Tritaškių rekordą pasiekę „Warriors“ – per pergalę nuo antro iš eilės titulo

2016-06-11 06:51

„Golden State Warriors“ nuo antro iš eilės NBA čempionų titulo skiria vienas laimėjimas. Oklando klubas lemiamą pergalę galės pasiekti namie, kur šį sezoną yra praktiškai neįveikiamas.

Ketvirtosiose NBA finalo rungtynėse „Warriors“ išvykoje 108:97 (29:28, 21:27, 29:22, 29:20) pranoko Klivlando „Cavaliers“ ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1. Visos komandos, kurios NBA finaluose pirmaudavo 3-1, tapdavo čempionėmis.

Rungtynių žaidėjas
Stephen  Curry
PTS 38 | REB 5 | AS 6 | ST 2
„Warriors“ kelią į pergalę nutiesė taiklūs tritaškiai, kurie jie pataikė 17 ir pasiekė naują NBA finalų rekordą. Ankstesnis (16) priklausė San Antonijaus „Spurs“ (2013 m.).

Oklando klubas tritaškių netgi pataikė daugiau nei dvitaškių, kuriuos metė vos 35,6 proc. taiklumu (16/45).

„Cavaliers“ sustojo tada, kai labiausiai negalėjo sustoti – ketvirtajame kėlinyje. Šio ketvirčio viduryje jie daugiau nei 6 minutes nepataikė nė vieno metimo iš žaidimo, pramesdami 7 metimus iš eilės.

Taip „Cavaliers“ pralaimėjo atkarpą 1:12 ir jų dviejų taškų persvara (83:81) virto 9 taškų deficitu – 84:93.

Dvitaškį pataikęs Kyrie Irvingas nutraukė „Cavaliers“ taškų badą, tačiau netrukus Stephenas Curry smeigė tritaškį, 17-ąjį savo komandos rungtynėse, ir padidino persvarą iki dviženklės – 96:86. „Cavaliers“ po šio smūgio nebeatsitiesė.

Taip „Cavaliers“ pralaimėjo atkakliausias serijos rungtynes, kuriose pirmaujanti komanda keitėsi 18 kartų, o rezultatas lygus buvo 15 kartų. Šis pralaimėjimas gali lemti ir tai, kad šį sezoną „Cavaliers“ į Klivlandą nebegrįš.

Oklande „Warriors“ šį sezoną pralaimėjo vos 4 kartus per 53 rungtynes.

Ketvirtajame finalo serijos mače „Warriors“ pagaliau sulaukė galingo savo lyderių žaidimo. Geriausias rungtynes finale sužaidęs Curry pelnė 38 taškus, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 5 kamuolius ir pataikė 7 tritaškius iš 13. Klay Thompsonas pridėjo 25 taškus ir 4 tolimus metimus.

Klivlando komandoje nesulaikomai žaidė 34 taškus surinkęs Kyrie Irvingas, tačiau jai pritrūko didesnio LeBrono Jameso indėlio. Nors jis buvo per rezultatyvų perdavimą nuo trigubo dublio, tačiau krepšį atakavo 7 kartais mažiau nei Irvingas.

„Cavaliers“: Kyrie Irvingas 34, LeBronas Jamesas 25 (13 atk. kam., 9 rez. perd., 7 kld.), Kevinas Love'as 11, Tristanas Thompsonas ir J.R. Smithas po 10.

„Warriors“: Stephenas Curry 38 (7/13 trit.), Klay Thompsonas 25, Harrisonas Barnesas 14, Andre Iguodala 10 (7 rez. perd., 6 atk. kam.).

Rungtynių reportažas:



Komentarai:

To KasioGUru
Pasitreniruok tu Kobe Daug geresnis uz MJ/
2016-06-11
-3
Atsakyti
Anonimas
P.S Kam Cavalieriam reikia įžaidėjo Kyrie, ir Dele jei visa laika kamuolys Broniaus rankose, čia lyg treneriai sakytu, imk Broniau kamuoly rink tu ta triguba dublį, vistiek geriau nebus ...
2016-06-11
+1
Atsakyti
Anonimas
Baisus krepsinio ekspertai čia susirinkę, tik įdomiausia tai kad įsikibe garsiausias žvaigzdeles kurios laimėdamos pakele ju eGGGGo , pvz Le Bronius, Bobis Bryantas, Currly, juokas ima net, neturi ka veikt ir kiekviena diena komentuoja, tas geresnis, tas aukštesnis, tas vapsie mutantas, tai jei tokie sexpertai tai gal į lietuvos rinktinę eikit kaip trenerio asistentai, bet labiau tikėtina sluotų berniukai ( berniukai)
2016-06-11
+1
Atsakyti
FlamboyantNuo kada Lebronas geresnis už K Bryant? Jeigu M Jordan yra geriausias visų laikų krepšininkas, o K Bryant yra vienintelis kuri galima su juo lyginti pagal iškovotus titulus, beprotiška įdirbį į talentą ir tt... tai kaip Lebronas tuomet geresnis uz Kobe jei Kobe yra antras po MJ? Aš duodu kepura prisikti kad jeigu Cavalieriuose lostu 30 metus Kobe, koks dabar yra Lebronas, tai Pastarieji taptų čempionais.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


"Kobe antras po MJ" :D :D :D kaip dar tau kobfani jis isvis gali but antras, o ne pirmas? :D kai kalba eina apie geriausia ever, tai tenka girdet, kad galbut tai ne MJ, o Jabbar, Chamberlain, Russell su rimtais argumentais, nu bet dar neteko girdet, kad Kobe. jis i all time top10 nepatenka, bet kai vaikai daugiau kasioriu nezino, tai jo, antras... :D
2016-06-11
+2
Atsakyti
Nuo kada Lebronas geresnis už K Bryant? Jeigu M Jordan yra geriausias visų laikų krepšininkas, o K Bryant yra vienintelis kuri galima su juo lyginti pagal iškovotus titulus, beprotiška įdirbį į talentą ir tt... tai kaip Lebronas tuomet geresnis uz Kobe jei Kobe yra antras po MJ? Aš duodu kepura prisikti kad jeigu Cavalieriuose lostu 30 metus Kobe, koks dabar yra Lebronas, tai Pastarieji taptų čempionais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-11
-5
Atsakyti
to kasioguru
toliau ciulpk to lebrono byby
2016-06-11
-2
Atsakyti
To Rubrikas nr1Lebrono komandos nebuvo favorites ziedus laimet? Ypac 2011-2014 laikotarpiu ar ne taip?:) kobis su kwame browny kaip centru ir smush parkeriu kaip izaideju nuvesdavo komanda kiek imanoma toli. Gavo solidesni pastiprinima ir su ispanu laimejo ziedus. Atiduodavo save visa ir neverkdavo del treneriu ar kaip mergaite aiksteleje nesielgdavo. Lebronas savo ziedus laimejo su boshu ir wade ir tai viskas :) lebronas vs kobe diskusijos jau nuleistos tualete, davar diskusijos tai jordan vs kobe, o lebronas tai net dabartines curry formos nepasiekia :)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


ka tu cia kisi ta kobe, laimejo ziedus, nes turedavo geriausia lygoje prieki, kurie isvalydavo visa suda, kuri pridirbdavo kobikas su savo nesamoniu metymais per rankas. kol ju nebuvo, net i PO komanda nepateko vienais metais. kad Lebronas geresnis zaidejas uz ta klouna cia visi normalus zino ir ta rodo visokie statsai, reitingai ir pan. o MJ yra kita kalba - buvo ir ilgam dar liks geriausiu.
2016-06-11
+1
Atsakyti
To Rubrikas nr1
Lebrono komandos nebuvo favorites ziedus laimet? Ypac 2011-2014 laikotarpiu ar ne taip?:) kobis su kwame browny kaip centru ir smush parkeriu kaip izaideju nuvesdavo komanda kiek imanoma toli. Gavo solidesni pastiprinima ir su ispanu laimejo ziedus. Atiduodavo save visa ir neverkdavo del treneriu ar kaip mergaite aiksteleje nesielgdavo. Lebronas savo ziedus laimejo su boshu ir wade ir tai viskas :) lebronas vs kobe diskusijos jau nuleistos tualete, davar diskusijos tai jordan vs kobe, o lebronas tai net dabartines curry formos nepasiekia :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-11
+1
Atsakyti
to to Rubikas Nr1
aklas lebriko fanas :DD visu pirma west > east visa laika taip buvo vos viena komanda gera eastuose budavo, kobe tai isvis tyliu tragiskiausia sudeti iki playofu nuvesdavo bill waltonas, smushas parker, kwame brownas cia startiniam penkete losdavo tokie medziai, suolas dar didesni grybai nei sitie
2016-06-11
-3
Atsakyti
"LeBronas yra pagrindinis žmogus toj komandoj, jis Blatto visai nenorėjo kaip trenerio, todėl jo atleidimas buvo neišvengiamas." O kuris jam treneris buvo geras? brownas jam netiko,irgi durnelis peciais trankesi ir savo ego rode,heatuose megino spo atleist tik railis nesidave jo spaudimui... gryzo i cavs kur jau buvo blatas ir tas jam netiko,bent jau zaidimas buvo zaidziamas,laimejo 2 rungtynes ir vienerias per marytes plauka pralose,o db lue neva geras treneris? lbj suniukas ikistas ir tiek,o praita met vyko be irvingo ir lovo visas sou,o db? laabai gerai as dziaugiuosi uz tai,tegul grauzia morka uz savo nuopelnus,susiktas gm,treneris ir komandos lyderis,kaip atletas jis tikrai puikus,bet kai tu esi zvaigzde vienas is bestu ir tavo ego auksciau visko tai sorry,reiketu pasimokit jam is timo ar dirko
2016-06-11
-4
Atsakyti
Byrkon alert
Byrkon jau dinges kuri laika :D Itariu ir nebepasirodys kai baigsis 4-1 serija :D :D
2016-06-11
Atsakyti
to Rubikas Nr1
Arba tu nieko nežinai apie NBA, arba esi visiškas debilas. Blattas čia nieko nepadarytų, o kad praeitais finalais išstenėjo 2 game'us dar nereiškia, kad šiemet būtų laimėjęs ką nors. LeBronas yra pagrindinis žmogus toj komandoj, jis Blatto visai nenorėjo kaip trenerio, todėl jo atleidimas buvo neišvengiamas.

LeBronas nėra žaidėjas, kuris gali nešt komandą ant savo pečių?? ARE U SERIOUS??? 6 metus iš eilės jis savo komandą atvedė į finalą, 2 kartus laimėjo žiedus, kai jo komanda nebuvo favoritė laimėt finalus... Gal tau primint 2007? Tais metais LeBronas vienas ištempė komandą į finalą su suolelio šildytojais aplink save... Nafik tokia tema kobę minėt, kai jis be Shaq'o ar Pau net pirmo rato nepraėjo...

Cavs sudėtis beveik neturi trūkumų, tiesiog Warriors žaidžia žymiai kokybiškesnį krepšinį, ypač puolime.
2016-06-11
Atsakyti
Byron isanges laizytojas rase
2016-06-03 12:27

Byron (0)

Serija laimes Cavs 4-2. Neliudekite asiliukai, tiesiog Cavs yra zymiai stipresni. Žiūrėti...

2016-06-03 12:19

Byron (0)

Beveik visi Cavs krepsininkai blogai sulose ir tai pralaimejo vos vos... Treciam kelinyje laimejo,bet ketvirtame issove kazkoks luzeris ir kariu. Bet kaip ir sakiau, sekanciame mace parodysime jiems visa savo zavesi :) Prisiminkite MANE BYRON'ą po kitų laimėtų rungtynių ;))) Žiūrėti...

Byron (0)

Tu asileli turbut juokauji :))) Gaistu savo brangu laika tokiems kvaileliams atrasynedamas. Per kuria vieta Cavs zaide gerai isskyrus 3 penketo zaidejus??? Frye zaide vos 4 minutes, kai tuo tarpu per PO vidurkis jo 25 minutes. Smith net beveik nemetei krepsi. Pirmaji savo tritaski pataike besibaigiant 4 keliniui. Daug laiko uzims kiekviena vardinti. Esme, kad Cavs matesi neturi tikslo butinai laimeti pirmas rungtynes, jie norejo intriga padaryti, apsilti pirmose rungtynese. To pasekoje ir perdavimu vos padare 14, kai Cavs rez. perdavimu vidurkis per PO 27. Tritaskiai nekrito laisviems. O Warriors laimejo tik del to,kad fuksai kazkokiam nezinomam zaidejui pakrito. Paziurekite poryt varzybas ir prisiminkite mano isminti. Žiūrėti...

2016-06-03 10:42

Byron (0)

Visu pirma, laukiu visu dalbajobu pasirodanciu, kurie sake, kad curry nera popiernis ir pats silpniausias mvp zaidejas. Kaip pernai finale, kaip siemet pries okc, taip ir pries cavs - jis zaidzia i minusa komandai. Bet sianakt labiausiai juokinga buvo, kai komanda jam sedint ant suolo - pradejo didziausia spurta ir pradejo triuskinti, tai operatorius gal bent 10 kartu rode jo snukuti mazair kaip jis verkia ant suolo sededamas, nors komandos atsarginiai laimineja rungtynes, tai uzsienio komentatoriai pradejo juoktis, kad curry VERKIA, nes ir vel negaus mvp. O uz ka jam duoti? Kad nesukuria pries geras komandas jokios naudos komandai? Juk sakiau kad jis tuscias nulinis zaidejas. Bet galiu ir dar pasijuokti, kad tuoj pasirodys dalbajobai keli ir sakys, kad curry traumuota :DDD ahahahahaha!

O kalbant apie pralaimejima, tai a to ir tikejausi. Pirmos rungtynes, isvykoje. Irving rase kadblogai jautiesi,nes maisto kazkokio dave pagedusio. Turbut specialiai kaip ir Jordana bande nuodinti. Love ir James gan gerai sulose. Atsarginiams nekrito. Kaip matete Frye beveik visai nezaide, nors per PO zaidzia po 25 minutes. Tad protingi supras, kad Cavs nebuvo tikslas laimeti sias rungtynes. Tiesiog apsilo kojas, pamete, patikrino salygas ir visa savo ZAVESI parodys per sekancias rungtynes. Dulkins taip, kad net bybioguru cia menesi nesirodys is gedos :))) ahahahaha. Žiūrėti...

2016-06-02 09:36

Byron (0)

Pamatysime po keliolikos dienu kas buvo teisus. Tik jus anonimai prisiregistruokite, nes jauciu dauguma po keliolikos dienu bijosite savo buvusiu slapyvardziu komentarus rasyti is gedos :DDD Oi zvengsiu is tu, kurie ciulps desra ir verks, kad sliekas ir vel luzeris :))) Netikite dabar, tai po keliolikos dienu pries jusu apsiverkusius snukius zvengsiu :DDDDD Malonu buti istorijos dalimi, kai Cavs si menesi taps geriausia visu laiku komanda. Žiūrėti...

2016-06-02 09:27

Byron (0)

Jamesai, drauge mano, tu ir visi pasaulio krepsinio ekspertai zino, kad po keliolikos dienu VISI ciulps desra, kurie dabar TAVIM netikejo. O as zinau, kad Cavs laimes :) Malonu buti istorijos dalimi. Žiūrėti...

2016-05-31 12:27

Byron (0)

Mes juk visi zinome, kad kai Cavs laimes, visi buliu ir kariu pideriugos arba pradings iki olimpiados arba prades svaigti apie "traumas" kariu, apie tai kaip nepakrito ir t.t. As jau zinau ka asileliai rasynes po keliolikos dienu :))) JAu dabar juokiuosi kaip jie verks apsisike iki ausu :DDDD Dabar tegul issikalba, nes greit teks nusivilti... Žiūrėti...
2016-06-11
+6
Atsakyti
Rubikas Nr1
Be Blatto nera sansu Cavs, jai butu dar patike4iau , kad yra sansu Jiems pasimt. Tikrai nera bloga komanda bet sustyguota labai blogai, gal ir Blattas buvo i duobe patekes su Cavs vidury sezono, bet Jie padare didele klaida ji atleisdami. Kas Liecia lebrono uzsedegima tikrai ne visada jis pasiruoses, ir as visada sakiau jis nera tas zaidejas kuris galetu nest visa komanda ant savo pe4u, tokiu iskirtiniu zaideju buna ne tiek daug. Kuris galedavo sudauzyt 1 komandas kaip Kobe, Jus ka norit sakyt , bet net iki kobes Jamesui labai toli, visiskai skirtingi zaidejai . Jamesui su kiekvienais metais tikrai bus sunku i finalus nuvest komanda nes jau matosi sensta po biski. James yra geras zaidejas , bet cavs sudetis turi labai daug trukumu.
2016-06-11
+7
Atsakyti
haha
"Garantuoju Cavs laimės, garantuoju cavs nuneš dabar jau GSW, čia ir taip aišku buvo, kad Cvs laimės" Turėkit suknisti arogantiškojo lopu dievo broniaus pakalikai hahahaha, verkit pagalve apsikabine. Go GSW! MVP Curry, Klay, Draymon, Iggy, Harrison, Shaun!!!
2016-06-11
-7
Atsakyti
RZ
Sakykit ka norit, bet Lebrono akys nedega. Jis nera tas lyderis,kuris pasiimtu komanda ant savo peciu ir ja nunestu i pergale (bent jau siais metais). Kazkaip paziuri i jo elgesi,kuno kalba rungtynese ir matai visiska abejinguma. Nelaimes cavs siais metais su tokiu poziuriu ir "lyderio" nusiteikimu,nelaimes ir kitais metais,jeigu jo akys neuzsidegs ir zvilgsnis nesakys "destroy all".

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-11
+4
Atsakyti
Anonimas
senai tokio nuobodaus finalo nebuvo :)
2016-06-11
+3
Atsakyti
BironJunior
Dėjau ant jūsų ;( , mano mutantas Bronius dar atsities, tik reikia kad teisėjai sviltu blemba.....
2016-06-11
Atsakyti
Byrkonas
tai cia dar Cavs nesvarbios runktynes, jie tiesiog kuria intriga ir kuria istorija , kaip pirmoji komanda superfinale isplese pergale atsilikdami 1-3
2016-06-11
+1
Atsakyti
To Ahaha
Trolis? Donce trolindavo, o sitas gyvenimo neturintis ir tiek.Pz rasyt rasinelius, gaist laika... Nu duxas tada ;D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-11
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 43

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.