BN+ startas: dar daugiau kokybiško krepšinio turinio mūsų bendruomenei

Jonas Miklovas
BasketNews redaktorius
2022-05-25 16:39
Nuotr.: BasketNews
Nuotr. BasketNews

Tinklalapis BasketNews šiandien skelbia startą BN+ platformai. Tai – mūsų mokamo turinio skiltis, pratęsianti tai, ką pastaruosius trejus metus darėme dirbdami su „Patreon“.

2019 m. rugpjūtį startavę su mokamu turiniu „Patreon“ platformoje, negalėjome nė įsivaizduoti, kad subursime tokią ypatingą krepšinio bendruomenę. Su patronais augome, plėtėmės ir pasiekėme tašką, kai nusprendėme persikelti į savo platformą.

Nuo šiol visas papildomas, mūsų rėmėjams skirtas turinys, bus pasiekiamas ten, kur jūs lankotės po kelis ar keliolika kartų per dieną – tinklalapyje BasketNews.lt. Be to, visi BN+ prenumeratoriai nuo šiol po BasketNews.lt naršys be išorinės reklamos.

Prenumeratoriai ras tris planus:

  • BN+ (5 eur/mėn., 50 eur/m.)
  • BN+ WOW (11 eur/mėn., 110 eur/m.)
  • BN+ Milašiaus paketas (50 eur/mėn., 500 eur/m.)

Jau paties mažiausio, BN+, plano prenumeratoriai gaus absoliučiai visą mokamą turinį. Už 5 eurus per mėnesį arba 50 eurų per metus (su metiniu planu nemokamai gaunate dviejų mėnesių prenumeratą) jus kasdien pasieks unikalus, tik Pliusams skirtas turinys. Taip, BasketNews patronai nuo šiol bus pliusai. Brangesnių planų prenumeratoriai gaus papildomus privalomus.

BN+ turinyje rasite ne tik įprastas video skiltis – „BaskeNews.lt podkasto“ klausimų-atsakymų rubriką, ENBO klausimų-atsakymų rubriką, „Kas tie Basketnewsai“ tinklalaidę, krepšinio protmūšį, bet ir daug naujo turinio.

Pagrindinė naujiena – autoriniai, išskirtinai BN+ prenumeratoriams skirti tekstai kiekvieną  darbo dieną. Tai bus skirtingi, tačiau į kokybę orientuoti straipsniai ar nuomonės, kviečiančios diskusijai.

Pirmadieniais jus pasieks redaktoriaus žodis, kuriame savo mintimis dalinsis BasketNews.lt vyr. redaktorius Tomas Vanagas arba aš, Jonas Miklovas.

Antradieniais – sporto verslo rubrika, kurioje patyręs sporto marketingo profesionalas, žurnalistas ir knygų autorius Rytis Sabas dalinsis istorijomis apie piniginę sporto pusę.

Trečiadieniais – rubrika 3x3, kurioje trys mūsų žurnalistai atsakys į tris aktualijų klausimus.

Ketvirtadieniais – NBA istorijos, kuriomis dalinsis vienas iš ENBO kūrėjų, Mykolas Jankaitis.

Penktadieniais – svečio rubrika, kurioje dalinsimės skirtingų autorių tekstais.

Pasiūlysime ir naujo video turinio – kartą per mėnesį užkursime „Laiko mašiną“, kurioje Karolis Tiškevičius ir Giedrius Šlikas komentuos archyvines, galimai net niekur jums nematytas rungtynes.

Visa tai – tik pati pradžia, ką esame numatę BN+. Augdami pristatysime daugiau turinio projektų.

Tiems, kas neprenumeruos BN+, viskas liks taip pat, kaip esate įpratę. Joks turinys, kuris iki šiol buvo nemokamas, nebus apmokestintas. Tai yra mūsų pažadas ir įsipareigojimas visiems skaitytojams – įvairūs straipsniai, interviu, turinys iš užsienio ir viskas, kas buvo iki šiol nemokama, ir liks nemokama.

BN+, kaip ir skelbia pavadinimas, bus papildomas turinys. Tai, ką pasiūlysime naujai, ko anksčiau nedarėme, tik tai ir gali būti apmokestinama.

Esame įsitikinę, kad aktualijų naujienos turi būti nemokamos.

Tačiau tuo pačiu esame įsitikinę, kad su jūsų parama galime nuveikti daugiau. Sieksime, kad BN+ leistų jums dar labiau jaustis krepšinio pasaulio dalimi.

Ačiū, kad esate kartu!



Komentarai:

Žibenas paliko konferencija kaip myznius,net Margiris labiau ir nuosirdziau pakalbejo.
2023-06-11
Atsakyti
Anonimas
ar galit kad copint i komentarus mokamus straipsnius? aciu
2022-05-26
+6
Atsakyti
Išsamiai paaiškinti dviejų brangesnių planų privalumai :D
2022-05-26
-5
Atsakyti
Urbonusas
Basketnewsas priklauso Žalgiriui jei esi žaliafanis tada imk planą mokėk nes čia vien apie Žalgiri kalbama daug haipo, jei nesi žalias tada neverta.
2022-05-26
-6
Atsakyti
Test komentaras :)
2022-05-26
+8
Atsakyti
Viso gero
Susikūrė savo platformą kur nemirs tokių mokesčių arba iš vis nemokės ir dar kainas sukėlė. Čia jau ne žurnalistai, čia biznieriai. Visur ir taip reklamos basketnews
2022-05-25
+20
Atsakyti
Čia pokštas. Rėmėjai podcastuose, reklamos puslapyje, youtube reklamos ir dar keliate kainas. Viso gero, Pikenrolas ir K. Net daug geriau. Už ką tas 11e arba 50e iš vis. Apgailėtina pinigų vergai.
2022-05-25
+20
Atsakyti
bankas
Žalgiriui kam
2022-05-25
-3
Atsakyti
tariu sudie... yra idomesnio turinio kitur
2022-05-25
+16
Atsakyti
Rasyja?
vis tiek tiskevicius rasyja gife skanduoja, visiem patinka, komentarus istrina :)
2022-05-25
+19
Atsakyti
Kas jums neveikia? Feed'e visos naujoenos, kurios BN+ yra ir yra pazymetos su logo
2022-05-25
+13
Atsakyti
Audrius
3 eur mokėčiau,5 deja ne.
2022-05-25
+15
Atsakyti
neviekia
2022-05-25
Atsakyti
niekas neveikia bl kaip visada ar sunku dabaigt viska iki galo ir pa;esiti.sumokejau pinigus niekas neveikia
2022-05-25
+13
Atsakyti
Net nesiruošiu pirkt
2022-05-25
+11
Atsakyti
Podcastas
Sunku bus išsirinkti plana iš šių- Krepšinis, Bružas ir Pulkovskis, Basketnews+, 15min su Pakėnu, jei pagal veidus ir kalbas tai - 15Pak, BruKre, Bask+, bet visi jie Žalgirio pakalikai tai nusibostu klausytis vien apie Žalgiri, tad reiks pasirinkti neutralu O Dangau.
2022-05-25
-1
Atsakyti
Sw
Esu remejas ilga laika ir remciau toliau, bet kol neaprasysit aiskiai kiek ir uz ka mokama tol neremsiu.
2022-05-25
+10
Atsakyti
jo
dabar visiems nx tik mokek, youtubej visi verkslena ir maldauja paramos kitaip nekurs turinio, via irgi uz viska mokek, jei cia visiems kurius seki moket reiketu tai realiai algos neuzteks, lengvas gyvenimelis dabar bomzeroms tokiems kaip bnews, paverks paaukos ir ko ne gyvenimas kai babkes uz ora krenta i saskaitas
2022-05-25
+8
Atsakyti
Karolis
o galima uz 1 eura tik q&a podcasta gauti?
2022-05-25
+19
Atsakyti
Prisijungus per appsa reklamos liko.Sutvarkykit.
2022-05-25
+3
Atsakyti
kada tai pradės veikti? 5 eurai nuvažiavo, reklamos vis viena kyšo.
2022-05-25
+24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 30

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.