„Warriors“ iškart rado pamainą susižeidusiam Durantui

2017-03-01 09:08
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Oklando „Golden State Warriors“ po Kevino Duranto traumos iškart ėmėsi veiksmų. Prabėgus vos kelioms valandoms po Duranto netekties klubas jau į savo sudėtį pasikvietė Mattą Barnesą.

Pastiprinimo „Warriors“ prireikė po to, kai Durantas praėjusios nakties mačo pradžioje susidūrė su komandos draugu ir susižeidė kelį. Kol kas neaišku, kas tiksliai nutiko puolėjui, tačiau „Warriors“ nusprendė nedelsti ir iškart pasipildyti nauju puolėju.

„Warriors“ susisiekė su Barnesu bei susitarė, jog įsibėgėjus savaitei pasirašys kontraktą. 36-erių metų 201 cm ūgio puolėjas „Warriors“ gretose jau žaidė 2006-2008 metais.

„Tai svajonės išsipildymas, – teigė pats Barnesas. – Jaučiuosi taip, jog viską pradėjau 2007 metais, o dabar atvykstu padėti baigti darbą.“

Skelbiama, kad kontraktas bus pasirašytas iki sezono pabaigos. Dėl to „Warriors“ bus priversta atsisakyti planų sudėtyje turėti kitą veteraną Jose Calderoną. Su juo bus pasirašyta sutartis, tačiau netrukus ji bus nutraukta.

Barnesas šį sezoną žaidė Sakramento „Kings“ komandoje, tačiau vasario 20-ąją dieną ekipa nusprendė jį atleisti.

Sakramento ekipoje jis vidutiniškai per 25 minutes pelnydavo po 7,6 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Kevino Duranto trauma:



Komentarai:

djgaffer
Gali būti,kad Calderono karjera NBA jau ir baigsis.Lakers ant suolo sėdėjo,dabar iš karto atleistas bus.Bet visada į Europą gali grįžti-čia koks Realas ar Barca pasiimtų.
2017-03-01
Atsakyti
Kkk
Deja ne kaip kiti butu pasielge Warriors pasirase sutarti kelioms valandoms ir ismokes visa kontrakto suma. Nieko jis neprarado, o uz dyka gavo ń)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-01
-1
Atsakyti
Nuomonė
Tikrai labai praverstu Barnesas,keista,kad niekas juo nesidomėjo po atleidimo iš Kings

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-01
+6
Atsakyti
Anonimas
geras pastiprinimas warriorsams, barnesas pravers net kai ir durantas gris
2017-03-01
+1
Atsakyti
Korsaras
Nepasiseke calderonui. Jau beveik turejo kontrakta ir še tau perkunas is giedro dangaus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-01
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.