„Žalgiris“ atsisveikina su Mantu Kalniečiu

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2016-01-21 22:10
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Mantas Kalnietis penktadienį sužais paskutines rungtynes Kauno „Žalgirio“ sudėtyje ir po jų išvyks į Milano „Emporio Armani“ klubą, kuriame baigs sezoną. Tokią tinklalapio „BasketNews.lt“ turimą informaciją patvirtino keli šaltiniai.

Milano klubas Kalniečiu domėjosi dar gruodžio viduryje, tačiau tada derybos įstrigo.

Dabar „Žalgiris“, „BasketNews.lt“ žiniomis, už Kalnietį gaus 250 tūkst. eurų išpirką, o paties krepšininko atlyginimas Milane taip pat bus aukštesnis. Kaune įžaidėjo metinis atlyginimas, neoficialiais duomenimis, siekė 400 tūkst. eurų.

Kalnietis su „Emporio Armani“ susitarė dėl 1,5 metų kontrakto. „BasketNews.lt“ žiniomis, įžaidėjas per sezoną uždirbs apie 600 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ iki Eurolygos „Top 16“ pirmojo rato pabaigos (vasario vidurio) negalės registruoti naujo žaidėjo, todėl versis esamais – įžaidėjo pozicijoje daugiau rungtyniaus Olivier Hanlanas, didesnė atsakomybė teks ir Lukui Lekavičiui.

Debiutuoti naujoje komandoje Kalnietis galės jau kitą savaitę – antradienį „Emporio Armani“ Klaipėdoje Europos taurės rungtynes žais su Klaipėdos „Neptūnu“.

Kalnietis šį sezoną Eurolygoje sužaidė 13 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelno po 7,2 taško ir atlieka po 4,1 rezultatyvaus perdavimo. Jis dvitaškius meta 39,6 proc. taiklumu, o tritaškius – 30,6 proc.

„Emporio Armani“, kurios treneriu dirba Jasminas Repeša, Europos taurės J grupėje žengia antroje vietoje (2-1).



Komentarai:

AnonimiškasAnonimasEurolygoje jau senai negalima registruoti naujų žaidėjų. Jei pirks, tai tik lkl'ui ir galbūt kitiems metams.


Dar vienas svaiglys.. pasiskaityk eurolygos taisykles
2016-01-22
-6
Atsakyti
KaravanasNa, mano nuomone, kad Žalgiris išlošė parduodamas Kalnietį, nes: 1) Kalnietis šį sezoną daugiau komandą skandino negu gelbėjo.Žaidimo skaitymas neblogas pas Kalnietį, bet plytų mėtimas ir kiaura gynyba priešininkams tik palengvindavo darbą tiek puolime, tiek gynyboje.TOKS KAIP KALNIETIS TURI BĖGTI, o nevykdyti gimdymą, o Armani tokį žaidimą ir propoguoja. Kiek esu pastebėjęs, tai Kalnietis gerai žaidžia su aukštesnio meistriškumo komandom, kai ant jo žaidimas nėra statomas, jis tada gali būti labai naudingas. Vien ką parodo, kad Lokomotyve kai žaidė Eurolygole rinko 10 taškų per rungtynes, o Žalgiryje tokio vidurkio gyvenime neturėjęs. Tai reiškia, kad Kalnietis būdamas 3-4 opcija puolime būna LABAI naudingas, negu kai būtų 1-2 opcija.2) Tai išpirka ir Kalniečio likęs atlyginimas. Iš šių algų turbūt išeis abu labai geri žaidėjai (centras ir įžaidėjas) ir juos jau reikia dabar pirkti, kad LKL'e galėtų kojas apšilti prieš Eurolygos antrą ratą.Jei į dabar truputį nukrypsiu nuo temos. Man juokinga, kai skaitau komentarus ir stebiuosi kiek žmonių yra su lūzeriu mentalitetu: esu pastebėjęs, tiek iš Ryto, tiek iš Žalgirio fanų. Kodėl? Va sakot, kad va jau reikia laidoti sezoną, nors pvz Eurolygos pirmas ratas tik dar įpusės. Pažiūrėkit į Žalgirio grupės lentelę.Daugiausiai kol kas yra DVI PERGALĖS, veikiausiai, dar trečią pergalę iškovos Khimki arba Brose Basket. Tai tų šansų yra! Žalgiris po 4 turo gali atsilikti 1 pergale nuo 4 vietos! Kur jūs matot laidojimą? Aš tikiu, kad Jasikevičius dar nustebins ir parodys kaip žaisti turi komanda, visi šansai yra. Iš vis Žalgiris vienas rungtynes namie sužaidė, o dar 6 liko. Gal ir esu naivus, bet kol kas supraskit, kad jokių laidojimų nei minties. O šnekėti, kad nereikia tai iš viso, lūzerių metalitetas ir nereikia svaigti apie skolas ir bla bla. Tikrai su tokia suma proceso metais nepatrumpins ir reikia nepamiršti, kad ir žiūrovai nori matyti PERGALIŲ, o ne KOVOS. Kovos galima matyti kai kitos komandos žaidžia, o Žalgirio fanams reikia pergalių, dėl to pastiprinimas yra PRIVALOMAS.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Eurolygoje jau senai negalima registruoti naujų žaidėjų. Jei pirks, tai tik lkl'ui ir galbūt kitiems metams.
2016-01-22
+3
Atsakyti
Na, mano nuomone, kad Žalgiris išlošė parduodamas Kalnietį, nes: 1) Kalnietis šį sezoną daugiau komandą skandino negu gelbėjo.Žaidimo skaitymas neblogas pas Kalnietį, bet plytų mėtimas ir kiaura gynyba priešininkams tik palengvindavo darbą tiek puolime, tiek gynyboje.TOKS KAIP KALNIETIS TURI BĖGTI, o nevykdyti gimdymą, o Armani tokį žaidimą ir propoguoja. Kiek esu pastebėjęs, tai Kalnietis gerai žaidžia su aukštesnio meistriškumo komandom, kai ant jo žaidimas nėra statomas, jis tada gali būti labai naudingas. Vien ką parodo, kad Lokomotyve kai žaidė Eurolygole rinko 10 taškų per rungtynes, o Žalgiryje tokio vidurkio gyvenime neturėjęs. Tai reiškia, kad Kalnietis būdamas 3-4 opcija puolime būna LABAI naudingas, negu kai būtų 1-2 opcija.

2) Tai išpirka ir Kalniečio likęs atlyginimas. Iš šių algų turbūt išeis abu labai geri žaidėjai (centras ir įžaidėjas) ir juos jau reikia dabar pirkti, kad LKL'e galėtų kojas apšilti prieš Eurolygos antrą ratą.

Jei į dabar truputį nukrypsiu nuo temos. Man juokinga, kai skaitau komentarus ir stebiuosi kiek žmonių yra su lūzeriu mentalitetu: esu pastebėjęs, tiek iš Ryto, tiek iš Žalgirio fanų. Kodėl? Va sakot, kad va jau reikia laidoti sezoną, nors pvz Eurolygos pirmas ratas tik dar įpusės. Pažiūrėkit į Žalgirio grupės lentelę.Daugiausiai kol kas yra DVI PERGALĖS, veikiausiai, dar trečią pergalę iškovos Khimki arba Brose Basket. Tai tų šansų yra! Žalgiris po 4 turo gali atsilikti 1 pergale nuo 4 vietos! Kur jūs matot laidojimą? Aš tikiu, kad Jasikevičius dar nustebins ir parodys kaip žaisti turi komanda, visi šansai yra. Iš vis Žalgiris vienas rungtynes namie sužaidė, o dar 6 liko. Gal ir esu naivus, bet kol kas supraskit, kad jokių laidojimų nei minties. O šnekėti, kad nereikia tai iš viso, lūzerių metalitetas ir nereikia svaigti apie skolas ir bla bla. Tikrai su tokia suma proceso metais nepatrumpins ir reikia nepamiršti, kad ir žiūrovai nori matyti PERGALIŲ, o ne KOVOS. Kovos galima matyti kai kitos komandos žaidžia, o Žalgirio fanams reikia pergalių, dėl to pastiprinimas yra PRIVALOMAS.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-22
-10
Atsakyti
hmz
LizingasJavtokas,Pocius sekantys.


Sekantis estas ir latvis
2016-01-22
-3
Atsakyti
Oficialu jau pranešta kad kitame sezone LRyto komanda papildys Egidijus Mockevičius iš NCAA geriausias kovotojas dėl atšokusiu kamuolių,krepšininkas kaip tik baigia studijas JAV ir kitame sezone užsivilks LRyto apranga, pasak komandos vadovo - E.Mockevičius pakeis veterana K.Lavrinovičiu kurio kontraktas baigiasi o komanda nelinkusi pratesti, paminėta kad komanda papildys ir gynėjas M.Girdžiūnas iš Neptūno,kuris komandoje bus antras įžaidėjas, abejojama ar komandoje liks G.Orelikas,nebent jei įrodys treneriui kad gali stabiliai gerai žaisti SF pozicijoje,jei ne svarstoma kad galbūt Orelika pakeistu Arnas Butkevičius iš Neptūno, komanda ketinama pastiprinti ir pajėgiu SG atakuojančiu puolėju Ryanu Toolsonu ar kitas legionierius galintis būti komandos lyderiu.
2016-01-22
+14
Atsakyti
Oi sorry,, tiksliai tik pirmas ratas bus baigęsis....
2016-01-22
+12
Atsakyti
jonceblembaMano akimis geras ejimas. Saras tikrai zino ko is PG reikia ir jeigu jau sutiko isleisti, reiskia Kalnas jam netinka. Gaila bet zaidimo tikrai nerado pas mus. Tikekimes zaidimo lygis milane geres, nes rinktinej vistiek jo reiks.


Kodel sakai kad Saras sutiko išleisti? O man atrodo, kad čia Šaro nuomonė šioje situacijoje paskutinė turėjo būt... Kodėl? Pirma kontraktas kaip suprantu baigtūsi vasara, išlaikyti Mantą manau būtų buvę gana sunku, nors ir forma žiauri čiuo metu... Dabar gavo pinigų už išpirką, su financais nera stebuklas plius žaidimo kokybė prasta Manto... Kiekvienas protingas direktorius klubo tikrai drąsiai priimtu tokį sprendima, vienintelis aišku nemalonus dalykas yr tai kad jis visada buvo ir bus Žalgirietis, nors dabar kai kurie pradės nemegt jo... Toliau tai labai tikiuosi, kad jis atsigaus Italijoje ir atsigaus..

O dėl Žalgirio tai nematau čia jokių problemų sudėtį. Lekavičius gaus daugiau žaist, o žaidimo jis tikrai negadina,/. Hanlan gali būt įžaidėju ir kažkaip nuojauta sako kad pamatysim dar Hanlan visai kitokį nei dabar ir manau, kad rezultatas bus geresnis Žalgirio nei su Kalnu. Toliau tas pats Seibutis gali žaist tuo įžaidėju ir su Hanlanu esant 5-tukį tai vienas tai kitas ta įžais ir diriguos komandai... Vienintelis blogas dalykas tai kad Pociaus forma nekokia, bet kai nera kur trauktis tai dar ir Pocius įšaut gali, visdelto dar tik kelias rungtynes žaidė prie Šaro kai jis vadovauja, o Šaras tikrai įspirs i šikna ir tas žaist pradės... Tik vieno aš nesuprantu kam ta Lipkevičiu laiko,...

O dėl tų pastiptinimų kaip visi kalba, tai pamatysim kaip žaidimas eisis be Kalno, nes Eurolygoj tai nieko čia neišpeši gero, o LKL tai ir su tokia gyneju grandim pakovos, tik po krepšu klausimas ir beto pagriebt nauja žaidėja Vasario menesi ne taip paprasta bus man atrodo, visdelto sezonas jau i antrą pusę bus nuėjęs ir liks tik LKL kovos...
2016-01-22
+2
Atsakyti
Mano akimis geras ejimas. Saras tikrai zino ko is PG reikia ir jeigu jau sutiko isleisti, reiskia Kalnas jam netinka. Gaila bet zaidimo tikrai nerado pas mus. Tikekimes zaidimo lygis milane geres, nes rinktinej vistiek jo reiks.
2016-01-22
-17
Atsakyti
Javtokas,Pocius sekantys.
2016-01-22
-13
Atsakyti
OK, kas cia sako kad Zalgiriui nereikia pastiprinimo tai nusisnekat. Visos komandos TOP16 ir taip yra daug stipresnes uz Zalgiri pilna sudetim. O cia Zalgiris TOP16 ne tik ne pasistiprino bet ir neteko 2ieju starto zaideju. Siuo metu zaideju paklausa nera didele, kainos daug mazesnes nei tarpsezonio metu, dabar kaip tik geras metas isigyti zaidejus. Bet aisku reikia ieskoti zaidejo ne tik siam bet ir kitam. As nesuprantu, liko dar 11 varzybu eurolygoj, yra KOLKAS 3 pralaimejimai, o jus jau nurasinejat sezona, WTF! + dar vietiniai turnyrai kuriuos Zalgiris privalo laimeti!
2016-01-22
+14
Atsakyti
ArMTiesą pasakius netgi pasirašyčiau už sezono laidojimą.Aišku, galima dabar pasiimti centrą, įžaidėją... Bet akivaizdu, kad šitoj grupėj vis tiek šansų yra lygiai 0. LKL krūva metų jau nebeįdomus, tegu lr nors kartą pasidžiaugia.Mano galva sekantys logiški žingsniai tokie:Motumas bet kur... Iš viso legiono nuvylė labiausiai ir akivaizdu, kad jo psichologinės problemos daro per daug žalos. Jį galima keisti arba Hartenstein'u arba pasiimti pigų c/pf žaidėją. O norint pataupyti net tas pats Miniotas iš NKL sueis.Pociaus iškišti niekur nepavyks, bet Varną galima atsigabenti. Tegu žaidžia, bus pasiruošimas kitam sezonui.Įžaidėjais tegu lieka kas lieka. Aš irgi dar turiu vilčių, kad Lekavičius su Šaro pagalba sugebės susitvarkyti psichologiją ir pradės žaisti kaip pernai. Neįtikima kaip žaidėjas su turbūt vienu stabiliausių metimų nepataiko visiškai laisvas.Bendrai, kažkas iš NKL vis tiek turi ateiti. Lipkevičiaus nebus iki pavasario, Pocius, Vene, Vencvagaras nėra patikimiausi sveiktos atžvilgiu. Dabar yra 11 sveikų žaidėjų.Logiškas variantas būtų Miniotas, nes sf pozicijoj Ulanovas aria po 30+ minučių. Optimistinis Varnas. Galima tą patį Veličką pasiimti apšaudymams.O kas dėl to paties LKL. Serija nėra vienos rungtynės. Net ir taip susilpnėjus galima ją laimėti.Taip šitam sezone susitaupom kokius 400k, kas gaunasi padorus žaidėjas į priekinę liniją arba pg poziciją kitam sezone. Pagrindinis sezono tikslas žlugo, bet galima padėti pamatus kitam sezonui.


be rimtesnio pastiprinimo po krepsiu Zalgiriui LKL ziedai tampa rimtu issukiu.ir tik nereikia svaigt kad 17inis vokietis,ar tuo labiau sajus sugebes rimciau pasipriesint sostines aukstaugiams. komplektacijos klaidos dabar skaudziai islenda kai pripirkta kruva niekam tikusiu gyneju,o po krepsiu turima vos 2 padoresnius zaidejus.ar jankunas su vagiuku yra pajegus atlaikyti serija pamatysim jau karaliaus mindaugo taurej.kas del gyneju,tai jau dabar butina pasikviest Varna ir duot jam zaisti o Pociu stumt i suolo gala su tokiu zaidimu
2016-01-22
+12
Atsakyti
ArM
Tiesą pasakius netgi pasirašyčiau už sezono laidojimą.

Aišku, galima dabar pasiimti centrą, įžaidėją... Bet akivaizdu, kad šitoj grupėj vis tiek šansų yra lygiai 0. LKL krūva metų jau nebeįdomus, tegu lr nors kartą pasidžiaugia.

Mano galva sekantys logiški žingsniai tokie:

Motumas bet kur... Iš viso legiono nuvylė labiausiai ir akivaizdu, kad jo psichologinės problemos daro per daug žalos. Jį galima keisti arba Hartenstein'u arba pasiimti pigų c/pf žaidėją. O norint pataupyti net tas pats Miniotas iš NKL sueis.

Pociaus iškišti niekur nepavyks, bet Varną galima atsigabenti. Tegu žaidžia, bus pasiruošimas kitam sezonui.

Įžaidėjais tegu lieka kas lieka. Aš irgi dar turiu vilčių, kad Lekavičius su Šaro pagalba sugebės susitvarkyti psichologiją ir pradės žaisti kaip pernai. Neįtikima kaip žaidėjas su turbūt vienu stabiliausių metimų nepataiko visiškai laisvas.

Bendrai, kažkas iš NKL vis tiek turi ateiti. Lipkevičiaus nebus iki pavasario, Pocius, Vene, Vencvagaras nėra patikimiausi sveiktos atžvilgiu. Dabar yra 11 sveikų žaidėjų.

Logiškas variantas būtų Miniotas, nes sf pozicijoj Ulanovas aria po 30+ minučių. Optimistinis Varnas. Galima tą patį Veličką pasiimti apšaudymams.

O kas dėl to paties LKL. Serija nėra vienos rungtynės. Net ir taip susilpnėjus galima ją laimėti.

Taip šitam sezone susitaupom kokius 400k, kas gaunasi padorus žaidėjas į priekinę liniją arba pg poziciją kitam sezone. Pagrindinis sezono tikslas žlugo, bet galima padėti pamatus kitam sezonui.
2016-01-22
+2
Atsakyti
Georgy CekovskiSuper naujiena!Tik reikejo pradeti nuo Pociaus ismetimo. Absoliuciai nulinis brangus zaidejas.Sutinku, kad siemet nera prasmes metyt pinigu i bala. Dar reiktu Zalgiriui atleist tokius krepsinio guru kaip Rutkauskas, nes jis ir prioirko, kaip speju brangiu, traumuotu, kreivarankiu lietuviu.Siemet klube buvo tik vienas teisingas pirkinys-Hanlan. Noreciau ji matyt ir kitais metais. Be to atsislaisvinus vietai, iki sezono galo manau ir Lukas sugebes itikinti vadovybe, kad jis nera eurolygos lygio izaidejas.(trukumai yra ugis besiginant ir metimo neturejimas).Kalnui linkiu sekmes Italijoj!


Vagiukas blogas pirkinys tau ? uz 100 k ....pagal tave tai reiktu ismest visus blogai zaidziancius ir kad liktu tik 5 zaidejai... nieks nezinojo kad Pocius Kalnietis tokie chujovi bus...siulai Pociu ismest ,nu ir kas is to isai pinigus gaus vistiek ...jeigu uz ji kas pasiulytu ispirka net neabejoju kad parduotu ir ji
2016-01-22
+3
Atsakyti
Super naujiena!

Tik reikejo pradeti nuo Pociaus ismetimo. Absoliuciai nulinis brangus zaidejas.

Sutinku, kad siemet nera prasmes metyt pinigu i bala. Dar reiktu Zalgiriui atleist tokius krepsinio guru kaip Rutkauskas, nes jis ir prioirko, kaip speju brangiu, traumuotu, kreivarankiu lietuviu.

Siemet klube buvo tik vienas teisingas pirkinys-Hanlan. Noreciau ji matyt ir kitais metais. Be to atsislaisvinus vietai, iki sezono galo manau ir Lukas sugebes itikinti vadovybe, kad jis nera eurolygos lygio izaidejas.(trukumai yra ugis besiginant ir metimo neturejimas).

Kalnui linkiu sekmes Italijoj!
2016-01-22
+6
Atsakyti
dar reiketu Pocium su Motumu atsikratyt,viena ju pakeiciant Varnu,o kita-fiziskai galingu amerikieciu.viskas,to tikrai pakaktu kad komanda pradetu demonstruot visai kito lygio zaidima.
2016-01-22
+3
Atsakyti
Va tau ir Mantas, va tau žalias kraujas. Kaip noriu gryzti į Žalgirį. Skuduras ne žmogus. Aišku kam reikalingas krepšinio lavonas už tokius pinigus. Kaip gaila kad Vougiukas neišėjo į makabi kai turėjo proga. Šitas sezonas toks pompastiskas mėšlas kad slogu darosi. Tikiuosi gaus lkl'a ir leksiu lauk iš Eurolygos. Apgailėtinas vadovybė ir principu neturintys žaidėjai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-22
-1
Atsakyti
gvs
lryto mulkiai,kaip archteiktas ir kitokie miltelniiai sutverimai,,Zalgiris turi protingai pasistprinti,lekaviciu pas kalnieti,geru.mobilu centru reikia negro ir izaidejo,ne bumsetojo kamuolio i grindis,o vadovaujancio zaidimui..Dabar pagrindinis tiklsas Mindaugo taure,LKL Cempionu Ziedai,nes su TOP 16 viskas aisku,pergale butina isskovuoti viena arba dvi,su tokia komplektacija ,jeigu iseis,visu tikru zalgirieciu pagrindinis tikslas-tik pergales pries ryta,o ne cia demogogijas lryto fanu skleidziamas priimti uz gryna piniga !!!
2016-01-22
+2
Atsakyti
Geras sprendimas. Už tokius pinigus jis nereikalingas.

Bet aš tai būčiau užtai, kad sezono antrą pusę reikia aukot. tikslas top8 nepavyko, jau dabar aišku. dėl LKL plėšytis mano galva tikrai neverta. Net jei ir pasikrausim malkų nuo kažko (Ryto ar Neptūno) manau, kad menka bėda, nes ir taip tas dominavimas ilgai užsitęsė, tad normalūs sirgaliai (ne tie, kurie rėkauja, bet tie, kurie komandai realiai suneša pinigus) nebus patenkinti bet suprast, jei tik motiejus paaiškintų situaciją.

aš Kalno litus, dalį palikčiau skolom - dalį investicijoms į kitą sezoną, nes kitu atveju būsim patrankų mėsa. šiam sezonui dar prakišt kam nors Pocių, nors ir be išpirkos, bent algą ar dalį jos kas paimtų, o iš dublerių imt Varną ir realiai žiūrėt, kas bus. EL liko daug žaist, tad puikios treniruotės. Šiaip aš pvz nesuprantu, kodėl Ž negali su Varnu daryt kažko panašaus kaip rytas kažkada darė su JV. Aš manau, kad investavus centus į marketingą ir į komunikaciją idėjus strategijos (pvz Motiejus pasako, kad darysim iš kokio Varno žvaigždę ateities ir t.t..) vien ant to būtų galima parsiduot daugiau bilietų į nieką nebelemiančias varžybas. Čia panašiai kaip irtada, kai visas geras legionas išsilakstė, liko Loren Woods su jaunikliais ir visa salė plojo pasikraudinėjant...

Ant šito vėl galima sužaist, tik reikia tai konceptualizuot.

Nu o kitam sezonui tai būtinas yra darbinis juodis iš D-League, toks judrus, šoklus, gynybinis-rebounderis. O dėl pirmo numerio, aš vis dar tikiu, kad Lukas prie Jaskos gali pradėt daryt stebuklus. Vot šitas sezonas parodytų.
2016-01-22
+3
Atsakyti
cesnakasEsu garantuotas kad po poros graju verksit kad akivaizdziai truksta zmogaus kuris izaistu kamuoli. Kalnas vienintelis sugeba imest gudresni pasiuka ar efektyviai paimprovizuot.. vien graiko 1q sou budavo 40% kalno deka. Pamatysit koks lekavicius medinis izaidejas, nebent kazkas pasikeis.


Netikiu, kad Motiejūnas paliks gautas lėšas skoloms dengti. Nenustebčiau, jei griebtų dar antram ratui arba kokį aukštą (brangiau, mažiau tikėtina – nes Sajus ir dar gal vokietuką visgi ryšis įmerkt į komandą?), arba kaip „Rytas“ kokį pigų PG amerikietį. Gal dar Collinsas už vodkės butelį galėtų persivaryt kamuolį ir pasų padalint?
2016-01-22
-18
Atsakyti
Žinant kaip Italijoj Jasaitis išgyvena antra jaunyste, tai gal ir Kalnui pavyks :D O Kalnas dar ir žaist gali ne 1 ar 2 sezonus atsigaves :D
2016-01-22
-6
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.