Rose'o byla dėl išprievartavimo pasiekė finišo tiesiąją

2016-10-19 11:42
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Derricko Rose'o ir dar dviejų jo bičiulių teismas dėl kaltinimų išprievartavimu Los Andžele pasiekė finišo tiesiąją. Tiek ieškovė, tiek ir atsakovai pasakė savo baigiamąsias kalbas, o dabar prisiekusieji tariasi dėl galutinio sprendimo.

Rose'ui iškeltas ieškinys siekia net 21 mln. JAV dolerių sumą. Tokios sumos ieškovė nori už tai, kad, jos tikinimu, Rose'as bei dar du draugai 2013 metais ją išprievartavo. Anot merginos, ji tuo metu buvo neblaivi.

Rose'as su bičiuliais ginasi, kad mergina pati norėjo užsiimti lytiniais santykiais ir pati inicijavo tokią vakarėlio baigtį.

Situaciją akylai stebi ir Niujorko „Knicks“ komandos vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas, kuris vis dar tiki, kad Rose'as su komanda bus jau nuo NBA reguliariojo sezono starto ir rungtyniaus pirmajame mače su Klivlando „Cavaliers“.

„Pažiūrėsime, kaip viskas vyks, bet tikiuosi, kad Rose'as galės mums padėti. Jeigu prieš tai jis spės tik į vieną treniruotę ar apskritai jų neturės, tuomet bus kita istorija. Bet numatoma, kad jis turės tris treniruotes, todėl kol kas viskas gerai“, – sakė specialistas.

„Knicks“ NBA reguliariajame sezone startuos spalio 25-ąją.



Komentarai:

djgaffer
Kad madinga ten Amerikoj taip babkes darytis.Būk kiek gražesnė pana,susirask žvaigždę nakčiai ir likusį gyvenimą dirbt nereikės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-19
+7
Atsakyti
tokiu istoriju N sita neisimtis,patys pagalvokit,duodat padrost i maksti,visi laimingi ir patenkiti,bum pareiskikmas ir jei viskas ok priteisia kokiu 10mil ir gyveni sau ramiai patogiai iki grabo lentos,geros ten barakudos,gerai sukasi :)
2016-10-19
+8
Atsakyti
Myzk pries veja gurksni gausi
Ziauru tiems Nba zaidejams, turi ziuret net gi su kuo miegi... patvarkius kokia kaliause po keliu metu ziurek jai nusisvies kad reikia paskelbt jog isprievartavo nes pinigu turi...
2016-10-19
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.