Duranto sprendimu besidžiaugiantis Perkinsas: „Pagaliau jis gavo sau tinkamą komandą“

2019-07-01 13:02
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA laisvųjų agentų turgaus pradžią žyminčią dieną, sekmadienį, su savo bičiuliu nuo Oklahomos „Thunder“ laikų Kevinu Durantu telefonu kalbėjęs Kendrickas Perkinsas džiaugiasi – palikti „Golden State Warriors“ komandą buvo teisingas sprendimas.

„Jiems truks jo, kai jis išvyks, – „The Undefeated“ sakė Perkinsas. – Kalbėjau su Kevinu, jis yra laimingas.“

Durantas atmetė 221 mln. JAV dolerių pasiūlymą penkeriems metams iš „Golden State Warriors“, priimdamas kvietimą iš „Nets“ už 164 mln. JAV dolerių ketveriems metams. „Nets“ niekada nėra laimėję NBA čempionato, o „Warriors“ per pastaruosius penkis sezonus padarė tai net tris kartus.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
116,9
Pelno taškų: 116,9
Taiklumas: 48,8%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 149
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Stephen Curry

Tačiau „Nets“ savo istoriją greitai gali perrašyti, nes Durantas žais drauge su savo draugais – Kyrie Irvingu ir DeAndre Jordanu.

„Tai yra auksinis šansas Kevinui Durantui ir aš manau, kad jis pasirodys puikiai“, – sakė Perkinsas.

Taip pat jis užsiminė, kad žaisdamas „Warriors“ Durantas jautėsi neįvertintas.

„Viskas, kas buvo parodyta, tai žema pagarba vienam geriausių žaidėjų, kuris užsidėjo aprangą nepaisant žeminimo bei spaudimo ir aukojo savo karjerą, kad padėtų jiems laimėti“, – sakė artimas Durantui šaltinis. 

Duranto kelias „Warriors“ klube pasibaigė. Laikas parodys, ar palikti „Warriors“ buvo geras sprendimas, tačiau šiai akimirkai Perkinsas yra įsitikinęs, kad visi abejojantys šiuo žingsniu klysta.

„Pagaliau jis gavo savo komandą“, – sakė Perkinsas.

Perkinsas ir Durantas kartu žaidė „Thunder“ nuo 2010 iki 2015 metų.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+1
Atsakyti
Kenedis
Durantas susitraumavo ir paliko Wariors, ale jo niekas neivertino... Sitas zingsnis padejo uzgozti fakta, kad Durantas pasielge kaip luzeris kai perejo is Thunder, kuri buvo per plauka nuo cempionu titulo, pas Warriors, kurie ir taip turejo stipria sudeti, bei nugalejo tuos pacius Thunder konferenciju finaluose.
2019-07-01
+4
Atsakyti
Alfa
O tai okc nebuvo jo komanda?
2019-07-01
-1
Atsakyti
...
Nesu Warriors gerbėjas, bet jei čempionai buvo netinkama.. tai ką čia ir kalbėt :))) Pilna lyga lūzeriškų komandų, tik ne visos max kontraktus gali pasiūlyti.
2019-07-01
+3
Atsakyti
MVai
Tai kokia ten jo komanda? Irvingas verkslens, kad KD ji nustelbia ;))) Dvi drama queens vienoj komandoj ;)))
2019-07-01
+19
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.