LKL rungtynių transliacijos – per mokamą platformą

2021-08-31 13:04
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Naujajame 2021-2022 m. Betsafe–LKL sezone krepšinio gerbėjai visas rungtynes tiesiogiai galės stebėti per mokamą platformą.

Dėka naujosios „Go3“ ir LKL partnerystės Baltijos šalių žiūrovai galės matyti tiesiogiai visas reguliariojo sezono ir atkrintamųjų varžybų rungtynes per naujos kartos televiziją „Go3“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Pastaraisiais metais visos LKL rungtynės buvo transliuojamos nemokamoje „YouTube“ platformoje, tačiau nuo artėjančio sezono tokios galimybės neliks.

Nemokamai bus galima stebėti tik tas rungtynes, kurias transliuos BTV televizija. Tokių mačų bus trys per savaitę.

Krepšinio aistruoliai mėgausis daugiau nei 200 rungtynių per „Go3“ kasmet iki „Betsafe-LKL“ 2024-25 m. sezono pabaigos.

„Nuolat judame pirmyn ir mūsų darbus stebi ne tik Lietuva. Jau ne pirmą sezoną jaučiame susidomėjimą iš Latvijos ir Estijos. LKL čempionato komandų sudėtyse dažnai rungtyniauja visų Baltijos šalių atstovai, tikėtina jog taip bus ir šį sezoną. Džiaugiamės naujai prasidėjusiu bendradarbiavimu su Go3“, – sakė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

„Džiaugiamės užmegzta daugiamete partneryste su LKL, – sakė TV3 Grupės „PayTV Baltics“ generalinis direktorius Janas Wykrytowičius. – Tai itin svarbus žingsnis mūsų sporto strategijoje. „Go3“ tapo tikru krepšinio centru, kuriame sirgaliai be reklamų gali mėgautis visomis įdomiausiomis svarbiausių lygų ir čempionatų krepšinio rungtynėmis. Žiūrovai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje gali patys pasirinkti, kada, kokiame ekrane ir kurias krepšinio rungtynes jie nori žiūrėti per „Go3“ televiziją.“

Vakar „Go3“ tapo Kauno „Žalgirio“ klubo generalinio partneriu.



Komentarai:

Tadas
jum tik bliuzonus pardavinet,krepsini paziuret lietuvoj neymanoma,pyderu šaika,
2022-05-11
+3
Atsakyti
Anonimas
Ojoj... Visai į duobę įkritot. 1000000000 kartų bus blogesnis sezonas. Rėmėjas - šūdas, logotipas - šūdas, komandų pavadinimai - šūdas. Tai rodysit per TV3 ir LNK grupes ar ne? Jau šios grupės susivienijo? Ar atkeršijot LRT kad Eurolygą rodė?
2021-09-01
+1
Atsakyti
golis
didelis šuolis atgal... Pernai jau buvo labai didelis žingsnis atgal, kai padarė, kad užsienio lietuviai negalėtų matyt transliacijų internete... Dabar dar labiau einama prie krepšinio sumenkinimo. Taip jau būna, kai labiausiai rūpinamasi bizniu, o ne krepšinio ateitim šalyje. Nebesistebėkim, kad nebeišauginsim išvis greitu metu jokio pasaulinio lygio talento Lietuvoje.
2021-09-01
+15
Atsakyti
JKL. Kaip mes kažkada sužinojom kad dvi LL ispaniškai tariasi kaip J, tarkim LLuLLis tariasi JuJis, tai dbr užsieniečiai pamate kad JKL tariasi kaip LKL, tai galvos kad reikia sakyt ir Lonas ne Jonas, Lasikevičius, Lavtokas.
2021-09-01
+7
Atsakyti
In vino veritas
LKL per mokama kanala :D Cia ta pati LKL, kuri nuolat silpneja, ir ziurimumas krinta? Turbut metu anekdotas. Neveltui ir logo pakeite i JKL - Juoka kelianti lyga (kreditas uz issifravima trumpinio keliauja vienam kolegai komentatoriui is konkurentu puslapio ;)). O jei rimciau, tai bandymas pasimedziot daugiau euru kaip ir suprantamas, nuostoliai del covid ir t.t. ir pan., bet LKL ilgalaikej perspektyvoj pjauna saka, ant kurios sedi. Vaikai ir paaugliai praktiskai viska ziuri internete. Nebus nemokamu transliaciju, jie prades ziuret kazka kita. Neuzsiauginsim naujos kartos sirgaliu ir ziurovu, bus blogai visam Lietuvos krepsiniui. Nebus ziurovu, nebus susidomejimo, sumazes dar labiau vaiku, lankanciu krepsini. Galu gale nebebus pakankamai zaideju, galinciu zaist auksciausiu lygiu. Jau dabar turim problemu daugiau nei pakankamai, gal nereiktu ju dar labiau didint?
2021-09-01
+1
Atsakyti
asas
Wow!! Negana to kad 3x3 krepsinio populiarinima jau SUGADINO GO3 dabar dar ir 5x5 gadina! Nuostabi salis..nuostabus protai!!! Svarbu 5e dabar o ateitis Poch..apgailetina..Manau vaikai kurie nematys krepsinio ateityje ir nebelankys krepsinio..ir apie krepsinio saly galit pamirsti isvis..bus cs go salis
2021-08-31
+5
Atsakyti
Kazkas
o dar nereikia pamirsti kad Go 3 ir Zalgirio remeja. vadinasi mes visi remsim zalgiri :)))
2021-08-31
-7
Atsakyti
joma
dauguma gris 20 metu algal, kai nebuvo interneto ir mate rungtynes tik per Tv arba saleje. Dar pliusas tas, kad internete galesime rezultata be vaizdo sekti, nes anksčiau tik vakare per tv pranesdavo rezultata arba tik kita diena
2021-08-31
-8
Atsakyti
lol
ko jūs čia vaflinates. 3grajai per savaitė, reg sezonas truks apie 28 savaites, nuimam langus, gaunam 23 savaites. 23x3 - 69 grajai nemokamai is 165. Playofus irgi rodys. Taip, kad BTV išvis nieko nepraranda su LNK, o LKL tik laimi. Labai daug žmonių, kurie skaito, bet nesupranta ką. Taip pat ir prieš skiepus esantis, jiems nereik analizuot, nes va jie žino, kaip čia visi susimokė juos apgaut.
2021-08-31
-19
Atsakyti
Go3
O Zalgirio neparodis per BTV iki Eurolygos
2021-08-31
-1
Atsakyti
va
Man patinka sitas remeju logotipas Go3.Dabar bus galima rekti,Milas Go3!!!
2021-08-31
-18
Atsakyti
Nesamone
😒 Kas ten Labai Rinksis ziuret per Go3 Tai Kada BTV rodis Nemokamai Tai jauciu Puse per Go3 rodis nei per BTV
2021-08-31
+3
Atsakyti
Go 3
Ka LKL tuo nori Laimeti Ar yra skirtumas Per BTV ir Delfi Per BTV galima ir taip Matyti visas Reguliariojo sezono ir akrintamu varzybu
2021-08-31
-2
Atsakyti
djgaffer
Neklaidinkite daugumos su tokia antrašte,nes čia bbeveik visi niekad viso straipsnio neskaito,o tik iš antraštės sprendžia apie situaciją ir paskui myžčioja į kelnes.Tai galiu pasakyti,kad LKL ir toliau ramiai galėsit žiūrėti per BTV,o jei norėsite daugiau rungtynių pamatyti,tai tik tada bus galima jas žiūrėti per mokamą Go3 platformą.Komentarus visi pasiskaito,tai tikiuosi nuraminau daugumą ir nereiks verkšlenti.
2021-08-31
+4
Atsakyti
dar vienas Jaunimo lygos LOL. Niekam neidomia, pastoviai silpnejancia lyga padare mokama. Genialu. Na bet cia gi lietuvos verslas, svarbu 5 EUR siandien dzin ta ateitis....
2021-08-31
-1
Atsakyti
jooo
Uzsienyje bunant negaledavau LKL ziuret jie per kazkokia debiliska platforma paleide buvo. nu tai tikrai, geriau as jau paziuresiu tas kelias varzybas per btv nei kad mokesiu sitiems klounams :D lkl ziureti per mokama kanala :DDDDD LKL, karlai
2021-08-31
+8
Atsakyti
Janke
vajai...kas ziures ta lkl ir dar mokama?! nei gedos nei sarmatos.
2021-08-31
+1
Atsakyti
Va Du
taip ne kokie reitingai, tai ir tuos susidegino
2021-08-31
+13
Atsakyti
arturas
Labai smagu, tikrai geriau nei per koki delfi ziureti, kur gali pamatyt tik reklamas, pastoviai pastringa, refresh ir vel 5 reklamos, o tada jau ir varzybos baigias. Per viasata niekad nieks nebuvo pastrige ir nekisa jokiu reklamu. As ju sporto paketa turiu nuo pat jo atsiradimo, 14 metu abonentas, tai man geriau. Svarbu kad nekistu to LKL vietoj Priemier lygos ;D
2021-08-31
+4
Atsakyti
Ayo
Siaip tai mes jau susimokejome uz LKL ziurejima, nes visi klubai gauna savivaldybes parama. Tai yra mokesciu moketoju pinigai, skirti paremti tas zemo lygio komandas su prasto skaidrumo vadovybem. Jie visiskai nesugeba pritraukti investuotoju: arba lazybu kontoros arba randa budu kaip dar is ziurovu iskaulyti pinigu.
2021-08-31
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 102

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.