Mindaugo Kuzminsko debiuto Milano ekipoje laukiama penktadienį

2018-01-02 11:19
Nuotr.: Instagram

Su Milano „AX Armani Exchange“ komanda rankomis sukirtęs Mindaugas Kuzminskas savo debiuto Italijoje akimirkos sulauks šią savaitę.

„La Gazetta dello Sport“ skelbia, kad Kuzminskas pirmąsias rungtynes su madų sostinės ekipos marškinėliais žais penktadienį, kuomet Eurolygos rungtynėse Milano komanda išvykoje susitiks su Pirėjo „Olympiakos“.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Kuzminskas antradienį ryte atvyko į Milaną ir jam šiandien atliekamas medicininis patikrinimas, po kurio įsigalios kontraktas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
14
Naudingumas
22
Rezultatyvūs perdavimai
7
Baudų metimai
86%
6/7

Graikijoje Simone Pianigiani auklėtiniai mėgins laimėti pirmąkart po dviejų nesėkmių iš eilės.

Su keturiomis pergalėmis per penkiolika turų Milano klubas Eurolygoje rikiuojasi 15-as. „AX Armani Exchange“ ekipoje jį pasitiks dar du čia rungtyniaujantys lietuviai – Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis.



Komentarai:

milanas
nelabai cia daugelis tiki kad dar sugrys i nba na cia nuo jo pliusu priklausys kaip per sezona pasirodys
2018-01-02
-11
Atsakyti
uzteks jau
nekizkim to zalgirio jau nes cia nieks neaisku ar labai jau svarste zalgirio pasiulyma kaip ir donatas motiejunas kalbu buvo ir tiek
2018-01-02
+11
Atsakyti
15min
M.kuzminskas atvyksta i chaosa milano klube zaideju karas ir jokiu kaledu
2018-01-02
-5
Atsakyti
Zalias kraujas
Padejo ta bybi tai padejo bet yra karma tokia o rytfaniai zino kas tai yra o Zalgiris o juo ar be jo tikrai neprapuls

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-02
Atsakyti
djgaffer
Tiesiog jam reikia formą palaikyti ir ją atgauti.Reikia ir statistiką pasikelti,jei nori į NBA grįžti.O Milanas tam pats tas.Ten vieni savanaudžiai,tai nieks ant jo nepyks,jei ir pats žais savanaudiškai.Ką jam ir reikia daryti,norint statistiką gerintis.Ir aišku pinigai ne paskutinėj vietoj.Į viską pažvelgus,ne toks jau ir durnas jo sprendimas,kad ir kokia nemėgiama Milano komanda būtų.Bet jei nori grįžti į NBA,tai jam ten bus pats tas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-02
-1
Atsakyti
laukiu penktadienio
penktdieni Mindaugas suzais labai geras rungtynes,nes jis bybi padejo ant zalgerio :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-02
-13
Atsakyti
Anonimas
Bet tai kaip nustebino Kuzminskas su savo tokiu pasirinkimu ir aišku ne iš gerosios puses, kadangi tai vienas mėgstamiausia žaidėju, tai bandžiau ieškoti pliusų jo pasirinkime, bet kad jų beveik nėra. Gal keli mažiukai pliusukai: du lietuviai jau žaidžia komandoj ir gan maža konkurencija jo pozicijoj, tik tiek sugalvojau. Viską būtų galima paaiškinti įtalų pinigais, bet kažkaip netikiu, kad Milanas paklojo įspūdinga pinigų sumą pusę metų nežaidusiam žaidėjui, nors ten jie biski begalviai yra, tai nezinosi. Bet kokiu atveju vasarą Mindaugas būtų pasirašęs pelningą kontrakta, tai kokio velnio reikėjo keltis į tokią sudina komanda? Šiuo atveju tai atrodo pati nepatraukliausia komanda Eurolygoje, nesakau, kad tai turėjo būti Žalgiris , bet Milanas ? Really Kuze? Vienintelis logiskas ir mažiausiai smerktinas paaiskinimas butu toks : už ši likusį pusmetį Milanas Kuzei issrasys apie 500-600 k euriuku, kitiem metam garantuotas kontraktas kurio verte 1.2-1.4 lemo ir beabejo uztikrintas minučių skaičius 20-28 min Eurolygoj, apie 20 italijos lygoj. Visi kiti paaiakinimai butu nelogiški, kad ir kaip ten bebūtų , sėkmės Kuz
2018-01-02
+3
Atsakyti
Naujieji metai tik prasidėjo o jau darosi įdomus. Žalgirio smogikai visi taip svajojo pamatyti kaune ir ačiū dievui kad Kuzminskas nepasidavė kauno bachuru spaudimui. Po naujųjų metų vėl prasidės virtinė pralaimėjimų ir tos kelios pergalės liks užmarštyje tik teisingas ir logiškas ėjimas. Milane jau įsikūrė didėlė EX kauniečių legionas su ryškiausia žvaigžde kelnaičiu. Tik vieno man dalykas yra keistas kodėl Milanas ? PAO ,OLY , ULKER, Durašafaka net CSKA siūlė sutartys. Internete buvau radęs gandus kad Oly siūlė 1,7$ pao 1,4$mln , durašafaka 2$mln , ulker 1,3$mln , cska 1mln$. Milanas perpildytas savanaudžių žvaigždunų būrys jau geriau pao .
2018-01-02
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.