Garsus Izraelio sporto žurnalistas: „Hapoel“ – mirusi komanda, Adomaičio pertraukėlės – labai silpnos“

2021-02-08 09:20
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Dainius Adomaitis prie Jeruzalės „Hapoel“ vairo stojo sausio viduryje, o nuo to laiko Izraelio ekipa iškrito tiek iš Čempionų lygos, tiek iš Balkanų tarptautinių pirmenybių.

Iš viso Adomaičio treniruojama „Hapoel“ per 6 rungtynes iškovojo dvi pergales, o po paskutinio pralaimėjimo sekmadienį Galilėjos „Gilbao Hapoel“ kritikos Jeruzalės klubui pažėrė vienas žymiausių Izraelio sporto žurnalistų Roi Cohenas.

„Jeruzalės „Hapoel“ – tiesiog mirusi komanda, – tviteryje rašė Cohenas. – Žaidėjai aikštėje perduoda žinią, jog nenori būti čia, Adomaičio minutės pertraukėlės – labai silpnos.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
82,0
Pelno taškų: 82,0
Taiklumas: 45,9%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 94
Blogiausias pasiekimas: 73
Daugiausia pelno: Tashawn Thomas

Izraelio taurės kovas „Hapoel“ pasitinka tragiškoje situacijoje, patyrę eilę pralaimėjimų. Jų sėkmė – būsimas varžovas Rišono „Maccabi“ atrodo dar blogiau.“

Izraelio taurės pusfinalį Adomaičio auklėtiniai su Rišono klubu žais ketvirtadienį.

„Hapoel“ Izraelio pirmenybėse su 9 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais žengia 3-ioje pozicijoje.



Komentarai:

Valdis
Sitas Nobelio premijos laureatas uz pasiekimus sporte yra visiskas megejas ir juo profesionalu pavadinti neapsivercia liezuvis! Visi mes zinom jo galimybes ir neigaluma vadovauti. Kaip Vainauskas jaunesnysis sake jis visada buvo, yra ir bus nesekmingas treneris. O toks jis yra nes jo arogancija perzengia visas esamas etiketo ribas. Jis net padares kvailus keitimus ir del ju pralaimejes rungtynes neturi jokios gedos atsisesti pries zurnalistus ir pakeles viena antaki pasakoti kokie jo zaidejai buki. Neatsimenu nei vieno atvejo kai sitas molis butu atsakomybe sau prisiemes. Vien tik kaltu ieskojimas yra jo stiprybe.
2021-02-08
+29
Atsakyti
djgaffer
Pažiūrėjus į sudėtį tampa aišku,kad legionieriai įvedę savo hierarchiją ir jiems nusispjauti ant komandos rezultatų.Visi nori būti žvaigždėm,turėti kamuolį savo rankose,o Adomaitis niekada nebuvo tas,kuris būtų geras motyvatorius ir labai gerbiamas treneris.Tai ir gaunam tai,kad komanda toliau buksuoja ir neaišku,kada atsigaus.
2021-02-08
-2
Atsakyti
Justas
Nepamenu, kurioj laidoj cia kazkas buvo pasakes is sporto zurnalistu, bet manau labai teisingai: Absoliuti dauguma krepsinio treneriu jei daro, tai daro labai maza itaka zaidimui. Vieni daugiau orientuoti i gynyba, kiti puolima, treti gal sugeba kurti atmosfera komandoje, bet visumoje nei vienas nedaro diena naktis skirtumo, o yra labai nedaug treneriu, kuriu prisijungimas prie komandos pakeicia visa komandos zaidima is esmes. Tai Adomaitis priklauso tiems treneriu vidutiniokams. ir nieko cia tame nera blogo. Galiu lazintis, kad kiekvienas esate girdejes fraze is trenerio prisijungus prie komandos, o ypac sezono viduryje "Daug cia nieko neprikeisi trupututi patvarkysim ta ar ana ir zaisim" tai vat ir buna sitas pokytis grynai ant emocijos daugiau, o ne kazkokie key zaidimo elementai. Sakyciau 2 didziausios pergales per paskutinius 20 metu buvo pasiektos su treneriais, kurie yra fokusa rodo i komandos laisvuma ir motyvacija (2003 2010), o ne kazkokius treniravimo aspektus + aisku turejo zaideju, kurie ir daro skirtuma. dar paminesiu iki galo, kad kitos pergales, kurias mes pasiekem per tuos daug metu buvo su Kazlausku, kuri as jau skaitau kitos lentynos treneriu, vienu is tu, kurie daro skirtuma., taciau nei pergales buvo tokios dideles kaip 2003 2010 + reikia pripazinti, kad mums ziauuuuuriai pasiseke su burtais ir grupem, o ne karta lemiamomis akimirkomis kazkas suzaisdavo tiesiog pasakiska matcha, ka visai nepriklause nuo treneriu.
2021-02-08
+4
Atsakyti
Anonimas
Nebeliko pas mus normaliu treneriu is Lietuvos, apart Jasikeviciaus, kur cia dar ir su juo klaustukas yra nes zmogus labai megsta kad viskas pagal jo derinius eitu....o toliau tai dykuma gaunasi. Kemzura treniruoja sudina turku komanda, Adomaitis linciuojamas pas zydus, na ir Kazys sudinoj sudino ruskyno komandoj gadinasi reputacija. Apie kitus net neverta kalbeti.
2021-02-08
-8
Atsakyti
ciongas
Na, mirusiųjų gelbėjimas ne vien Adomaičio reikalas. Jis ne stebukladarys, tiesiog vidutiniokas. Žydų klubui pats tas, rinktinei - ne. Neturi valios, savo žodžio. Vien ko vertas sprendimas perlaikyti mačiulį, kai šis nei apsigynė, nei pataikė, o Giedraitį laikyti ant suolo visą čempionatą, o pabaigoje išleisti. Pamenu, kaip šis laisvas stovi, o Kalnietis net nežiūri į jo pusę, nes kamuolį turi gauti mačiulis...
2021-02-08
-3
Atsakyti
Q
Viščiukus pavasarį skaičiuoja. Adomaitis ten dar net mėnesio nepraleido ir jau rašliavos apie nevą "mirusią komandą, nuliūdusius žaidėjų veidus ir t.t". Geriausias šio sezono įrodymas - Kokoshkovas. Po eilės triuškinimų, \'ekpertų nuomonių\' bei fanų linčiavimo - sekanti įspūdinga pergalių serija. Kantrybės palinkėčiau.
2021-02-08
+3
Atsakyti
...
uoj uoj uoj, mirusi komanda, žaidėjai lavonai, treneris lavonas, bet.. pasirodo... artimiausi oponentai dar prasčiau atrodo :D Nepakenktų tokiam žurnalistui adekvatumo šiek tiek
2021-02-08
+3
Atsakyti
BoobieDede
Urbonuso draugelis vėl daužomas į vienus vartus su nuliuku gynybos. Kaip ir sakiau, prastas Adomėlis labai, kai jo visos komandos prieš stipresnes jau po dviejų kėl būdavo su 50 taškų praleista ir geru atsilikimu. Tuomet žaidėjai pamiršta visas jo nesąmones ir desperatiškai vejasi, tas ypač atsispindėjo rinktinėje, paskutiniame jo čempe. Adomas lievas treneris ir buvau teisus, jog Žalgirio jis išvis neatlaikytų ir būtų skanduotės Adomą lauk, kaip kadais buvo Brazy lauk skanduotė halėje. Kairys,kuris dar lievesnis treneris, tik padėjo sudaryt įvaizdį, kad gal Adomėlis ir ne toks prastas. Dėja Rytas tiesiog du lievakus pasiimė, tik kad Kairys dar prastesnis variantas gavos :D
2021-02-08
+10
Atsakyti
Judelis
Neatlaike jau ir zydams nervai :-D Kaip ir sakiau neuzilgo Pabla uz pakarpos patys fanai ismes sita fizruka :-D
2021-02-08
+13
Atsakyti
Vox
Nesuprantu, ko čia visi tokie laimingi galintys eilinį kartą pavaryt ant Adomo. Jei žurnalistas pats įvardino, kad tai mirusi komanda, tai ar yra manančių, kad Adomas turi antgamtinių galių ją prikelti gyvenimui? Taip nebūna. Jei susikomplektavo kaip Rytas, tai ir žaidžia panašiai.
2021-02-08
+6
Atsakyti
Ttd
Kairi pabandykit imt kita sezona...
2021-02-08
+1
Atsakyti
Darius
jau net Izraelyje fizruka atpazino
2021-02-08
+4
Atsakyti
kaip netikėta
2021-02-08
-5
Atsakyti
nieko nauja cia nepasake, fizrukas ir liks fizruku
2021-02-08
-3
Atsakyti
Kbh
nieko naujo ,jis yra fucking joke
2021-02-08
-3
Atsakyti
JR
Dabar pagalvojau, kad nedaug trūko, kad Adomaitis būtų radęs toje komandoje ir jaunąjį Sirvydį.
2021-02-08
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 22

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.