„Rytas“ pristatė naujo dizaino aprangas

2019-09-16 13:59
Nuotr.: rytasvilnius.lt
Nuotr. rytasvilnius.lt

Šį šeštadienį „Betsafe-LKL“ rungtynėmis su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ startuosiantį krepšinio sezoną Vilniaus „Rytas“ pasitinka naujo dizaino aprangomis, kurių fone bus ryškiai matomi Vilniaus žemėlapio kontūrai.

Namų mačus „Rytas“, kaip ir pernai, žais juodomis, o išvykose į aikštę išbėgs baltos spalvos aprangomis. 

„Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis teigė, kad Vilniaus simboliai naujose komandos aprangose yra tik dalis duoklės, kurią klubas atiduoda miestui ir miestiečiams. 

„Esame Vilniaus komanda. Šį sezoną tai deklaruojame labai garsiai ir aiškiai. Ir ne tik Vilniaus žemėlapio kontūrais ant aprangų. Komandos sudėtyje turime sostinės krepšinio aikštelėse ir salėse augusio jaunimo. Su miesto savivaldybe ir dvejomis stipriausiomis miesto krepšinio mokyklomis vystome „Ryto“ jaunimo krepšinio piramidę. Prisijungsime prie miesto lauko krepšinio aikštelių atnaujinimo“, – pasakojo Jarutis. 

Nuotr. rytasvilnius.lt

Klubo vadovas tikisi, kad šie komandos žingsniai neliks nepastebėti vilniečių. 

„Klubo, miesto ir miestiečių santykis yra abipusis. Esu tikras, kad mūsų dėmesys Vilniui paskatins vilniečius palaikyti mus ir tuomet, kai laimime, ir kuomet mums nesiseka“, – sako klubui vadovaujantis buvęs krepšininkas. 

„Ryto“ aprangų dizainą kūręs klubo vizualinės komunikacijos ekspertas Tomas Kukta sakė įkvėpimo sėmęsis vartydamas įvairius Vilniaus žemėlapius.

„Vilnius – urbanistiškai viena neįprasčiausių ir margiausių sostinių Europoje. Miestas išsiskiria savo netaisyklingų formų gatvėmis, miestą per pusę skeliančia Neries upe, pastatų formomis – nuo įvairiaformių senamiesčio statinių iki taisyklingų miegamųjų rajonų daugiabučių. Be to, su gamta persipinančios betoninės miesto struktūros sukuria kontrastingą žemėlapio raštą, kurį ir panaudojome aprangų, klubo narystės kortelių, vizualinės komunikacijos dizainuose“, – teigė Kukta.

Bilietais į pirmąsias „Ryto“ sezono rungtynes, vyksiančias „Jeep“ arenoje Vilniuje, prekiauja bendrovė „Tiketa“. Ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ sirgaliai taip pat vis dar gali įsigyti ir klubo sezono narystes, leisiančias apsilankyti visuose komandos namų susitikimuose Lietuvos krepšinio lygoje, Karaliaus Mindaugo taurėje ir Europos taurėje (iš viso ne mažiau kaip 30 mačų viso sezono metu).

Įsigyti jas bus galima iki rugsėjo 21 d. Sezono narysčių, kuriomis taip pat prekiauja bendrovė „Tiketa“, kainos svyruoja nuo 59 iki 199 Eur. Pigiausią narystę įsigijusiems sirgaliams vidutinė vieno apsilankymo varžybose kaina nesieks ir 2 eurų.

Nuotr. rytasvilnius.lt


Komentarai:

Stilistas
Prie tokių modernių kontūrinių aprangų dar gerai tiktų išsiuvinėti auksinių varpų kontūrus prie kamandos pavadinimo.
2019-09-16
+11
Atsakyti
Tomas
bybi ostis tas rytas :D
2019-09-16
-16
Atsakyti
Penktadienis13
Jo apranga graži, užskaitau. Tai dabar kažką perfrazuojant, geriausi Ryto pirkiniai tarpsezonyje apranga, Kairys ir Ginelevičienė.
2019-09-16
-4
Atsakyti
Jim
Demesio!!!antanas,anonimas yra suintetesuotas zmogysta,kirsinti zmones ,sitam chate,pats krepsinis jam absoliuciai nusisvilpti!Ignoruokite sita profesonalu neigeri!!!
2019-09-16
+6
Atsakyti
Anonimas
liudniausia kad naujas aprangas pakrikstys galymai blogiausias sezonas klubo istorijoi....
2019-09-16
-19
Atsakyti
Geras
nu nieko prie apgailetino sezono tiks skarmaliukai
2019-09-16
-10
Atsakyti
taip vos gala su galu suduria, odar skarmalams pinigus tasko
2019-09-16
-17
Atsakyti
Įvertink mano nuogus paveikslėlius :) http://inx.lv/CdN
2019-09-16
+6
Atsakyti
KAS IS TO
KAS IS TO KAD NAUJAS SKARMALAS? KOMANDA , IR JOS POZIURIS SENAS. SIRGALIAI ———>>>>>🤣😂🤣😂🤣😂
2019-09-16
-31
Atsakyti
djgaffer
Tikrai gražiai atrodo.Naujas dizainas,miesto kontūrai matosi.Vis kažkas naujo.O kas naujo,visada įdomu.Pasistengė čia ryto komanda.
2019-09-16
+15
Atsakyti
A
Kaip kokios kurwos keicia savo skarmalus pries kiekviena zaginimo sezona. Zalgiris juos jau ipratino buti lyg parsiduodanciomis kurwomis. Neveltui kaip kokios kurwos ir savo arenos pavadinima pardave.
2019-09-16
-33
Atsakyti
TDaY
nu tikrai graziai atrodo. bent jau aprangom zalgiri pranoks, nes zaidimu su tokia sudetim be sansu
2019-09-16
+16
Atsakyti
Op
Šiaip Sirvydis atrodo pasikačiojęs vasarą, ne tik tattoo pridėjęs. Turbūt įdomiausia bus jo žaidimą stebėt šitoj komandoj. Jis, Blaževičius ir ateity gaaal Tubelis, gali šią komandą patraukti į viršų ir į kažką išaugti.
2019-09-16
+10
Atsakyti
Anonimas
Normalus maikonai, kurvos grize namo is mokyklos verkia cia blet apie ryta ir zalgiri, dar net rungtynems tarp ju neprasidejus...
2019-09-16
+8
Atsakyti
:D
geriau rytas tegul parduoda arenos pavadinima porno atstovams kaip siulo heat :D https://www.basket.lt/krepsinio-naujieno...
2019-09-16
-2
Atsakyti
labai grazi apranga
2019-09-16
-10
Atsakyti
Anonimas
kazkiek nusiziureta nuo zalgirio dizaino is 17/18 sezono, toks panasus erdves/gylio efektas. tikrai grazios aprangos
2019-09-16
-35
Atsakyti
KLAIPĖDA
Galėjot dar ir varpas išsitaturuoti ant nugaros - juk niekur nuo to nesidėsit. 😆
2019-09-16
-15
Atsakyti
blinas pliurza
VISUR AISKU LEGENDA ZALGIRIS NR 1 . KOMENTARUOSE NET RYTFANIAI APIE ZALGIRI DAUGIAU ZINO NEI APIE KAZKOKI apgailetina klubeli , kuris savo skudurus keicia kiekviena sezona.🤣🤣🤣🤣😂
2019-09-16
-19
Atsakyti
blinas pliurza
KADA TAS SOSTINES KLUBELIS PRISTATYS KA NORS NAUJO SUSIJUSIA SU PASIEKIMAIS. AR TRENERIS IR VEL PAVERKS KAD TEISEJAI ATIME EILINI KARTA PERGALES. NES TRENERIS TIESIOG NESUGEBA ORIENTUOTIS KAS VYKSTA AIKSTELEJE. PASKUI PER PRESS KONF. SAKYS KAD TIE VYRAI AUKOJOSI JAU GERIAU BUTU PER ISEIGINES ZOLE PJOVE 😂🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2019-09-16
-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 54

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.