Los Angeles Lakers 2012-2013
1 2 3 4 5  »
Taigi čia rašom visus ganndus, naujienas, ir panašiai susiejusius su Lakers. Tikiuosi neužpyks kas, jei panaaši tema jau yra, tiesiog nepastebejau tokios temos, visus flooderius paprasyciau nesireiksti cia :)
2012-06-07
+13
Atsakyti
Lakers Still Want Beasley; Wolves Want Jordan Hill

Michael BeasleyAccording to sources close to the Timberwolves organization, Minnesota General Manager David Kahn told team owner Glen Taylor that the team was interested in pursuing a sign-and-trade with the Lakers in July.

One name that the team is reportedly interested in is Jordan Hill – the backup big man who played well for the Lakers in limited minutes since being acquired from the Houston Rockets in March.
2012-06-07
+1
Atsakyti
Rumor: Lakers Want to Pair Up Kobe Bryant and Andre Iguodala
2012-06-07
+25
Atsakyti
Atrodo leikers pasiruose rimtai stiprtinti 3 numeri. Nors metta ir zaide gan nebloga sezono pabaigoje to negana, o Barnesas neatrodo tas 3 numeris kurio reiktu cempioniskai komandai.
2012-06-07
-3
Atsakyti
PG: Kalnietis, Blake SG: Kobe, Delininkaitis SF: Artest, Kuzminskas, Salenga PF: Bynum, Balocka, Klimavicius C: Gasol, Javtokas Treneris: Seskus
2012-06-07
+2
Atsakyti
Šiaip ką žinau, jau anksčiau tokį boneheaded siūlymą sakiau, kad keist Bynumą į Deroną Williamsą ir Brooką Lopezą, tada už MLE pasirašyt sutartį su Beasliu jei jis sutiktų ir gautųsi išvis blatna komanda.

Brookas prastas ant lentos, bet neblogai ginas ir gali 16 taškų rinkt lengvai. Pasilikt Pau, nes už jį nebegausi nieko gero.
2012-06-07
-1
Atsakyti
Ko jūs to Beasly'io norit?,būdamas penktas žaidėjas komandoje bus visiškas NULIS,mes 7pts. 30%fg.,jokios darbo etikos,galvojat jį Brownas pastatys ant kojų? ne Brown'ui gera komanda treniruot(ypač ne su tokiais žaidėjas kaip Beasly),kad išgeist D-Will'a į Bynuma gal gerai būtų,tačiau nemanau kad Nets sutiktų pridėt Brook'a,nebent tikėtūsi D-12,tačiau jai Nets iškeičia Wiliams'a apie Howarda taip pat gali pamiršti,ir šiaip manau kad Deronas prie Kobes liktų pilka pelytė.

Aš tai sakyčiau kad Lakers'am reiktų gaut G.Wallace'a ir kaip nors,neįsivaizduojamu būdu K.Love'a,bet čj tai neįmanoma dėl tų kepurių(nelabai ten piniguose gaudaus)

PG.Session.//Nick Calathes

SG.Bryant,Brandon Rush

SF.Wallace,Luc Richard a Moute

PF.Luis Scola.Josh McRoberts

C.Bynum,Jordan Hill

Galėtų Kobe mėtyt sau po 30metimų ir varyt į minusa,tačiau manau turint tokia komanda pergalių tikrai būtų/Aišku ką parašiau tai čia gryna fantazija,bet vistiek panašaus startinio penketo tikiuos
2012-06-07
+7
Atsakyti
Ketvirtas brangiausiai NBA lygoje apmokamas krepšininkas Kevinas Garnettas šią vasarą taps laisvuoju agentu. "ESPN" sporto apžvalgininkas Stephenas A.Smithas mano, jog yra labai didelė tikimybė, kad atletas kitą sezoną vilkės "Lakers" marškinėlius.

Kalbėdamas radijo laidoje apžvalgininkas pabrėžė, jog K.Garnettas turi namą Pietryčių Kalifornijoje ir yra geras "Lakers" lyderio Kobe Bryanto bičiulis. Atsižvelgiant į situaciją su "Lakers" aukštaūgiu Pau Gasoliu, S.Smithas mano, jog "Lakers" gali mėginti prisivilioti K.Garnettą.

Apžvalgininkas taip pat pabrėžė, jog 2007 metais K.Garnettas buvo labai arti susitarimo su "Lakers" ekipa.

Kitas žmogus, tikriausiai papildisiantis "Lakers" gretas šią vasarą - Lamaras Odomas. S.Smitho teigimu, atletas labai nori sugrįžti į Los Andželo komandą, o ekipos vyr. treneris Mike'as Brownas mato L.Odomą savo žaidimo schemose.

45 metų sporto apžvalgininkas yra gerai žinomas JAV sporto žiniasklaidoje. Jis ne kartą kartu su žinomais NBA krepšininkais vedė įvairius šou "ESPN" televizijoje.

K.Garnettas šiuo metu gina Bostono "Celtics" ekipos garbę. 36 metų 211 cm ūgio puolėjo atstovaujama komanda Rytų konferencijos finale 1-2 nusileidžia Majamio "Heat".

K.Garnettas šį sezoną vidutiniškai per 32 aikštelėje praleidžiamas minutes pelno 16,6 taško (50,5 proc. dvit., 33,3 proc. trit., 84,6 proc. baud.), atkovoja 8,7 kamuolio ir atlieka 2,6 rezultatyvaus perdavimo.
2012-06-07
-6
Atsakyti
Ka manot apie M.Brown'o darba debiutiniame sezone ?
2012-06-08
+14
Atsakyti
anonimas
kokia komanda, toks ir treneris...
2012-06-08
+9
Atsakyti
JuventusFanKetvirtas brangiausiai NBA lygoje apmokamas krepšininkas Kevinas Garnettas šią vasarą taps laisvuoju agentu. "ESPN" sporto apžvalgininkas Stephenas A.Smithas mano, jog yra labai didelė tikimybė, kad atletas kitą sezoną vilkės "Lakers" marškinėlius.Kalbėdamas radijo laidoje apžvalgininkas pabrėžė, jog K.Garnettas turi namą Pietryčių Kalifornijoje ir yra geras "Lakers" lyderio Kobe Bryanto bičiulis. Atsižvelgiant į situaciją su "Lakers" aukštaūgiu Pau Gasoliu, S.Smithas mano, jog "Lakers" gali mėginti prisivilioti K.Garnettą.Apžvalgininkas taip pat pabrėžė, jog 2007 metais K.Garnettas buvo labai arti susitarimo su "Lakers" ekipa.Kitas žmogus, tikriausiai papildisiantis "Lakers" gretas šią vasarą - Lamaras Odomas. S.Smitho teigimu, atletas labai nori sugrįžti į Los Andželo komandą, o ekipos vyr. treneris Mike'as Brownas mato L.Odomą savo žaidimo schemose.45 metų sporto apžvalgininkas yra gerai žinomas JAV sporto žiniasklaidoje. Jis ne kartą kartu su žinomais NBA krepšininkais vedė įvairius šou "ESPN" televizijoje.K.Garnettas šiuo metu gina Bostono "Celtics" ekipos garbę. 36 metų 211 cm ūgio puolėjo atstovaujama komanda Rytų konferencijos finale 1-2 nusileidžia Majamio "Heat".K.Garnettas šį sezoną vidutiniškai per 32 aikštelėje praleidžiamas minutes pelno 16,6 taško (50,5 proc. dvit., 33,3 proc. trit., 84,6 proc. baud.), atkovoja 8,7 kamuolio ir atlieka 2,6 rezultatyvaus perdavimo.


Joooo, spėju Garnetas už MLE eis į LAL -.----
2012-06-08
+1
Atsakyti
ZyGiZ24
Los Angeles ,,Lakers'' sudėtis 2012-2013 manau galėtų būti tokia:

C A.Bynum, J.Hill arba kitas.

PF K.Garnett arba L.Aldridge.

SF M.Barnes, naujas.

SG K.Bryant, naujas.

PG A.Miller arba R.Sessions...
2012-06-09
+21
Atsakyti
Alanas
C A.Bynum

PF K.Garnett, P.Gassol

SF T.Evans

SG K.Bryant

PG R.Sessions
2012-06-09
-2
Atsakyti
Durk
Weems paimtu, Kobe gera pamaina butu!
2012-06-09
-8
Atsakyti
Brandon Roy In Los Angeles, Having Knee Procedure Similar To Kobe’s

Brandon RoySources close to the player confirmed, “Brandon (Roy) landed in Los Angeles on Monday and is scheduled to leave on Friday.” During his stay in L.A. it is unknown whether or not Roy met with the Lakers’ coaching or medical staff, however, he is currently undergoing a series of private medical procedures on his knees. “Tuesday was the first of a series of treatment Roy’s going through. He’s doing something similar to the treatment Kobe Bryant had on his right knee. It can only help,” added the source.
2012-06-09
+21
Atsakyti
AlanasC A.BynumPF K.Garnett, P.GassolSF T.EvansSG K.BryantPG R.Sessions


Evans sg - pg, Jei bus Gasolis KG nebus nes lal neturi pinigu laisvu.
2012-06-09
+17
Atsakyti
D_FlashPG.Session.//Nick CalathesSG.Bryant,Brandon RushSF.Wallace,Luc Richard a MoutePF.Luis Scola.Josh McRobertsC.Bynum,Jordan HillGalėtų Kobe mėtyt sau po 30metimų ir varyt į minusa,tačiau manau turint tokia komanda pergalių tikrai būtų/Aišku ką parašiau tai čia gryna fantazija,bet vistiek panašaus startinio penketo tikiuos


Tavo isvardyta komanda dar silpnesne nei siemetiniai Lakers, antra negi manai kad Caltches butu gera pamaina Sessionsui ?? Jis eurolygos lygio zaidejas.. Priekis tavo dar silpnesnis nei siemet, ka su tokia komanda nuveikt galima butu.. Puolimas dar didesnis 0 butu nei praeita met.

Realiausi paildymai manau

*Odom

*Roy

*Beasley

Nelikt turetu

*Barnes

*Murphy

Ebanks turetu manau dar pasilikti sezonui, nes po truputi vis geresni zaidima demonstruodavo.
2012-06-09
-3
Atsakyti
Scola už Beasly geresnis,Roy'us aišku už Rusha geresnis,tačiau kita sezona Rushas bus patobulėjas,o Roy'us nemanu kad būtų labai naudingas nuo suolo,bent Porland'e kildamas nuo suolo nieko gero nerodė,o Wallace už Odoma geresnis,nebent Odomas susigražins senesne forma,o Calathes gal kaip antras PG per silpnas,bet kaip trečia galėtų tikrai pabandyti,nėra jis prastas.
2012-06-09
-16
Atsakyti
TDaY salininkas
Is tikruju, dziugu, kad atsirado tokia tema.

NBA Rumors: Mavericks Exploring Loophole to Trade Lamar Odom Back to Lakers;

Kobe Bryant and Andrew Bynum Reportedly Heading to Germany for Knee Procedure;

B.Roy'us į NBA gali sugrįžiti vilkėdamas "Lakers" marškinėlius.
2012-06-09
+10
Atsakyti
D_FlashScola už Beasly geresnis,Roy'us aišku už Rusha geresnis,tačiau kita sezona Rushas bus patobulėjas,o Roy'us nemanu kad būtų labai naudingas nuo suolo,bent Porland'e kildamas nuo suolo nieko gero nerodė,o Wallace už Odoma geresnis,nebent Odomas susigražins senesne forma,o Calathes gal kaip antras PG per silpnas,bet kaip trečia galėtų tikrai pabandyti,nėra jis prastas.


Beasley yra 3 kartais ir 4 numeris o scola tik 4 ir nieko daugiau, jau geriau asolis vitoj Scolos,Scoal geras zaidejas, bet jis dar letesnis ne Pau, o LAL kritikuojami del labai leto ir neatletisko zaidimo. Beasley imamas del puolimo, wallace tikrai nebus LAL Nets jam gali pasiulyti kur kas vertingesne sudtarti, Odomas universalus zaidejas o kaip jsis moka zaisti LAL visi zino, ir isvis kam tas Caltches jei yra Blake ar jei Roy, jis butu naudojamas kaip pg dazniau ir retkarciais kaip sg, produktyviai 20 minuciu aiksteleje, naudos duotu tikrai namazai.
2012-06-10
+7
Atsakyti
1 2 3 4 5  »

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 513

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.