kadangi tikrai visas 40 minučių gerai rungtyniavo gynyboje, – po pergalės sakė Ivanovičius. – Tai buvo šių rungtynių raktas į pergalę. Šiandien svarbiausia buvo tikėti, kad mes galime laimėti, kadangi tuomet, kai netikėjome savimi ir nežaidėme agresyviai, pralaimėjome daug rungtynių. Šiandien pridarėme klaidų, bet visada tikėjome, jog galime laimėti.

Fotogalerija

Mums dar liko daug rungtynių. Iki paskutinių akimirkų kovosime dėl vietos tarp aštuonių geriausių komandų. Aš to tikiuosi ir tikiu tuo, jeigu tik ir toliau taip žaisime, o krepšininkai taip pat tuo tikės.“

„Baskonia“ Eurolygoje per 23 rungtynes laimėjo 10 kartų ir užima 13 vietą. Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujama ekipa nuo aštuntosios pozicijos atsilieka trimis laimėjimais.

Tado Sedekerskio komentaras po rungtynių:

Martino Schillerio komentaras po rungtynių:



Komentarai:

butu rytas pakroves siems kraus ir zalgiriui rytas prognuozuoju ateinanciuose runktyne ryto pergale 8 tasku skirtumu jusu gerbiamas Grafas
2021-01-30
-4
Atsakyti
Man tikrai įdomu kiek jam negėda. Prieš jo komanda pirmoje pusėje vien nesušvilpė gal 20 pražangų, 15 žingsnių ir jis dar drįsta aiškint kažką apie gynyba? Jo žaidėjai galėjo daryt ką norėjo (net šokt ant kito žaidėjo nugaros visu kūnu) ir teisėjam vapse dzin. Kokia gynyba?
2021-01-30
Atsakyti
Žalgiris
Na tikrai ne 40min, jis tegul baigia nusišnekėti. Beveik visą pirmą kėlinį buvo kiauri, tik nuo antro sustatė gynybą.
2021-01-30
-1
Atsakyti
Gynyba?
Jis rimtai 40 minuciu? Kiauri tie ispanai buvo
2021-01-30
+6
Atsakyti
Anonimas
Siaip biski ir teisejai patempe, bet Zalgiris galejo ir daug geriau atrodyt. Baskonia turi pasiteisinima pralosus, kadangi ACB lygoje aria sunkiai. O vat Zalgiriui apart Eurolygos ner ka veikt, panasiai kaip Oly, Maccabi, kur arba visai nedalyvauja vietiniuose frontuose, arba ta vietine lyga yra per lengva.
2021-01-30
+2
Atsakyti
Ka cia kliedi sitas siaubo filmu herojus? Kokia dar gynyba? Zalgiris visas varzybas pats sau i kojas saude, kamuolius lygioj vietoj pamete. Basku gynyba buvo kiaura, ir visiskai to neatspindi Zalgirio imesti taskai. Kiek laisvu metimu buvo ismesta ir nepataikyta, kai tuo tarpu baskai sumete visas nesamones, kurios niekada siaip neikrenta :) Nupušes senis visai išprotejo. Nepateksit i ta top8, nebesvajokit, pasiseke viena karta ir uzteks.
2021-01-30
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.