1 2  »
Kodėl nebedarot LKL žaidėjų apklausų ?

Ar bus vasaros turgus ?
2014-05-01
+6
Atsakyti
Just ignor him
Who fucking cares?
2014-05-01
Atsakyti
anonimukas
Kodėl baninat vartotojus lojančius ant LRyto, o ant Žalgirio ne?:} Ir kodėl jei pavartoji komentare žodį "Lashara" komentaras ištrinamas, o Lashara su savo kloanis gali siautėti toliau?:}
2014-05-01
-6
Atsakyti
anonimukasKodėl baninat vartotojus lojančius ant LRyto, o ant Žalgirio ne?:} Ir kodėl jei pavartoji komentare žodį "Lashara" komentaras ištrinamas, o Lashara su savo kloanis gali siautėti toliau?:}


Paprasta todel kad adminai rytfaniai 100%.................................................................................Ir
2014-05-01
-8
Atsakyti
Jei adminai rytfaniai tai tada tikrai istris mano komentra ir gausiu bana
2014-05-01
+4
Atsakyti
anonimukasKodėl baninat vartotojus lojančius ant LRyto, o ant Žalgirio ne?:} Ir kodėl jei pavartoji komentare žodį "Lashara" komentaras ištrinamas, o Lashara su savo kloanis gali siautėti toliau?:}


tai nereikia nesantaikos kurstyt ir niekas nebanins
2014-05-01
+2
Atsakyti
2014-08-04 12:38

Ištrintas komentaras

»

O kam tu rašai čia komentarą? Tau krepšinis manau visiškai neįdomus.

manbungoo ko i ta Suomoja nuvare,Suomiams krepsinis yra toks pats idomus,kaip Lietuvoje beisbolas

Tai va nelabai suprantu už ką buvo pašalintas mano komentaras, taip pat noriu pasiteirauti apie moderatorius kurie atrenka profesionalius komentarus ir t.t. nejaugi nėra kompetetingų žmonių kurie viską darytų pagal taisykles? Dabar vaikam suteiktos moderatorių teisės... jie savo komentarus prieskiria prie profesionalių grupei nors rašo visiškas nesamones ar net dergiasi.. . Jei jau skelbiatės profesionaliu geriausiu dižiausiu ir visokiu kitokiu eusiu krepšinio portalu tai malonėkit ir gerbti savo skaitytojus, pateikti ne tik informaciją, tačiau ir prižiūrėti tvarką po naujienomis. Ilgą laiką esu šio tinklapio skaitytojas, esu jums rašęs dėl moderatoriaus teisių, nes nuo vaikystės dirbu šioje sferoje. Lauksiu žinių ir tikiu, kad mano pakankamai konstruktyvi kritika pagelbės tobulėjimo kelyje ;)
2014-08-08
Atsakyti
Klausymas adminams.

Šiandien pastebėjau, kad uždraudė mano komentarą, cituoju "Dar dviejų juodaodžių į SG ir SF pozicijas, aš už", čia turėjau omenyje, kad norėčiau šitose dviejose pozicijose dviejų juodaždžių krepšininkų. Adminai, kuris uždraudei šitą komentarą, gal tu durnas?
2014-08-17
+7
Atsakyti
sdf
Nes tu iskrypelis esi, tu nori juodaodziu tik del ju ilgu kotu, paskui po rungtyniu priekabiausi prie zaideju
2014-08-18
+9
Atsakyti
Aš tšitam išgamai uždaviau klausymą, tai jis mane vėl užbanino dviem dienom, manau, tokie išgamos neturėtų būti adminais tinklapiuose, nes akivaiždžiai turi psichikos sutrikimų, aišku gal mažvaikiai tada atsiprašau. Gėda, lauk adminus nevykelius.
2014-08-20
+9
Atsakyti
kasnis
taigi tau jau atsakė. Rašai prisijungęs, vietoj to, kad kaip visi normalūs, komentuotum anonimiškai. Prisijungusių čia niekas nemėgsta. Kam čia iš savęs statyt kažkokį svarbų? Būk kaip visi ir niekam neužkliūsi. Komentuok anonimiškai.
2014-08-21
-1
Atsakyti
go
geriau bnews tegu pasako, kur VAIZDO KONFERENCIJOS? dabar pakalbint klubu vadovus butu pats tas apie artejanti sezona
2014-08-21
+9
Atsakyti
zykasdenveroidaszykasna ką, jav pasirodo vis dar yra ta pati galinga komanda, nors ir neturi begalės svarbių žaidėjų. tačiau turkų barjero jie neperžengs, vakar turkai parodė, jog turi tvirtą charakterį ir per kelias min gali panaikint dviženklį pranašumą ir išplėšt pergalę. todėl amerikiečiai šiandien naktį verksPlease, stop. Jau per daug nesąmonių rašinėji.na dėl jav tai nesu įsitikinęs, galbūt ir nesąmonę čia parašiau, bet kad meksika šiandien į slovėnus nusivalys kojas tai net neabejokit :)

Atsakiau į šį sakinį šitaip: Argumentuok, kodėl gi Meksika turi įveikti Slovėniją?

Basketnews, kas čia buvo blogo pasakyta? Negi vaikus prie darbo stalo leidžiat? Skūstis, nesiskundžiu, bet labai smalsu.
2014-09-02
+3
Atsakyti
Buvau dienai užbanintas. Dėl to klausiu, kur čia buvo kažkas netaip?
2014-09-02
+12
Atsakyti
sveiki,norejau paklaust kada bus prizai uz nba spelione?
2014-09-03
Atsakyti
Moderatoriai cia labai neprofesionaliai dirba... Kur reikia bana det - nededa, kur nereikia - deda. Kur logika, kai uz normalu komentara gauni lempini bana, o kai komentaruose visokie "lasharos", "priest"siauteja niekas nebuna sprendziama.

Vienoje diskusiju temoje parasiau: "Kuo jums kliuna ta tema? Viska teisingai zmogus surase ir, manau, ne vienam bus idomu pasiskaityt ir paanalizuot ka galim daug ketvirtfinaly ar pusfinaly, nebukit tokie surugeliai, kuriems viskas blogai." Ir, va uz toki komentara gavau bana dvejoms dienoms. :) Parasiau basketnews.lt administracijai i e-maila ir po mazdaug 24 valandu sulaukiau tokio atsakymo:

Sveiki,

atsiprašome už šį nesusipratimą, komentaras ištrintas visiškai nepagrįstai, o už ką užblokuotas, tai net sunku paaiškinti. Banas nuimtas, o jeigu tai kažkiek paguos, žmogui, kuris tai padarė, atimtos teisės moderuoti komentarus.

Tikrai guodzia, kad pasalintas sitas moderatorius nuo pareigu. Gal pagaliau nebus tokiu nesusipratimu ne tik man, bet ir kitiems. Aciu.
2014-09-03
+7
Atsakyti
Karlas
Gerbiamieji administratoriai, moderatoriai ir visi kiti kažkiek galios ką nors keisti turintys. Negi nematot, kad komentaruose (ne tik diskusijų, bet ir prie naujienų) visiškai įsigalėjo piktybiniai kenkėjai? Nebeliko net teorinių galimybių normaliai padiskutuoti su kitais, kadangi iškart įsiterpia koks trolis ir prirašo ne į temą ir be jokios kultūros.

Jūs arba specialiai į tai žiūrite pro pirštus, arba tiesiog niekas už tai neatsakingas. Bet aš noriu atkreipt dėmesį, kad tokie nusišnekėjimo išpuoliai daromi tikslingai, siekiant pakenkti jūsų puslapiui ir sužlugdyti diskusijas. Taip jau buvo sužlugdytas eb portalas. Tuo tarpu krepšinis tvarkosi palyginti neblogai, ten komentarai daug aukštesnio lygio. Gal jau laikas rimčiau į tai pažiūrėti? Ar lauksit iki paskutinio ir paskui nesuprasit kas atsitiko, kai normalių komentarų apskritai neliks?
2014-11-30
+3
Atsakyti
troliai
troliai nesa puslapio perziureas, o tai bnews yra naudinga? kokie esme trinti?

o siaip jeigu tu gimei tarp 1993 ir 1995, tai reiskia tu gimei 1994. cia just in case
2014-11-30
-2
Atsakyti
KarlasGerbiamieji administratoriai, moderatoriai ir visi kiti kažkiek galios ką nors keisti turintys. Negi nematot, kad komentaruose (ne tik diskusijų, bet ir prie naujienų) visiškai įsigalėjo piktybiniai kenkėjai? Nebeliko net teorinių galimybių normaliai padiskutuoti su kitais, kadangi iškart įsiterpia koks trolis ir prirašo ne į temą ir be jokios kultūros.Jūs arba specialiai į tai žiūrite pro pirštus, arba tiesiog niekas už tai neatsakingas. Bet aš noriu atkreipt dėmesį, kad tokie nusišnekėjimo išpuoliai daromi tikslingai, siekiant pakenkti jūsų puslapiui ir sužlugdyti diskusijas. Taip jau buvo sužlugdytas eb portalas. Tuo tarpu krepšinis tvarkosi palyginti neblogai, ten komentarai daug aukštesnio lygio. Gal jau laikas rimčiau į tai pažiūrėti? Ar lauksit iki paskutinio ir paskui nesuprasit kas atsitiko, kai normalių komentarų apskritai neliks?


Kaip sakoma, jeigu islenda teisingas zmogus (toks kaip as) ir kita asmeni (ir tu i sia kategorija ieini) dazniausiai esanti vaika pavadina tikruoju vardu bei pasako visa teisybe apie jiems kitu nupiesta iliuziju pasauly, tai dar nereiskia kad toks komentatorius yra piktybinis :) Tiesiog jeigu asmuo yra VAIKAS ir ji pavadini tikruoju vardu VAIKAS ir jis del to kad budamas vaikas ir pavadintas vaiku isizeidzia tai atsiprasau, galbut visu pirma reiktu tokius susireiksminusius kaip tu vaikus baninti? Kad dauguma cia yra vaiku ir net neverta jokiu rimtu diskusiju laukti (Arturiukas, Lasaros klonai, SPQR, 1999 ir kiti zalgirio bei ryto genijai), yra cia keletas kazka ikertanciu del NBA su kuriais galima normaliai padiskutuoti bei istikro suzinoti apie NBA krepsini kazka, bet ir tai labai supyksta kai jusu Dievuka Lebaby James pervertintu pavadinu ir pradeda draskyti akis bei minusiukus deliot.
2014-11-30
+3
Atsakyti
1 2  »

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 33

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.