Auklėtiniams kritikos skyręs Jasikevičius: „Jokia žvaigždė viena nelaimės rungtynių“

2020-09-07 10:50
Nuotr.: FCBasket
Nuotr. FCBasket

Šarūnas Jasikevičius pralaimėjo pirmąsias rungtynes vadovaujant „Barcelonos“ krepšininkams, o tai įvyko kovoje dėl Katalonijos taurės titulo.

Po Thomaso Heurtelio pramesto lemiamo tritaškio „Barca“ namuose 84:85 krito prieš Andoros „MoraBanc“.

Po nesėkmės vyriausiasis komandos treneris Jasikevičius savo komandai priekaištus skyrė dėl žaidimo disciplinos.

„Rungtynės trunka 40 minučių, jas nulemia ne paskutinė ataka. Per 40 minučių mes nesilaikėme disciplinos ir nežinojome, kaip turime žaisti. Andoros komanda pademonstravo aiškias idėjas ir nusipelnė laimėti.

Kentėti žaidžiant aukščiausiame lygyje yra normalu, bet mes turime suprasti, kad nė viena žvaigždė, nepaisant to, kokia gera ji būtų, ar kiek daug jų turėtume, nelaimės rungtynių viena pati. Nebuvome disciplinuoti ir nežaidėme kaip komanda. Dėl to turėjome susimokėti“, – sakė Jasikevičius.

Kitas „Barcelonos“ išbandymas – Ispanijos Supertaurės turnyras.

„Mums reikia daug disciplinos, lyderystės, turime demonstruoti komandinį krepšinį“, – skaudžiausias vietas vardijo Šaras.

„Barcelonos“ ekipoje įspūdingą pasirodymą surengęs Mirotičius pelnė 28 taškus (8/10 dvit., 2/3 trit., 6/6 baudos).

Andoros komandą treniruojantis Ibonas Navarro džiūgavo dėl tokio klubo pasiekimo.

„Bandėme laimėti šias dvejas rungtynes ir mums pavyko, o Andorai tai yra labai svarbu. Tai kelia pasididžiavimą. Thomasas Heurtelis galėjo įmesti paskutinį metimą ir mes kalbėtume apie pralaimėjimą. Nepaisant to, aš mačiau komandos pastangas ir atsidavimą“, – teigė Navarro.

Ispanijos Supertaurės turnyras Tenerifėje vyks artėjantį savaitgalį, rugsėjo 12-13 dienomis. Pusfinalyje Jasikevičiaus auklėtiniai susitiks su Vitorijos „Baskonia“.



Komentarai:

Antanas
Duc.has pursta valandom
2020-09-07
-1
Atsakyti
djgaffer
Teks Šarui nemažai paprakaituoti,kad sulipdyti vieną kumštį iš visų žvaigždžių.Bet jo kantrybė ne amžina.Jei taip tęsis toliau,tai tos žvaigždės pajaus Šaro jėgą ir klausys visko,kaip šuniukai.Ne prieš Šarą jiems šokinėt,greit bus nusodinti.
2020-09-07
+11
Atsakyti
saule sviecia
nesuprantu, kas jis per mozhacistas, kad visi, anot jo, turi KENTETI.. tokie zaidejai turi megautis zaidimu, o ne KENTETI, o tavo, kaip trenerio, tikslas yra padaryti viska, kad jie tuo zaidimu megautusi.. kita vertus, gal jis pagaliau savo sistemos pavadinima atskleide - KANCIA. Kancia ziurovams, kancia zaidejams, tik jam malonumas.
2020-09-07
-3
Atsakyti
Anonimas
Zvengsiu visa sezona is Barcos ir ten tu visu maskoliu
2020-09-07
-7
Atsakyti
Jonas
apsipazorino iskart bulvius. reksnys juk didziausia mega zvaigzde, kitiem tik sleptis!!! paziuresim, ar tik us tom jo SISTEMOM nenusivalys uzpakalio kitos komandos. tiesa dar yra du pasikniukai Dariukas ir Masiuliukas , kiek dar jie genialiu ideju prigeneruoja, kazin ar uzteks viso sezono VISIEM DERINIAM ISBANDYT:)) ir gal jau laikas keist pavadinima basketnews i barsanews.
2020-09-07
+1
Atsakyti
uz zalgiri
pirmas blynas aiskiai prisvilo bet palaukim sezono pradzios, iki kaledu manau taps aisku ar liks poste.
2020-09-07
+8
Atsakyti
ekspertas
oi kaip grazu :DDDD taip neilgai teko laukti, kai sistema apsilohino :DDDD dar tik rugsejo 7 - o jau smurfas 1 titula prašiko :DDDD andora žaidejams ir treneriu štabui moka kokiais 20 kartu maziau nei barsa :DDDD
2020-09-07
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.