Carteris šį sezoną į „Raptors“ veikiausiai negrįš

2018-02-20 07:54
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vince'ą Carterį susigrąžinti norėjusi Toronto „Raptors“ vadovybė galiausiai pakeitė savo sprendimą ir įvykių nusprendė neforsuoti.

Seklbiama, kad NBA užkulisiuose ilgai sklandę pranešimai apie dar šio sezono Carterio sugrįžimą į Kanadą nepasitvirtins – „Raptors“ veterano įsigyti neketina.

To priežastis – Toronto komanda šiuo metu yra susikoncentravusi ties mintimis verčiau siekti pirmosios vietos Rytuose, koncentruojantis vien į tai nei prisivilioti nostalgiją keliantį veteraną.

Vince Carter

Vince  Carter
Vince  Carter
MIN: 17.14
PTS: 5 (42.08%)
REB: 2.16
AS: 1.26
ST: 0.89
BS: 0.53
TO: 0.58
GM: 38

Tiesa, JAV pranešama, kad „Raptors“ Carterio sugrįžimo į klubą idėjos toli gražu neatmeta ir tikisi jį komandoje išvysti kitą vasarą. Šiuo metu Carteriui jau yra 41-eri.

Carteris „Raptors“ komandoje dar šį sezoną galėjo atsidurti, jei dabartinė jo ekipa Sakramento „Kings“ būtų išpirkusi veterano kontraktą. NBA taisyklės tokiu atveju Carteriui pereiti į atkrintamųjų komandą leistų iki kovo 1-osios.

Carteris šį sezoną nespindi aikštėje (vid. 5 taškai, krepšį atakuojant 39 proc. taiklumu), tačiau jo rodikliai pakyla, kai ilsisi 3 ar daugiau dienų. Tada jis vidutiniškai renka po 9,4 taško, o tritaškius meta 59 proc. taiklumu.

Maža to, pernai atkrintamosiose varžybose Carteris šešerias rungtynes pradėjo starto penkete ir buvo solidus Memfio „Grizzlies“ gretose, žaisdamas vidutiniškai po 32 minutes ir pataikydamas 40 proc. tritaškių.



Komentarai:

statybinkai ir tapetuotojai
neuzjauskit savu.. cia tik inkaru balius, skesti tik moakate
2018-02-20
-5
Atsakyti
Anonimas
Plytinkai jus blet paziurekit i derozano statistika pirma..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-20
-7
Atsakyti
kunigas
Kas tau prastai metantis - carteris? pasidomek labiau plyta tu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-20
-3
Atsakyti
cia labiau
kad raptors nereikia dar vieno inkaro prastai atakuojancio.. pliis vienos dienos kontrakta visada gales pasirasyti..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-20
+9
Atsakyti
Įrodymas kad VINCENTAS protingas žmogus. Kokia prasmė jam keltis į Raptors kol komandoje yra statybininkai plytų mėtytojai.
2018-02-20
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.