Iš NBA žvaigždžių – pagyros Wembanyamai: žmogus iš ateities ir NBA2K žmogeliukas

2022-10-07 11:57

LeBronas Jamesas prancūzą lygino su ateiviu, Stephenas Curry su kompiuterinio žaidimo žmogeliuku, o Giannis Antetokounmpo su žmogumi iš ateities.

Nuotr.: AFP, AP-Scanpix
Nuotr. AFP, AP-Scanpix

Pastaruoju metu daug kalbų apie save sulaukiantis Victoras Wembanyama patraukė ir ryškiausių NBA žvaigždžių dėmesį. 

Prancūzas su Paryžiaus „Metropolitans 92“ sužaidė dvejas kontrolines rungtynes prieš G lygos „Ignite“ komandą, kurioje rungtyniauja ir pagrindinis Wembanyamos konkurentas dėl pirmojo 2023-ųjų metų NBA naujokų biržos šaukimo – Scootas Hendersonas. 

221 cm ūgio bokštas pirmajame susitikime pelnė 37 taškus, antrajame – 36, tokiu būdu sužavėdamas net ir geriausius planetos krepšininkus.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Pozicija: PF, SF
Amžius: 27
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

„Jis atrodo kaip kompiuterinio žaidimo NBA2K žmogeliukas, – palygino NBA finalų MVP Stephenas Curry. – Visi įžaidėjai ten nori būti tokio ūgio. Tai tarsi sukčiavimas. Jis yra didžiulis talentas, smagu jį stebėti.“ 

Tuo metu Giannis Anteteokounmpo mano, kad „Metropolitans 92“ krepšininkas atrodo taip, kaip visi atrodys ateityje. 

„Stebiu jį jau nuo 2021-ųjų, kai jis žaidė ASVEL komandoje su mano broliu Kostu. Jis yra neįtikėtinas, – Wembanyama žavėjosi Giannis. – Manau, kad 2045-aisiais visi atrodys kaip Victoras. Įgūdžiai, metimas, grakštumas ir greitis jo ūgio žmogui yra neįtikėtini. Jis gali kelti didžiulį pavojų ir gynyboje. Manau, tik laiko klausimas, kada jį išvysime NBA. Dabar jam svarbiausia tobulėti, neužriesti nosies ir išlikti sveiku.“ 

NBA žvaigždė LeBronas Jamesas komplimentus skyrė dar po pirmojo mačo su G lygos klubu.

„Paskutiniu metu visi buvo vienaragiai, bet jis tarsi ateivis, – apie prancūzą sakė LeBronas Jamesas. – Niekas nėra matę tokio ūgio, bet tuo pačiu tokio grakštaus ir talentingo žaidėjo. Jo gebėjimas mesti tritaškius iš pagavimo ar po žingsnelio atgal yra neįtikėtinas.“ 

Gražių žodžių sulaukęs prancūzas jų nesureikšmina ir tikina, kad dar niekas nepasiekta. 

„Garbė, kai tokie žmones kalba apie mane, bet tai nieko nekeičia. Tai puiku, bet turiu išlikti susifokusavęs, dar nieko nepasiekiau, dar nesu pašauktas naujokų biržoje. Turiu būti kantrus ir siekti savo tikslų“, – aiškino Wembanyama.

18-mečiui prancūzui 2023-aisiais prognozuojamas pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas.



Komentarai:

Primena
Man jis primena paaugli Saba, kuris jo metu ir tokio pacio ugio nesveikus dalykus isdarinejo..
2022-10-07
-1
Atsakyti
Wang
5 straipsnis per puse dienos apie Viktorą...
2022-10-07
+4
Atsakyti
NBA
Nuotrauka su Gobert. Ten Wanbajamas atrodo ~10cm didesnis. google rašo Gobert 2.16, tai šitas Wenbajamas tada kokie 225 kaip nieko.
2022-10-07
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.