Videogalerija

„Krepšinio pasaulyje“: Paugaitė ir Petronytė kalbina koleges


Savanoriškai „Krepšinio pasaulyje“ vedėjomis tapusios krepšininkės Giedrė Paugaitė ir Gintarė Petronytė nuotaikingai kalbina savo koleges – šalies moterų krepšinio rinktinės nares, pasiryžusias iškovoti kelialapius į Londono olimpines žaidynes.  Laidą „Krepšinio pasaulyje“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 10 val. SPORT1 eteryje. Visas laidas rasite interneto svetainėje „kaunozurnalistai.lt“.
Reiketu jau mastyt del bilietu kainu, euro cempo dabar nelieskim, kalbu apie kita zalgirio sezona... Kadangi talpins 14 502 plius vip dabar zmones galetu rasyt peticija kad kainos i eurolygos varzybas nevirsintu 15lt... jau uzkniso kai is musu kuturos dalies dalies, musu pasididziavimo daromas biznis....... jau tik viasat auksinis paketas uz 100lt arba nete ziuret... tai bent gal i arena dabar pigiau pateksim, paziurekim i rusija, ten krepsinis trecioj vietoj o studentai ir pensininkai vaiksto uz dyka o dirbantiems ir mazesniems kaunos normalios.,, tuo tarpu pasmus galedavo sau leist ne visi... Tad pats laikas labai siulyciau kas is fanu klubo nors jus irissipirksit abonementa bet norit kad butumem pilnoje saleje rasykit peticija lt dauguma pasirasys... as siulyciau rasyt taip, siulyt pensinikams ir studentams us dyka, invalidams ir vaikams pateikusiems pazymejima 10lt dirmantiems nuo 18 ir sveikiems zmonems 15lt... ir arena vistiek ais i pliusa ir zmones liks patenkinti, juk nera privaciu investuotoju, juk bus suvenyrai, nusipirkti per ilgaja visko vistiek ais i pliusa , kiek suprantu pagrindinis akcininkas savivaldybe..... gana is religijos krautis milionus tegu buna pagaliau lygybe ir zmonem bus gerai ir lietuvos krepsiniui kuris dar labiau klestes nes sudomins daugiau zmoniu ir arena vistiek ais i pkiusa nes nepamirskim joje gali vykti netik krepsinio varzybos, ledo ritulio,boksas ir pan.. as cia rasau konkreciai del krepsinio tad ka draugai nesnaudziam........(man paciam 19 bet sumekeciau ta 15lt, svarbiausia kad krepsinis butu visiem prienamas sportas LIETUVOJE!!!)
2011-06-23
+6
Atsakyti
Gabriele
Uhh Paugaite kokia grazi :)
2011-06-20
+9
Atsakyti
Marius
Kas jeigu ne Mačiulis gali tokius fainus pokalbius parengti. Laida ok
2011-06-20
+1
Atsakyti
Marina
SOPOLOVA
2011-06-19
-2
Atsakyti
Gerulis video. Labai smagiai žiūrėjosi, net žandus nuo juoko skauda:)) Tikiuosi, kad panos ir toliau taip sėkmingai žais:)
2011-06-19
+2
Atsakyti
xxx
super :DDD visa video juokiausi :DD taip kietai Paugaite paprikolino,paneles atsipalaidavusius, laisvai jauciasi pries kameras, smagu ziureti :) sekmes cempionate ;)
2011-06-19
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.