Apie komandos problemas užsiminęs Pianigiani: „Nusipelnome išlikti kovoje dėl bilieto į atkrintamąsias“

2019-01-24 11:23

Milano „AX Armani Exchange“ (8-11) Eurolygoje per pastarąsias 11 rungtynių pasiekė dvi pergales ir šiuo metu yra už atkrintamųjų varžybų borto.

Prieš dvikovą su Kauno „Žalgiriu“ (8-11) madų sostinės klubo vyriausiasis treneris Simone Pianigiani teigė, kad komanda toliau kovoja dėl galimybės patekti į ketvirfinalį stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje, nors susiduria su problemomis.

„Mes stengiamės negalvoti apie turnyrinę lentelę bei šansus patekti į atkrintamąsias, tačiau faktas, kad toliau kovojame dėl vietos tarp aštuonių stipriausių komandų Eurolygoje ir norime šią svajonę išlaikyti gyvą, – kalbėjo „AX Armani Exchange“ vyriausiasis treneris. – Mes turime daug problemų, tačiau žaidėjai, kurie rungtyniaus, kovos iki pat rungtynių pabaigos ir atiduos visas jėgas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
20
Naudingumas
28
Perimti kamuoliai
4
Rezultatyvūs perdavimai
9

„Žalgiris“ yra fiziškai stipri komanda, kuri kietai žaidžia abiejose aikštelės pusėse. Mes žinome, kaip turime rungtyniauti, bet, pirmiausia, turime kovoti visi kartu. Nusipelnome išlikti kovoje dėl bilieto į atkrintamąsias, o patirti pralaimėjimai keliais taškais yra įrodymai, kad mes turime potencialo pakreipti įvykius mums tegiama linkme“, – prieš rungtynes su kauniečiais teigė italas.

Pirmąjį tarpusavio susitikimą Kaune „Žalgiris“ laimėjo 83:78.

Dvikova tarp „AX Armani Exchange“ ir „Žalgirio“ įvyks šį vakarą 21 valandą 45 minutės.



Komentarai:

djgaffer
g
2019-01-24
+10
Atsakyti
s
sudamalis su savo jamesu priesaky
2019-01-24
+2
Atsakyti
R
Vidutinio lygio treneriukas...
2019-01-24
Atsakyti
GG
Sitas molis nebent isspyrimo su apsaugos pagalba nusipelne. Tiek laiko Kalnieti pralaike kaip kokia siuksle, visiskai nesiskaite. Karma dar prisimins ji. Tokio biudzeto komanda vos ne koks fanas galetu treniruoti, ir ne ka prasciau pasirodytu. Siandien All in uz Zalgiri. Saras ta besmegeni siandien net be emociju pastatys i vieta, James tikrai taip neprimetys kiekviena savaite.
2019-01-24
-4
Atsakyti
To zales
Kazlauskui jau pats laikas zvejot ir su anukais laika leist.
2019-01-24
+20
Atsakyti
Žales
Jei atleis Pianigiani tai pats laikas Kazlauskui eiti į Milana
2019-01-24
-2
Atsakyti
djgaffer
Vienintelė jų problema pats treneris.Niekaip nesugeba Jameso suvaldyti,kai kuriuos žaidėjus ne į tą poziciją įstato.Kažkaip nuojauta kužda,kad jis bus sekantis,kurį atleis.O tada vėl Blattas kalbės,koks negailestingas trenerio darbas.
2019-01-24
-1
Atsakyti
Donce
Su tokiu biudzetu, tokiu puolimu arsenalu, tokia sudetim ant popieriaus pianigiani nusipelno sprikto i kakta.
2019-01-24
-12
Atsakyti
fd
kaip tas dar neatleistas?
2019-01-24
-17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.