Sezonui nesibaigus „Vytautas“ visus tris legionierius paleido namo

Rokas Pakėnas
BasketNews.lt
2018-05-03 19:03
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ vakar nusileidęs Prienų–Birštono „Vytautas“ prarado teorinius šansus pakilti iš lentelės dugno, o prieš paskutinį sezono mačą su Kauno „Žalgiriu“ prieniškių ekipą paliko visi trys legionieriai.

Amerikiečiai Kervinas Bristolis ir Rashaunas Broadusas jau išskrido į JAV, tuo metu ukrainietis Denisas Lukašovas komandą paliks rytoj.

„Mums liko vienas mačas, kuris nieko nereiškia. Norime „Žalgiriui“ padėti, nenorime, kad koks jų žaidėjas patirtų traumą, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ juokaudamas argumentus dėstė „Vytauto“ strategas Virginijus Šeškus. – Kažkiek pinigų pataupėme, kažkiek dėl to, kad Lukašovo žmona neseniai pagimdė vaiką. Draugiškai su visais pakalbėjome ir išsiskyrėme.“

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
17,5
Pataiko: 17,5
Taiklumas: 51,9%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Tomas Dimša

33-ejų Broadusas šį sezoną spėjo sužaisti 13 mačų, vidutiniškai rungtyniavo po 20 minučių, pelnydavo po 6,4 taško, atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 5,5 naudingumo balo.

Vidurio puolėjas Bristolis „Vytauto“ marškinėlius spėjo apsivilkti 15-oje susitikimų, vidutiniškai žaidė po 19 minučių, pelnė po 5,5 taško, atkovodavo po 5,3 kamuolio bei rinkdavo po 7,9 naudingumo balo. 

Tuo metu Ukrainos rinktinės įžaidėjas Lukašovas Prienų ekipoje išbuvo ilgiausiai bei sužaidė 24-eriose rungtynėse. 29-erių atakų organizatorius rungtyniaudavo po 19 minučių, pelnydavo po 6 taškus, atkovodavo po 2,6 kamuolio, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo po 6,8 naudingumo balo.

Šį sezoną „Vytautas“ per 35 susitikimus iškovojo vos 8 pergales, o sezono viduryje į komandą pasikvietė garsiuosius Ballus, kurie iššaukė įvairių reakcijų.

Žaidimo laiku nepatenkinti Ballai paliko komandą praėjusią savaitę, o Prienų ekipai po 9-erių metų žaidimo stipriausioje šalies lygoje gresia iškritimas į žemesnę lygą. „Vytauto“ vadovai viltingai laukia lemiamo LKL sprendimo.

„Yra kaip yra, mes lauksime LKL verdikto, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ mintimis dalijosi Šeškus. – Gaila būtų, jei Prienų nebeliktų šioje lygoje. Įdėta daug darbo, žaisdami LKL mes stipriai paaugome, pamatėme, ką galime padaryti kitaip.“

Rungtyniauti LKL jau išreiškė trečiąją vietą NKL pirmenybėse šį sezoną užėmęs Šakių „Vytis“, kuris tapo realiausiu pretendentu atimti vietą iš prieniškių. Klubas jau informavo LKL administraciją, kad sieks licencijos žaisti stipriausioje šalies lygoje.



Komentarai:

AnonimasPrienai man visada patiko iki pasikviete tuos klounus is JAV. Tikiuos iskritimas i zemesne lyga bus pamoka, cirkui LKLe nevieta.Siaip nepritariu kad 3cia NKL komanda papultu i LKL. Arba pirma arba jokia.


Tai, kad pats Vytis yra didžiausias cirkas NKL. Pernai juk net per TV6 LKL rungtynių ilgąją pertrauką buvom priversti žiūrėti NKL komandos Vyčio vidinį gyvenimą. Lygiai taip pat kaip ir 'Ball in the Family" tik ne apie du žaidėjus, o visą komandą. Visą TV3 grupė kišo jie į eterį.. dabar tik šį sezoną atrodo tylesni. Jei tokie liks ir patekę į LKL tai ok.
2018-05-04
-3
Atsakyti
kokia dar zemesne lyga?prienai net ir tokios sudeties tuos sakius detu i viena kasa,plius idirbis ir pasiekimai net nepalyginami.sakiai tegu laimi nkl,tada balsa kelia,dabar tai gryni klounai pasikrove nuo niolikmeciu dubleriu lenda su vyrais zaist.daug kas turbut pamirso kaip budavo nuolat triuskinama palanga ar paskutini kart buve mazeikiai todel nereikia nkl komandu auksciausioj lygoj kurios nesugeba irodyt dominavimo zemesnej,tiesiog neidomu bus ziuret kai macai baigsis 30+ skirtumais
2018-05-04
-1
Atsakyti
Albinas Linksmas- Ne tiesiog nuomone parasiau. O tu turbut noretum jai tokios mintis lenda galvon.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-03
-15
Atsakyti
ługo
tegul Vytauto žaidejai pereina į Vytį ir gales toliau lošti LKL

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-03
-8
Atsakyti
Anonimas
Prienai man visada patiko iki pasikviete tuos klounus is JAV. Tikiuos iskritimas i zemesne lyga bus pamoka, cirkui LKLe nevieta.

Siaip nepritariu kad 3cia NKL komanda papultu i LKL. Arba pirma arba jokia.
2018-05-03
+1
Atsakyti
Galetu palikti vytauta ir primti vyti. Nes prienai dbr vistik nemazai uzdirbo is tu ballu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-03
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.